Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
hat most kerdeztem volna eloszor...
nem volt segıtseg.
arra a receptesre gondolsz, ahova szoktal posztolnı?
Miért akarsz egyébként malátot szedni?
Én sokfajta magnéziumot tartok itthon. Már 15 éve szedem, dokim javasolta még anno. van egy kisebb szívproblémám MP. Érdekes módon Szendi említette,hogy hajlamosít a mg hiányra. Ha nem szedem pár nap és megérzem szorít a mellkasom.
Sokáig Mg B6-ot szedtem. Aztán ettem egy darabig mg citrátot.
I herbről kipróbáltam ezt, mert erre azt írják, hogy hatékonyan eljut az agyhoz. Jó drága, de mióta szedem tovább enyhült a migrénem. Nem múlt el, de használ. Vanpor formában is azt teszem a gumicukorba. Ezt elvileg reggel kell szedni mert felpörget. Hát én semmi ilyet nem éreztem
Mg Taurátot úgy olvastam este érdemes szedni, úgyhogy lefekvés előtt beveszem. Jól alta. na erre sem tudok mit mondani mert soha nem voltak elalvási problémáim
Aztán tartom ezt a kevert fajtát. A férjem ezt kapja
A gyerekek meg ezt kapják. Ez malát. Szeretik elbliccelni a kapszulákat. Ezt bele tudom tölteni kevés teába is, mert jól feloldódik. A löttyöket mindig megisszák, ha odakészítem.
Egyszer olvastam valahol, hogy az ionizált magnéziumfelszívódás a jó. De erről nem sokat tudok.
A szájon át bevitt mg nagyon rosszul szívódik fel. Ezért lenne érdemes bőrön át. Nekem van ez
És javasolják még a keserűsót különböző formákban alkalmazva külsőleg (angol oldalakon epsom salt)
Azért a Paleolit táplálkozás csoport az jó, csak pl mikor Martina nem néz be napokig hááát akkor győz utána m oderálni. De szerintem a babás csoportból sokan itt is jelen vannak...
Kár, hgy megszűnt az a csoport, nagy segítség lehetett
ja, en is kıvagyok tole...
a masık, hogy Mılena megszuntette a paleo babas csoportot, vıszont nekem eppen mostanaban kene kezdenem a hozzataplalast.
tudtok masık csoportot, ahol esetleg tudnek kerdeznı tapasztaltabbaktol?
vagy most melyık az a paleos csoport, a fb-on, amelyık jo?
magnéziumot?
tényleg, milyen magnéziumot szedtek? Én malátot csak iherben láttam meg ebayen de jó drágára jön ki, itthon meg csak oxid meg citrát van
azt egyszerűen csak meg kell venni a boltban és már kész is a reggeli, ami "egész napra ellát energiával" a reklám szerint...
aki nem szereti a csirkeszárnyat, csibelábat, meg farhátat az nem tudja mi a jó.
Múltkor a leves alján maradt egy kis darab velős csont. nem tudom hogy feledkeztem meg róla, de három naposan már nem akartam megenni. Ment a kutyának. Volt a kajájában könnyen hozzáférhető cucc, de ő kivette a velőscsontot és elkezdte belőle kinyalni a velőt. Ösztönösen tudja mi a jó, azzal kezdi...
A mi kutyánk mikor még ettünk gluténos kenyeret akkor sem ette meg soha a kenyérmaradékot. Most ha a gyerekek ott hagyják a gm bagettből készült sulis szendvicsüket azt sem eszi meg legyen akármilyen éhes. vigyáz a ch bevitelre :))))
Egy jó cikk, olvassátok el!!!
Mondjuk én imádom a csibelábat, disznókörmöt, porcogót, és mindenféle rágós alkatrészt. Mára épp körömpörköltet főztem, de már este rá kellett buknom a fazékra annyira csábított...
Az én gyerekeim viszont jóformán mellehúst meg karajt hajlandók enni. (egyik még szereti a csibelábat, mésik a szárnyat, de ennyi)
brrr...
Gyógyszerek miatt a következőn akadtam ki múlt hét végén:
Apósom mondja, hogy neki savlekötőből amúgy a fele is elég lenne. Onnan tudja, hogy korábban csak fele ennyit szedett. Újabban a doki a dupla dózis írja, ő meg nem vacakol azzal, hogy eltörje.
De miért írja a doki a dupla dózist????? Azért mert csak az támogatott!!!!! Nyilván nem az apósom az egyedüli aki így gondolkozik. Egy csomó ilyen gyógyszer van mint kiderült. Aminél nem érez az ember közvetlen hatást (pl vérnyomáscsökkentő) ott nem is foglalkozik vele, hogy nagyobb adagot szed... Micsoda mocskos játszma ez az emberek egészségével!!!
hej de csöndes ez a fórum.
igaz, magam sem sokat kiabálok itt.... :)
Szia!!!
De kár :((
De jól vagy?
Sokat hallgatunk. Kivéve Lillust! :)
Idézzünk szellemet? Csináljunk létszám ellenőrzést?
Tuksi! Kistanítónéni!
Hú, kik vannak még olvasni a régiekből?
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?