Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Dr.Szörényi András Pécs,Veres Endre rendelő.
Szívből ajánlom.
Nem mai " gyerek" de alapos,pontos,megfontolt,és sok időt szán rád. Egyáltalán nem zavarta,hogy 46 éves vagyok,mindig sok sikert kíván,és hogy nemsokára találkozunk.
ReproGenesysbe járok. Nekem nincs itthon orvosom. 😢
Lehet ez a baj. Baranya megyei vagyok. Ha valaki tud esetleg itt jó orvost bár szerintem valószínüleg Pesti orvosokról van szó akkor ottani ajánlani azt megköszönöm
Tudom, nem ez a kérdésed, de itthon van jó orvosod? Szerintem az sokkal fontosabb, mint a kinti. Hiszen az itteni orvos végzi az UH-ot, tőle kér az ember tanácsot, ha felmerülne valami kérdés, esetleg gond adódna (persze a kintiekkel is lehet konzultálni), az itteni orvos írja fel a gyógyszereket stb. Elég sok esetben a magyar orvos nagyon helyesen felülbírált bizonyos kint javasolt dolgokat (vagy éppen a lombikos sorstársak saját maguk a kintiek tudta nélkül). Kint megadnak bizonyos alapirányokat (mikor menj UH-ra és kezdd szedni a gyógyszereket, mikor lesz a beültetés stb.), de a finomhangolást itt kell elvégezni. A kintieknek tényleg kb. csak az a dolguk, hogy betegyék az embriót. Ők nem foglalkoznak immunológiával, meg még sok más dologgal, és ahogy látszik, a progeszteronnal sem igazán. Igazából mindenkinek a saját feje után kell mennie, és ebben nagyok sokat segít ez a fórum a rengeteg tapasztalattal, és persze nagyon jó, ha van egy támogató magyar orvos, akivel lehet kooperálni és adott esetben vétózni vagy kiegészíteni a kintiek javaslatait.
Van olyan közöttünk aki esetleg intézményen belül orvost váltott?
Sajnálom, hogy nem sikerült.😥Van még embriótok?
Köszönöm szépen a válaszod! Gratulálok a kislányodhoz!🙏🙏🙏🥰🥰
Hát szomorú bizony.Meg az is hogy így repül a lecsóba kb 600.000forint amit ők pont leszarnak. Az IVIGGEL együtt volt ennyi. Utazás szállás benzin autópálya díj +2 országba.Nem sanyargatom a szervezetem holnaptól.Abbahagyok mindent. El sem indult csodák meg itt már nincsenek😂
Sajnálom, hogy nem sikerült. Akkor neked a következő körnél érdemes már rögtön 2 Prolutexel indítani a progeszteron pótlást.
Azért az elkeserítő, hogy a klinikák sok esetben még mindig nem figyelik a progsszteron alakulását.
Na megjött az én eredményem is.
Hcg 0,5
A progeszteront viszont feltornásztam a 2 Prolutexel 66~ra csak már késő volt. Illetve nem tudatjuk biztosra de nyilván a 24,5 progi nem segítette elő a beágyazódást......
Nagyon sajnálom, hogy lecsökkent a HCG. 😔
Még eszembe jutott, hogy a DNS fragmentáció viszont nagyon jó volt.
Ja, és ez 2019-es eredmény, utána már nem is nézettük. Gondolom, 2021-ig (a donoros lombik kezdetéig) rosszabbodott.
99,5% fejpatológia (meg magas % többi is, szóval soknak mindene rossz volt, de a feje kb mindnek).
Még azt megkérdezhetem, hogy a spermáknak fejpatológiája vagy farok patológiája volt? Mert nálunk 0 % morfológiából 100% fejpatológia volt, tehát a spermák feje deformált sajnos, amibe az örökítőanyag van.
Hát ez jó hír, mármint az hogy még így is sikerült! 🙏🍀🙏Ez reménykeltő számomra is!Az én páromnak 0 % sajnos a morfológia, a mozgékonydág és a darabszám sem jó sajnos.😟
0,5% alatt volt, szinte alig volt hibátlan spermium.
Megkérdezhetem, hogy a morfológia hány % volt a párodnál?
Több köröm is volt, ezekből a Prednisolon/Plaquenil verzió sikertelenül, a Sandimmun/Prednisolon/intralipid kombó viszont sikeresen zárult. Nálam rendkívül magas TH1 dominanciát mutattak ki, arra muszáj volt a Sandimmun.
Volt nála is gond, mert a lombikos éveink alatt folyamatosan romlottak az értékei. MACS-, majd microfluid chip-es technológiával válogatta ki a Reprofit a megtermékenyítésre használt spermiumokat.
Hányadik embrió ez Neked? És hány napig jutott el az első? Nekem az első kettő a 8. napig jutott, a 4. embrió a 6. napig.Én azt olvastam, hogy a biokémiai terhességet legnagyobb részt a genetikailag hibás embrió okozza.
Nálam ugyanez kb. Este jön meg az eredmény. Annyi hogy az első elindult. Most várhatok 13.~ig.bár én úgy vagyok vele hogy ez nem fog már elindulni és lehet leállok mindennel
A 9. napi hcg 3,53, tehát a 7. napi 10-ről 3-ra lecsökkent.Ezt a teszt is kimutatta, mert halványofott lényegesen. Ez már a 3. biokémiai terhesség, a 4.meg se tapadt. Nekem minimàlisan emelkedett volt az nk sejtem és a th1, eźert kaptam sandimmunt és prednisolont, az utolsónál már szedtem, mégsem sikerült. Ez volt a 4. és utolsó embrió. Szerintem amúgy az embriók lehetnek hibásak. Nem tudom hogyan tovább és a reptofitnak a 14. napi kell, úgyhogy most várhatok még 5 napig feleslegesen.😭😭😭
Az immunológiai problémára mit kaptál? Nekem a dr Nő azt mondta hogy a Medrol nem használt ezért kaptam az IViget. Nekem este jön meg az eredmény de vettem egy tesztet negatív 😢 Úgyhogy ezt a kört is elkönyveltem hogy nem sikerült de majd meglátom hogy elindult e egyáltalán.
Szia! Igen, de csak 12 körül lesz meg az eredmény. Mindenképp írok.
Én most szedem a Sandimmunt és a Prednisolont, mert kicsit emelkedett volt az Nk setjeim száma és a Th1, de így sem sikerült.
Szerintem a mellfeszülés jó, a vérvétel a biztos.Szorítok, írdd meg majd az eredményt!🤞🙏🍀
További ajánlott fórumok: