Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak? (beszélgetés)
Nem csapunk le, neked az a véleményed, tiszteletben tartjuk. Én inkább szenvedek tovább, ha kell, annak is oka van...
Amúgy nem a családnak akar megfelelni, hiszen már anyu is eljutott odáig, hogy teljes mértékben egyetért a döntésemmel, ezt a dokinak is megmondta. Egyszerűen neki ez a véleménye, a szakmai rutinhoz akar igazodni. Nem haragszom érte. Csak hagyjon békén. Ezt talán ma valamelyest megértette.
Sziasztok!!
Hát arra a fejre én is kiváncsi lettem volna!! Nem nagyon gondolják , hogy az embernek van annyi esze , hogy utána néz a jogainak!!
Réka babának üzenem , ha az oroszlány jegyre hajt, holnap már az van!!
Túl sokat emlegeted, hogy valami baj esetén...
Felejtsd el! Nem lesz semmi bibi, úgy állj hozzá!!
Verd ki a fejedből, a "ha" szócskát! :)
Ügyes vagy.
Azért megnéztem volna a dokid arcát :-)
:))
Bizony, de én cirkuszt a 43. héten csináltam. Te meg még hol vagy ettől?? :))
Nyugi!!! Ahogy fifgyelem, számolom, még abszolút semmi se indokolja Rékuci jövetelét, szerintem még az Ági féle átlagos szülésindulásokhoz képest se. Hova sietsz ennyire?
A babák alapból nem szoktak a kiírt időpontban jönni, a plusz 2 hét is teljesen normális.
Helló csajok!Immáron "hivatalosan" is engedetlen vagyok. :-)) Merthogy annak ellenére, hogy a baba teljesen rendben van (nst is teljesen ok, a lepény átáramlása is, bár ez utóbbit kb. 1 mp-ig nézték, rámondtak egy értéket és kész - valószínűleg azért, mert a párom is odalépett és belenézett a képernyőbe és tudják róla, hogy van eü végzettsége), orvosi javaslat ellenére nem engedtem megindítani a szülést. Alá kellett írnom, hogy határozott orvosi javaslat ellenére, bár megkaptam a megfelelő tájékoztatást, nem engedtem a beavatkozást. Aláírtam simán. Aztán pedig közöltem a dokival, hogy amennyiben tényleg gond lenne a későbbiekben és indítani kellene a szülést, akkor vannak kikötéseim: nem engedem a gátmetszést, csakis akkor, ha a baba életveszélyben van, mindenről alapos tájékoztatást kérek és csak az engedélyemmel adhatnak nekem vagy a babának bármit, és szülés után azonnal távozom a kórházból. Na ilyet se hallottak még! Mondta a doki, hogy ez nem lehetséges. ondtam, hogy de igen, mert utánanéztem a betegjogoknak. Mondta erre, hogy ok, de akkor menjek egyenesen a betegjogi képviselőhöz, mert ehhez formanyomtatvány kell, stb. Elkértem a telefonszámát és azonnal felhívtam. Kiderült, hogy előttem senki még ilyet nem kért, nincs hozzá nyomtatvány, írjak egy papírt erről és két tanú jelenlétében írjuk alá. Mindjárt meg is tesszük, belerakom a kiskönyvembe, biztos ami biztos. Meg még beleveszek pár dolgot, mint pl. azt, hogy ha netán császáros lennék, (itt altatásban csinálják) akkor a babát azonnal adják oda az apjának, nem vihetik a csecsemőosztályra, ébredés után pedig kérem én. Szóval szerintem ott tartunk, hogy már-már a doki is szurkol, hogy otthon szüljek nyugiban, különben felfordítom a kórházat!:-DDDDD Aztán ha híre megy, hogy az embernek igenis vannak jogai, amivel élni is lehet, a végén még követőim akadnának!
Eszembe jutottál, Dodica, hogy te is nemkívánatos személy vagy a kórházban.... Ha így folytatom, én is az leszek!:-DDD
Alexa!
Látom, még mindig semmi.
Ne hagyd magad a dokináll!
Ügyes legyél.
Sziasztok! Hogy aludtatok?
Alexa!! Mi a helyzet?
július 23. - aug. 23-ig!! a párom is az!!!:D
nem tudom egyébként ki aza fickó, csak hallottam! De már fél Kenderes a mi kutyánkat figyeli!!
Olyan jól esik ,mentem aztutcán és megkérdezték lépten nyomon: megvan már a kutyus?
Menjetek el megverni! Én azt csinálnám!
Rékának meg hiába mondok bármit. :-( Apropó, hányadikától van oroszlán jegy? Mert lehet arra pályázik a kis piszok.
sziasztok!!
Alexa ! válts Technikát!mondjad Rékának maradjon még bent sokat!! hátha akkor kibújik!!!!:DD
A kutyus még mindig nincs meg de szerintem már nem is lesz!!
Állítólag van egy fickó aki megrendelésre lopja a fajtiszta kutyákat!!!!:((
Sziasztok!
Alexa, azt hittem, lesz már Rékababa, mire bekukkantok, de láttam, hogy tegnap éjjel még nem volt kint :-)
Mi a helyzet?
Minden oké?
Indulok melózni, csak benéztem, mi a helyzet....
Alexa? :))
Remélem minden rendben!
Ebből lesz a fertőzés!! na ettől mentsen meg a Jó istenke!!
A gátvarratot (ha van) legalább lehet mosni!!
A kutty még mindig odavan , de reménykedünk!!!
Na megyek mostmár aludni!! szép álmokat, kiadós alvást és jó pihenést!!!
Jó filmnézést!
Akartam kérdezni: a kutya előkerült?