Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Akkor én kb. egy héttel utánad kerülök sorra, nekem csak jövő héten lesz ultrahang. Jó, hogy lehet másért is szurkolni! :)
Cisztától én is tartok, de amíg nem tudok róla, addig igyekszem inkább a kis petesejtekre koncentrálni, és küldöm nekik a csít, hogy gyarapodjanak :)
Hahó... én :) 26án megy a donor uh-ra, attól függően 28 vag 29én lesz a punkciónés rá 5 napra a beülti :)
Én ma voltam ultrahangon, cisztám nekem is van a jobb petefészekben,de nem fog gondot okozni :) Megy a hajrá Neked is! ;)
Szia. Èn pont îgy jàrtam. 3 cisztàm volt. Kèt opciók volt: - megvàrom amîg a termèszet megoldja
- Decap.
A termèszetet vàlasztottam. 52 napra jött meg.
Drága Ildus!
Örülök a jó hírnek!
😊❤😊
Üdv: Adél
Daga Ildus
Tudom milyen behez es ilyeszto. Ezen sajna en is keresztulmentem 2x. Pont 6 hetesen kisebb 11+3hetesen eros verzessel. Masodikkal bentfogtak egy hetig. Ha kiengednek is vedd komolyan a fekvest, rendelj neten VELFEM et. Ez egy uj exeltis termek, segit felszivodni a hematomat!
Mielobbi jobbulast es jo egeszseget neked es a picinek❤
Drága Ildus!
Nagyon drukkolok értetek! Kitartás! Én is átéltem ezt, tudom, mennyire nehéz, de ha a baba jól van, minden rendben lesz!
Drága Ildus!
Szívből gratulálok! Nagyon örülök Nektek!
Problémamentes, boldog babavárást kívánok!
Puszi
Betti
Kedves Lexyke,
Köszönöm a választ. 😊 Magyarországon hol végzik el a tesztet? Gondolkodom, hogy Szlovákiában vagy Brno-ban végeztessem el, de ha itthon is megbízhatóak, nem utaznék ki.
Csajok! Júli 14.-én múlt el a mensim, 2 hétig volt meg a 9,8 as hcg után! Azóta nem jött meg, ma ovus érzésem volt, van( nyák) és pozi az ovu teszt!
Ez h lehetséges? Ha korai klimaxom van, attól még lehet peteérésem? Bocsi ebbe nem vok jártas! Köszi
Ja, hogy most 18mm.... és a szerkezete? Gondolom, itthon nézetted.
Szetintem kérdezz rá kinn!
Szerintem nem ok.
Az nem csak a karcolás vérzése volt?
18mm nyálkahártya nem válik le pár cseppel.
Sziasztok! Kérdezni szeretnék a méhnyálkakarcolással kapcsolatban. Épített ciklus 21. napján végezték el. Annamária a Reprogenesisből azt írta, hogy a karcolás után meg 3 napig szedjem a gyógyszereket. Majd ezután jön a menzesz. Jött is, de szinte csak néhány csepp. Majd újra el kezdtem szedni az Estrofemet (3×1)
A negyedik beültetesre mennénk egy hét múlva, 18 mm a nyálkahártya.
Van e valakinek tapasztalata, mi lehet ennek az oka. Korábban 7 mm volt a 12.napon.
Szia,
Tudom milyen para, nálam barnázás, pici vérzés volt többször is. Azt mondták, ha nincs erős vérzés és görcs, akkor minden rendben...persze eddig minden héten voltam UHn. Picit nekem is szokott fájni néha a hasam, akkor mindig elgondolkodom én is.
Szóval csak azt akartam írni, hogy ez még nem jelent semmi rosszat, nálam is mindent rendben találtak. De pl. szombaton is barnáztam és egy hete kb. még volt friss vér is.
Minden rendben lesz, bízz benne! 😀
Nem szabad ciklus elején nagy dózisban elkezdeni szedni, mert akkor nem lesz jó peteérés.
Ovuláció környékén (természetes ciklusban) pedig lehet szedni. Akkor méhnyálkahártya vastagításra szokták adni.