Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak? fórum

Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak? (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
297. brigibaba (válaszként erre: 296. - Alexa77)
2008. júl. 18. 18:35

jaj te még mindig itt?

Na most mond meg!! mondom miskolcon baj van, Pesten baj van!! hála mondom mind a kettő elég messze! Erre tessék!!!

296. Alexa77 (válaszként erre: 295. - Brigibaba)
2008. júl. 18. 18:33
Teljesen megértem az idegességedet, remélem, veletek nem lesz semmi baj!
2008. júl. 18. 18:10

Hát csajok totál kivagyok!!!!:(

Ma beszéltem az egyik csaj férjével ! A csaj is karcagon szült ahol én fogok! és mit hallok? fertőzést kapott a császáros varrata!! úgy volt , ha nem reagál a gyógyszerre akkor újra nyitják neki!!

Rajta kívül még egy másik is kapott!!

ne legyek ideges!!!

294. brigibaba (válaszként erre: 293. - Alexa77)
2008. júl. 18. 13:40

Nézzél valami horrorfilmet!! ha nagyon megijedsz attól is beindulhat!!!

elég durva ötlet de hátha....

293. Alexa77
2008. júl. 18. 12:21

Mindjárt túl leszek a 242. utólsó nagytakarításon is, már csak fel kell mosnom a konyhát, étkezőt meg a folyosót, csak egyelőre a párom ott lábatlankodik. Jól le is szúrtam, de nem voltam hatásos. Pedig már minden vágyam pihenni, jól elfáradtam. Réka szobájának is újra kipucoltam az ablakát, mert volt rajta pár légypiszok. Viszont több mindent nem tudok kitalálni. Még főzök valamit, aztán ennyi mára. Mi a fenével üssem el az időt? Most még feküdni se esik jól, igazából nincs is okom rá, nem fájok csak alig, inkább keményedek. Megint rám fog jönni a hiszti, érzem. Pedig utálok hisztizni. :-((

Este fel kell hívnom a dokimat is, az lesz még egy kellemetlen beszélgetés... De megüzente a kollégájával, hogy mindenképp hívjam, mert itthon lesz már. Annyira meg nem akarok bunkó lenni, ha már velem foglalkozik a nyaralása alatt is, hogy nem beszélek vele. Azt reméltem, Réka megoldja addig a helyzetet, de úgy látszik, nem akar segíteni nekem.

292. brigibaba (válaszként erre: 291. - Alexa77)
2008. júl. 18. 10:42
na akkor drukkolok%% még jobban mint eddig!
291. Alexa77 (válaszként erre: 290. - 754c7e07c3)
2008. júl. 18. 09:31
Valamelyest vígasztal. :-)) Nagyon kezdek belefáradni ebbe a dologba. Ráadásul ma este üzente a dokim, hogy hívjam fel, mert hazaér a nyaralásból. A másik doki meg beleírta tegnap vizsgálat után a kiskönyvembe, hogz holnap kórházi felvétel. Ebből nem lesz egyszerű kimászni. Azt reméltem, Réka megoldja a dolgot ma estig.
290. 754c7e07c3 (válaszként erre: 286. - Alexa77)
2008. júl. 18. 08:41

Vigasztal, ha elmondom, az elsőnél ugyanígy kezdődött a szülésem?

3 napig 10 perces erős fájások, kórházból haza(kitalált ürüggyel, éjjel vissza mentővel, és reggelre született meg a kisfiam.

Erős a gyanúm, nincs sok hátra. Bár gyanúm már máskor is volt, most ez nagyon hasonló. :)))

289. Alexa77 (válaszként erre: 288. - Brigibaba)
2008. júl. 18. 08:33
Én meg Réka babát szeretnék nézni de a kutya se kérdezi a véleményemet! Hajnaltól 5 perces erős fájásaim voltak, másfél óra alatt elmúltak teljesen. Kezd nem túl vicces lenni a dolog, de Ági még kitartásra bíztat. Hát kitartok.
2008. júl. 18. 05:40

Sziasztok!!

Alexa!! Réka babás képet szeretnék már nézniiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

287. Alexa77 (válaszként erre: 285. - Brigibaba)
2008. júl. 17. 22:34
Ez sajnos ilyen. Magam se gondoltam volna, hogy ennyire nincs higiénia egy kórházban, ez a legvadabb elképzeléseimet is felülmúlta. Ilyen alapon esküszöm higiénikusabb még egy istállóban is! Ott legalább tudom, mi van körülöttem. De hogy mi mindent tartalmazhat az a vödör ott az ember lába között... Meg a belelógó lepedő.... Jobb bele se gondolni.
286. Alexa77 (válaszként erre: 284. - 754c7e07c3)
2008. júl. 17. 22:31

Nem tudom, mit óhajt a Réka, velem se közli... Gyakorlatilag teljes két napja plusz éjszaka vannak fájásaim, hol gyengébbek, hol erősebbek, de nem rendszereződnek. Ma az nst is mutatta őket, bent is akartak tartani... Mondtam, majd jövök, ha kell. Mi mást mondhattam volna? Így legalább nem vitáztak, csak beírták a kiskönyvembe, hogy holnap kórházi felvétel (akkor jön haza a dokim a nyaralásból, szerintem azt gondolják, őt akartam megvárni). Na hát addig álljanak fél lábon, amíg én oda önként bemegyek!

