Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia Lexyke!
Ez a ciklus hosszától is függ. 19-20-21 napokon (rövidebb ciklushossznál 19-20 napon). Nekem volt egy terhességem, ami elindult tavaly, akkor 18 napon kaptam vissza a kis 5napost, de sajnos 8 hetesen elment. (Ezért azt hittem, hogy a 18-ik napon kellene megcsinálni a tesztet, de az orvosom szerencsére mondta, hogy ez korai...)
Most csináltattam ERA-t és 20-ik napon volt a mintavétel, és szerencsére receptív lett. Igazán nagyon boldog voltam, hogy nem kell ismételni!!!
(Előtte volt másik klinikán még három beültetésem -akkor nem tudtam még az ERA tesztről)2x a 17-ik, 1x a 15-ik napon kaptam vissza... persze el sem indultak... hát mindig tanul az ember...)
Kedves Szandra,
Köszönöm az érdeklődést.
Bevallom pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy a történetünk végét és az örömet is illendő volna megosztani.
Megszületett a gyönyörörű kisbabánk tökéletesen egészségesen❤
Kívánom mindenkinek, hogy ezt az örömöt és boldogságot átélje!
Linda
Sziasztok Lányok!
Régi olvasója vagyok a fórumnak és nagyon hiányolom Lindát (Excaliburné). A küzdelme végét nem ismerem. Sokat izgultam őérte is. Esetleg tud róla valaki valamit? Megszületett a kisbabája?
Reprofitből hozatta.Ő itthon csinált mindent a Versysben.Innen is küldette ki PGS-re aztán azért hozatta vissza mert itt akarta a beültetést a Versysben ott csak a vizsgálat volt.
Utána kérdezek neked hogy pontosan hogy volt.Az a huncutság a dolgoban hogy nem értem miért nem egy összeg van mint szallitasi dij.3 db kerül X-be és utàna minden egyes darab még plusz.Mert valami nagyon speckó körülmények kellenek nekik de ezt nem tudom pontosan.Megkérdezem és jelentkezem.Úgy tudoma Versys intézi ilyen szállítást.Gondolom más is csak ő oda járt.
A barátnőm hazahozatta.
De sajnos draga 2000 euro.
És ő a Versysben ültette be és sikerült a 8.lombik.😊Tegnap született a baba.
Hogy lehet hogy kint nem mehetsz többre?
Sziasztok ! Rengeteg a hozzászólás, ezért még nem tudtam visszaolvasni. Régebben én is voltam hozzászóló.
Külföldön a párom spermájával donor petesejteket termékenyítettek meg. Az embriók le lettek fagyasztva. Volt egy beültetésem, de sajnos ma tudtam meg, hogy csak biokémiai terhességem volt. Kint már nincs lehetőség további kezelésre. Tudja valaki, hogy ezen embriókat itthon beültethetik-e ? 6 stimulációs programom volt eddig és egy fagyasztott embriós beültetésem. Ekkor estrofemet és utrogestant szedtem clexan injekció mellett. A pajzsmirigyemre és inzulinrezisztenciára is szedek pirulákat. Ti vállalnátok további fagyasztott embriós beöltetést ? Tartok a hormongyógyszerek kockázatától is. Előre is köszönök minden hozzászólást !!!
Mind a kettő bio nem mellesleg, 100%-osnsak írja.
Én patikában megláttam es vettem capsula formában is.
Köszönöm!
Igen, járható út a Genium Med, és 2. telefon kapcsán határozott 2 palackra nem volt gond.
Csak elég teltház van (jövő hétre nem adtak időpontot a számítógépes rendszer átállásra hivatkozva), aki tervezi, időben kapjon észbe!
Én fel tudom írni, gazdagréti patika kiadja (10 üveg van egyben, nem bontják), így én egy rutinos nővér ismerősömmel otthon...
Lesz felesleges adagom;)
Nálam 2 blokkoló után semmi hormonnal várták. ..de csak az tud leválni, ami megnő. És ha nincs hormon, nincs mitől. (Szerintem nekem félrebeszéltek, hogy tuti megjön, nagy felelőtlenséget, nem odafigyelést tapasztaltam az Iscareben)
A csak ösztrogén után hamarabb semmi vérzésem volt a halasztott ciklusnál. Ilyenkor ez a mensi-ezt is utólag mondták és lecsúsztam...
Új blokkoló-nem jött meg.
Aztán arra jutottak, hogy méressek nyálkahártyát (ez 1mm lett), én nézettem lh, fsh, ösztradiolt is, ami mutatta, hogy nem megy a rendszer.
Így kezdtem 3x1 építeni. Szerdán kiderül, mennyire sikeres.
Szerintem Neked is hasonló az út, ha esetleg leálltak a hormonok, nincs mire várni...
Szia!
Szerintem mindannyiunktól kérdezhetsz bátran😊!
Én pl Reprofitos voltam.
Sziasztok lányok!
Szintén új vagyok itt a csoportban és mi is a Repofitba mennénk a férjemmel donor petesejtes lombikra. Van köztetek akitôl kérdezhetnék ezzel kapcsolatban?
Köszönöm szépen!