Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak? (beszélgetés)
Sziasztok csajszikák, kivel mizu? Hugi, babaügyek?
Nekem anyu szerencsére túl van a műtéten, első nap még piszok rosszul volt, de tegnap már egész jól nézett ki, még le is tudott zuhanyozni egyedül. Ma meg már kérte, hogy vigyem a tiszta hálóingeket, miegymást. Ma már ehet is egy kis levest, holnaptól meg mást is. Majd sütök neki valami finomságot, amit szeret.
Rékám megkapta a védőoltását tegnap, nagyon sírt szegény, viszont ezidáig még nem lett lázs, remélem, most már megússzuk.
Gyönyörűséges napot mindenkinek!
Hellóka! A műtét már évek óta esedékes neki, csak húzta, ameddig lehetett. A méhnyálkahártyája túlburjánzott és ha nem veszik ki, akár el is rákosodhatott volna, szerencsére erről nincs szó.
Az uh nem kötelező, de egy barátnőm csinálja, nekem ugye soron kívül, így csak a biztonság kedvéért megnézettük.
Én is remélem, hogy a szurival nem lesz nagy gond, bár kicsit azért aggódom.
Alexa, sajnálom anyukádat :( Megkérdezhetem, hogy miért volt szükség nála méheltávolításra?
Örülök, hogy Rékával minden rendben :) Ez az uh kötelezõ Mo-n, vagy volt valami oka, amiért megcsinálták? Remélem nem viseli meg nagyon az oltás!
Helló csajócáim! Bocsi, hogy én is eltűntem, de eléggé zajlik most az élet... Hétvégén én voltam a lovakkal, mert anyuék Bakonyjákon voltak, vasárnap dében jöttek haza, anyu rögtön vonult is a kórházba, mert sajnos ki kellett venni a méhét. Csak még ezt a kirándulást a barátaikhoz lezavarták. Ma megműtötték, egyelőre nincs valami jól, ez várható volt, de a műtét állítólag jól sikerült, pár nap múlva sokkal jobban fogja magát érezni.
Rékám ma 2 hónapos, ebből az alkalomból áttértünk a 3-as méretű pelusra is.:-)
Voltunk ma uh-n, megnézték a csípőjét meg a pocakját, mindenütt minden tökéletes - mondjuk erre számítottam - holnap viszont oltást kapunk...:-( Remélem, nem viseli meg nagyon.
Pussz mindannyiótoknak!
Ja, hugi, nekem is esett a hőm, mégis babás voltam... Szóval nem mindig minden úgy van ám, mint a nagykönyvben! Ha még pár napot késik, vegyél tesztet. Szurkolok!
Én is, de szomorúan látom, hogy nincs túl nagy élet :(
Nálatok van valami újság?
Sziasztok!
Dodica, engem érdekelne. Amúgy meg örülök, hogy újra vagy :)
Sziasztok!
Köszi az érdeklődést, vagyok, olvasok folyamatosan, de sajna rengeteg gondom akadt az utóbbi időben, így írni sose volt már erőm.
Apum 60 éves szülinapján vagyunk túl, azt ugye szervezni is kellett. :)) Ráadásul hazajött Párizsból húgom a két gyerekével, meg a gyanúsan nagy hasával. Erre tegnap kiderült, ikreket vár. Nem lepett meg, éreztem... Négy gyereket terveztek, de nem így. Remélem, minden rendben lesz velük (tuti programozott császár, hisz már az első kettő is az volt), nagyon aggódom, s sajnos van is rá okom bőven. :(( Ha bővebben érdekel valakit, priviben megírom, nem tudhatom, olvas-e itt engem...
Bocsi, most is sok a dolgom, hazaestem a 3 gyerekkel (véletlenül se tudták úgy szervezni a szakköröket, hogy egyszerre kelljen értük menni), még tanulni kell velük, meg fürdés-vacsi-háztartás-miegymás, férj meg délutános műszakban, így minden rajtam marad.
Puszi mindenkinek, ha lesz időm, reagálok majd bővebben pár dologra! :))