Eléggé fáradok, mert nem aludtam éjjel sem szinte semmit, nappal is hiába próbáltam, max. fél órát tudok, mert utána garantáltan jön egy fájás, nem olyan vészes, de aludni azért nem tudnék tőle. Reménykedem, hogy előbb-utóbb csak lesz valami. Örökre csak nem maradhat odabent a kiscsaj!

285. brigibaba (válaszként erre: 282. - Alexa77)
2008. júl. 17. 21:43

Sziasztok!! Pont Te jutottál eszembe ma , mikor olvastam a másik fórumon a dolgot a kisbabáról!!

És még téged támadtak a múltkor..

sajnos elég furi dolgok vannak az ilyen kórházakban és merjél szólni!! mert pl ha elmész egy magánrendelőbe Uh-ra ott érdekes hogy pappírtekercset raknak az ágy végére és minden paciens után az egész fekvő felületen lecserélik!!

Ha egy nőgyógyászati vizsgálóba mész akkor meg raknak a feneked alá egy papírdarabot ami vagy elcsúszik vagy nem!! Ha szerencséd van nem maradt az asztalon semmi az előző esetleg gombás fertőzésben szenvedő beteg után semmi!

Undorító!!

284. 754c7e07c3 (válaszként erre: 282. - Alexa77)
2008. júl. 17. 20:23

Ez elég szomorú, amit írtál. nagyon sajnálom, hogy elvesztette a kislányát. :(

Alexa Rékád óhajt megszületni?

283. gerna (válaszként erre: 282. - Alexa77)
2008. júl. 17. 19:54
Fertőzés szempontjából nem biztos, hogy jobb helyen lennél, de vannak más veszélyek is, sajnos.
282. Alexa77
2008. júl. 17. 19:47

Csajok, hullára kiakadtam ma. Muszáj írnom róla. Egyik lánynak akit innen a hoxáról "ismerek" meghalt a kislánya. Valami fertőzést szedett össze a kórházban. Egyszerűen tragédia!! Nem találok szavakat....

Aztán eszembe jutott, hogy mit láttam ma is amikor benn voltam nst-n és ezek után már csak azon csodálkozom, hogy vannak még, akik bizonyos kórházakat egyáltalán túlélnek. A szülőszobában voltam nst-n mert csak ott volt hely. Az ágyon - szerintem a múltkor is írtam erről, de lehet, hogy a másik fórumba - lóg egy vödör, ami tele van használt papírvattákkal, gumikesztyűkkel és ennél jóval undorítóbb dolgokkal, nem részletezem. Gyakorlatilag amikor felfekszik a kismama az ágyra - sima nőgyógyászati vizsgálóágy - a lába között lóg egy mocskos vödör. Ma a másik ágyon feküdtem, csinálták az nst-t, amikor bejött a takarítónő, kiemelte a vödörbe lógó lepedőt, felhajtotta az ágyra, kiürítette a mocskos vödröt és mint aki jól végezte dolgát, visszahajtotta a lepedőt, ami így újra a vödörbe lógott. Na el is határoztam, ha véletlenül meg is akarna vizsgálni a doki, azon a helyen tuti nem hagyom magam. :-((( Szerencsére erre nem került sor.

Csak az jutott eszembe, hányan tartanak felelőtlennek azért, mert itthon szeretnék szülni. De vajon mennyivel lenne jobb helyem egy ilyen kórházban? BRRRR!

281. Alexa77
2008. júl. 17. 12:50
Helló csajok! Voltunk ma flowmetrián és nst-n, minden a legnagyobb rendben hála Istennek, bár az nst folyamatos méhösszehúzódásokat mutatott. Próbálták is mondogatni, hogy esetleg maradjak bent. Mondtam, ha kell, majd jövök, de addig jobb nekem otthon. Szerencsére nem maceráltak nagyon. Viszont reménykedem, mert már két napja fájogatok folyamatosan, előbb-utóbb csak rendszereződik. :-)
280. brigibaba (válaszként erre: 278. - Alexa77)
2008. júl. 17. 08:31
nem semmi kiscsaj! már most önállő akarattal rendelkezik! tuti hogy egy céltudatod bébi lesz felnőtt korára!!!:D
279. medike01 (válaszként erre: 278. - Alexa77)
2008. júl. 16. 14:02

Szerintem ne maceráld a kiscsajt, mert megharagszik és nem jön ki :-)

Úgy tűnik, szeret mindent a maga tempójában csinálni, végül is jól meg kell azt a kibújást gondolni.

278. Alexa77 (válaszként erre: 277. - Brigibaba)
2008. júl. 16. 13:03
Ez van... Mondj jobb ötletet!:-) Amúgy Rékának nem számít, a múltkor a traktorra másztam fel és dobáltam a szalmabálákat, de nem foglalkozott a dologgal. Jobban aludt éjjel, mintha legalábbis ő fáradt volna el.... Szerintem csakis akkor hajlandó érkezni, ha ő úgy gondolja, nem tűr beleszólást.
277. brigibaba (válaszként erre: 276. - Alexa77)
2008. júl. 16. 12:20

Jól van na!! mi is kertes házban lakunk csak mi emeletesbe!!!

Mondom hátha nálatok is van lépcső!!!!

276. Alexa77 (válaszként erre: 275. - Brigibaba)
2008. júl. 16. 11:54
Nálunk nincs is lépcső!:-DDDDDDD Kertes ház, kertvárosi részen... Hacsak fel nem kéredzkedek a templomtoronyba!:-)))
275. brigibaba (válaszként erre: 274. - Alexa77)
2008. júl. 16. 09:18
Prőbálj lépcsőzni !! az nálam bevált!!
274. Alexa77 (válaszként erre: 270. - Sz.Csirke)
2008. júl. 16. 08:40

Na csak megvártunk, látod? :-))

Éjjel 4-szer ébredtem olyan görcsre, hogy azt hittem, szétszakadok, iszonyúan fájt, de aztán elmúlt és ennyi. Most teljesen jól vagyok. Ha nem tudnám biztosan, hogy olyan még nem volt a történelemben, hogy valaki örökre terhes maradt volna, kezdenék kétségbe esni.

273. Alexa77 (válaszként erre: 271. - Medike01)
2008. júl. 15. 14:00
Az jó!:-) Lehet Réka is arra pályázik hogy valakit garantáltan megszívathasson. :-) Hiába, ez egy ilyen gyerek.:-))
272. Alexa77 (válaszként erre: 270. - Sz.Csirke)
2008. júl. 15. 13:59
Kíváncsi leszek!:-) Azért azt nem ígérem, hogy ha megindulna, visszadugom, csak hogy megvárjunk!:-DDD Amúgy a Jóisten szóljon belőled. Tegnap óta csak ideig-óráig szünetelnek a fájások, de nem tudom igazán komolyan venni őket, mert annyira azért nem fáj. Az előbb elkezdett rendszereződni, egymás után volt 6db 8 perces, most megint ritkul...
271. medike01 (válaszként erre: 269. - Alexa77)
2008. júl. 15. 12:20

Örülök, hogy minden oké.

Van ezeknek a cseppeknek időérzékük :-)

Az én lányom is majdnem elfelejtett aznap megszületni, amikor a doki mondta, de csak megvárta, míg hazamegy, lepihen, hogy aztán indulhasson is.

270. Sz.Csirke (válaszként erre: 269. - Alexa77)
2008. júl. 15. 12:06
Biztosan ma lesz tortenes, mert en ma nem nagyon leszek, es igy tuti lemaradok.
269. Alexa77
2008. júl. 15. 11:41

Sziasztok! Úgy tűnik, Rékát nem lehet csak úgy befolyásolni. Öntörvényű és konok. Majd ő tudja. Voltunk viszont ma dokinál, minden rendben a kisasszonnyal. Most ugye a dokim szabin van, így csak az ügyeleteshez mentünk, de végül jól sült el, mert ő nem tud az otthonszülési terveimről meg a dokim ijesztgetéseiről sem. Szóval totál objektíven nézett. Az nst teljesen jó, a lepény áramlása is, csak arra kellett egy kicsit várni, hogy Réka egy fél percre hajlandó legyen megállni a méréshez, mert egyfolytában ugrált. E szerint a doki szerint a baba teljesen jól van, nőtt is, ő már 91-es bpd-t mért (a dokim eddig konokul 89-et) és azt mondta, amikor kérdeztem, hgoy rendben van-e a méret, hogy tutira két és fél kiló fölött van, tehát nincs mit aggódni, az teljesen normális. Én meg megnyugodtam és az jót tett.

Egész éjjel amúgy alig aludtam, nem múlnak a fájásaim, de nem is erősödnek vagy rendszereződnek. Egyet az nst is mutatott, rá is kérdeztek, hogy éreztem-e, mondtam igen, de nem vészes. Azért megkérdezték, nem akarnék-e befeküdni. Merthogy ma van a kiírt időpont is... Megköszöntem, hogy majd jövök, ha kell. Még jó, hogy nem kellett sokat vitázni velük. És remélem, sohanapján kiskedden kell csak látnom őket.

2008. júl. 15. 09:42
Jó volna !! már akkor csak reniért kéne izgulni a másik fórumon
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook