Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Gratulálok❤🤗😙! Isten éltesse sokáig mamát ès babát!! Örülök nektek és mielőbbi jobbulást kívánok! Gondoltam rátok már egy ideje, Istenem de jó hogy minden rendben volt😇😇❤❤❤💟😔👑💙💙💙💙
Cica gratulálok, csodás, gyönyörű a kisfiad!!! 🥰😚 Jó egészséget, boldog életet kívánok!😘
Sziasztok!
Március 5-én megszületett a kisfiunk.
37+5 hetesen császárral. Későbbre volt tervezve, de magas lett a vérnyomásom. Jól vagyunk. Képet tettem fel pár napig marad. Nem olvastam vissza a fórumot, higy kivel mi van. Sok sikert kívánok mindenkinek!
Szuper,hogy nem borult fel!
Uhh, sajnálom nagyon :-(! Ez tényleg nagyon durva, meg hát jó hosszú is lett így a regenerálódás.
Na ez szuper :-)! Szépen kiürül minden és készülhettek az újabb menetre, amikor már a kis lelked is készen áll majd. Egy sikertelen próbálkozás még nem jelent semmit. Sikerülni fog az!!
Igen, most délután meg is jött, ennek nagyon örülök. :)
Nekem nem múltak el a klimaxos tünetek hamar. A sikertelen beülti után ahogy kiürült az estro elkezdődtek és kb 3- 4 hónapig tartottak. A végén inkább elmentem dokihoz, aki azt mondta szedjem megint az estrofemet. 5 hónap múlva lett megint peteérésem, attól kezdve javult a helyzet.
De tényleg mindenki más, szerencsés aki megússza.
Engem az érdekelne,hogy lombikos felkészítés során,ha klimaxos tüneteid lesznek,arra lehet valamit szedni? Mondjuk ha elkezdem szedni az estrofemet,akkor gondolom nem lesz,mert az ösztrogén,és épp annak a hiánya okozza az izzadást éjszaka. Persze ha egyből sikerül teherbe esni,akkor ez megoldódik magától 😀
Ugyan azt a Decapeptyl Depot injekciót használják. A mellékhatások tényleg durvák. Klimax tüneteket okoz, de hamar elmúlik.
Nekem azt mondta az adenos doki, hogy nem befolyásolja a Klimax beállásának időpontját
Én endo,adenora kaptam. Ugyanazt az Injekciót adják mint akinek lombik előtt állítják le 1szurival.
Első alkalommal 1 hét után jöttek a tünetek èjjel, a 2.hónapban már alig aludtam èjjèlnte a mellèkhatásoktól.
Kb 1 év múlva kaptam újra gnrh depot injekciót akkor csak 1et,fèltem hogy megint majd jön a klimax okozta tünetegyüttes,de semmi sem volt.
Mindig másképp reagál a szervezet, nagyon egyénfüggő....
Szerintem ez egyénfüggő, mindenkinek másképpen reagál szervezete. Én tavaly júliusban kaptam és még mindig nem állt vissza a rendszer. És van akinél tényleg nagyon durva mellékhatások jönnek ki.
Lehet, hogy endora más dózist használnak...?
adenomiózisra és endometriózisra alkalmazzák kúraszerűen, gyulladáscsökkentésre. Leállítják a ciklust hónapokra, hogy ne legyen vérzés, hogy visszahúzódjon az adeno/endo. Nekem van egy picike folt és erre kapom.
Igazából nekem eddig minden alkalommal a kisebb dózisoknál 1-2, a nagyobbaknál 2-3 hónappal az abbahagyása után visszaállt a ciklusom, pedig 47 éves vagyok. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ha esetleg valakinek kapnia kell, azért nem kell tőle annyira félni.
De hogyhogy ennyit kaptál? Ezt nem értem...beültetésenként nem csak egyet adnak...?
Nem vészes szerintem. Én már egyszer kapam 1-et, kétszer 3-at és egyszer 5-öt zsinórban és simán visszaállt a ciklusom.
Ez nagyon jól hangzik. Köszönöm ❤️
Köszi! 😊 Még biztos lesz kérdésem! Neked is jó felkészülést!
Ilyen injekciót én nem is mertem volna beadatni, amiket írtak, hogy mit okoz(hat), korai menopauza és hasonlók...bár mondjuk az Estrofem mellékhatásait sem mertem elolvasni és szerintem jól tettem.😁
Akkor szuper, mert a ciklusod nem fog felborulni. Szépen visszaáll.
Az jó. :) Néha már érzem, hogy kezd úgy fájdogálni a hasam, mintha, de még semmi nincs, szóval lehet, hogy még napokig nem lesz fejlemény...
Az nagyon hamar megy. Mi elküldtük a kitöltött kérdőívet, de szerettem volna még további szűkítést a donorokra, azt e-mailben leleveleztük és két nap múlva küldték a felajánlott embriót, megadva a donorok adatait. (Vércsoport, magasság, súly, szemszín.) Mivel én az e-mailben kértem, hogy felsőfokú végzettségűek és nemdohányzók legyenek, az embrióra vonatkozó levélben visszaigazolták, hogy ezek mind a két donornál teljesülnek. Rögtön visszaírtam, hogy elfogadom a felajánlott embriót, és vagy aznap, vagy másnap küldték a protokollt. Tehát összesen kb. 3 nap az egész. Én most csütörtökön kértem a 2. körös embrióra vonatkozó ajánlatot, és hétfőre szerintem már lesz válasz. Ha megküldték a protokollt, te döntöd el, melyik ciklusban kezdesz, vagyis donorembriónál nincs várakozás, ha akarsz, azonnal is tudsz kezdeni.
Nekem miután leálltam a gyógyszerekkel 7 nap után megjött pirike. 😊
Nem küldték még meg. A próbaciklus folyamatát írták le.
Szuper! Akkor gondolom, a donorokra vonatkozó adatokat is megküldtétek, ugye?
Mire gondolsz, donorembrióra, tehát mind a két oldalról donorosra?
Nem kaptam semmilyen injekciót, csak Estrofemet kellett szednem, beültetés előtt pár nappal pedig indult az Utrogestan. Ugyanezt kellett folytatnom beültetés után is, egészen a vérvételig.
Sziasztok,
Reprofit-os lányok, mennyi idő alatt találtak nektek embriódonort?
Milyen hamar lehet elkezdeni egy beültetèst ?
Szép hétvégét 🌷
További ajánlott fórumok: