Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia Anikó,
Nekem 3 beültetésem volt, sose volt megtapadás, pozitiv teszt.
Ezeket nézettem meg
-trombozis panel
-trombofolia panel
-TORCH panel
-infertilitás III panel
-NK ölősejtek
-Th1.th2 citokin
-Inzulinrezisztencia
-Női hormonok
-Kariotipizalas
- 3D méh ultrahang
-KIR GENOTYP vizsgálat (ez azt vizsgálja hogy megvannak e azok az aktiváló receptorok amik kellenek a megtapadáshoz.)
ERA tesztet is meg akartam. De végül nem.
Szia Linda!
Szívből gratulálok!
Örülök a csodás hírnek!
Sokat küzdöttél, megérdemled a boldogságot.
Ahogyan eddig is, most is részletek nyilvánosságra hozása nélkül írtál, így nem is kérdeznék a kisbabáról. 😉
További sok egészséget kívánok nektek!
Lányok nem az számít, hogy a ciklus hányadik napján van az Era-teszt vagy a beültetés, hanem az, hogy amikor a progeszteront elkezditek használni, akkor a méhnyálkahártya trilaminar (3 réteg) és elég vastag legyen. Valamint a progeszteronszint alacsony (kisebb mint 4 nmol/l).
Ez utóbbit sajnos nem igen szokták nézni :(
Ja és a mintavételig/beültetésig 120 óra, azaz 5 teljes nap, progeszteronhasználat kell.
A kis hamis!😂
Nekem nem ajánlotta fel ezt a lehetőséget!
Nekem kb.16-ra esne az UH és 24-re a biopszia.
Mindegy,már nem múlik rajta semmi...
Akkor,a tesztet végző orvossal egyeztetek!
Köszi!😊
Érdekes,nekem meg azt írta a koordinátor,hogy majd megírják,mit mikor,hogyan!
Legyünk okosak...😕
Én jeleztem,mert biztos akartam lenni abban,hogy ugyanaz lesz a protokoll!
Ezért rákérdeztem,hogy az lesz-e,vagy változtatna valamit a doktornő!
Mi 3 sikertelen beültin vagyunk túl,teljesen új kör,új donor kell,ezért gondoltam,hátha van új ötletük,de nem változtatnak semmin.
Én egyeztettem a Reprofittal erről. Azt mondták, hogy nincs akadálya máshol/mással végeztetni a tesztet, de akkor a gyógyszerezést annak az orvosnak kell meghatároznia, aki elvégzi a biopsziát.
Az eredménnyel kell jelentkezni a Reprofitban és ők azon a napon csinálják meg a beültetést, amit a teszt meghatározott.
Sziasztok lányok!
Én is ERA-val kapcsolatban kérdeznék!
Elvileg ugyanaz a gyógyszerezés kellene,hogy menjen,mint beültinél,de nekem a Reprofit csak Estrofemet és Utrot írt elő,de beültinél kellett szednem Prednisolont,Aspirin protectet,Clexant...
Olvastam itt valakitől,hogy neki ezeket is kellett szedni!
Akkor most hogy van ez?
Tudtok segíteni?
Ráadásul a Reprofit azt írta,hogy megmondják majd,hogy mikortól menjen az Utro és hogy mikor legyen a mintavétel,viszont a doki,aki csinálja a biopsziát ,ő is azt mondta,hogy megmondja,hogy mikortól menjen a progi ,úgy hogy ne hétvégére essen a mintavétel.
Teljesen elvesztettem a fonalat kire hallgassak,Reprofitra vagy a biopsziát végző dokira?
Nekem eddig 3 beültetés volt: 20., 19 majd 21 napon.
Szerintem nem az előzőekhez kell nézni a tesztet, hanem az éles beültetésnél kell majd minden úgy csinálni, mint most a tesztnél.