Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszi a választ lányok! Sejtettem, hogy ez kevés.
Szerintetek a cyclogest 400 elég pluszba vagy inkább prolutex?
Szia!
Ez nmol/l-ben értendő? Mert, ha igen, akkor szerintem ez semmire se elég... 40 nmol/l felett jó a megtapadáshoz.
Sziasztok!
Tegnap volt a beültetésem és közvetlen előtte volt progeszteron vérvétel. 17.1 lett az eredmény. Az orvos azt mondta elég. Szerintetek?
Mindenkinek boldog új évet kívánok! Sok~sok energiát, kitartást Szerencsét!
🥂❤️
Mindenkinek meghitt,boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
Legyen olyan a következő esztendő,amilyet szeretnétek!
Boldog Karácsonyt Minden jelenleg már vagy leendő anyukának!😊❤️
Hozzon az új év sok Kisbabát nekünk!🥰
Kedves Csoporttagok!
Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!
Kívánom, hogy teljeseüljön mindannyiunk kívánsága 🙏❤️
Köszönöm szépen!
Sajnos sikerült rálépnem az élet vasalódeszkajára, ami úgy képen törölt, hogy padlót fogtam. 🙄 Olyan magabiztosan feküdtem fel a vizsgáló asztalra, hogy minden rendben, aztán a következő pillanatban a doki közli, hogy "Hát, ez nem néz ki túl jól!". Aztán egy perc múlva már azt beszéltük meg, hogy várjuk meg, hogy természetes úton kitisztulok-e vagy a karácsony miatt inkább legyen műtét. 😔
Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok!
Majd összekaparom magam, aztán megyünk tovább. Bár jelenleg nem túl nagy a lelkesedésem, az immunológiai kivizsgálást is kezdhetem előről, mert közben régiek lettek a leleteim. 😕
Ez tényleg gáz... és nekünk baromira az időn és a pénzen múlik az utolsó esélyünk...
Szinte semmi segítséget és ajánlást nem kapunk előre, csak egy-két alap infót, amivel elindulunk, de azzal csak elindul az időhúzás meg a pénzfejés... és ha nem jön össze, akkor a legkönyebb azt mondani, hogy hát nem tudják mi lehet a baj, nem is agyalnak rajta... majd utána jönnek a kimaradt vizsgálatok, amikre alapozva kellett volna a lombikot egyáltalán elindítani...
Nekem is csak csúszik el az idő, mert mindig van vizsgálat, ami kimaradt és most lehet hogy én is megcsinálom az off. hiszteroszkópiát mielőtt újra indul a következő köröm...
Én azt gondolom, hogy a klinikáknak ideje lenne azzal is follglalkozniuk, hogy az embrió milyen testbe, milyen méhbe kerül, hiszen ott kell túlélnie. Az embriót is nehéz összehozni, de esélye sincs a fejlődésre, ha mi nem vagyunk rá készen. Persze nagyon sok infó hiányzik a rendszerből, de amiről tudni lehet, azt alkalmazni kellene. Legalábbis felajánlhatnák a lehetőségeket időben, mi pedig eldönthetnénk, mi tudunk vállalni és mit nem.
Próbálj meg beszélni velük, egy próbát megér, bár valószínüleg nem lesznek rugalmasak. Viszont, kapjanak csak visszajelzést, hátha valakinek kinyílik a csipája.
Köszi! Érdekes...
Te/ti hol tartotok jelenleg?
Köszi, neked is sok szerencsét!
Ja... nem hagyom magam, csak még mindig tanulófázisban vagyon :)
Az a jó ebben a hülye helyzetünkben, hogy itt azért kapunk bőven infókat :)