Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak? (beszélgetés)
Á, még nem :) Vagyis pár hónapja már elhatároztuk, hogy akkor megpróbálkozunk a kistestvérrel, csak pont pár nappal késõbb kapott a férjem egy új állásajánlatot és úgy döntöttünk, hogy akkor inkább várunk még. Amúgy nekünk nem nagyon kell dolgoznunk a babaprojecten... Midas magától jött, Emma meg elsõ próbálkozásra mindjárt beköltözött a pocakba, remélhetõleg a harmadik is ilyen könnyen megy :))
Á el kell mennem dokihoz tudom, meg akkor leszek majd csak nyugodt. Csak addig akarok valmit tenni, hog yne fajuljon el a dolog.
Köszi szépen! Igyekszünk, nagyon sokat dolgoztunk rajta.
De jó lenne! Már dolgoztok a babaproject-en? Szorítok!:-))
Kamillás ülőfürdő segíthet, öblögetheted is vele, nekem bevált. Milyen tüneteid vannak?
Sajnálom :( Mielõbbi gyógyulást! Nem hüvelygomba?
Megnéztem a naplódban a házatokat, nagyon szép lesz! :)
Sziasztok!
Én sem tüntem el, csak a hétvégék általában elég mozgalmasak. Fõleg az utóbbi idõben; szülinap, szülinap hátán :))) Olvasni viszont mindig olvasok. Majd ha megint babát várok (remélem nem kell nagyon sokat várni rá :)), biztosan többet írok én is :)
Sajna nálunk még semmi. Sőt asszem elkaptam valami bacit, de a hétre nem adott időpontot a doki. Nem tudom addig hogyan segíthetnék magamon amit szabad. Eddig jódos hüvelyöbblittőt használtam ilyen esetekben. De most nem tudom mit tegyek.
Szia, köszi, tök jól. Nálad mizu? Babaügyek?
Igenis, tartom a frontot és visszavárok mindenkit!:-)
szia jól vagytok? Hogy telt a hétvége?
Kicsit nem szolnék bele efféle babatémába ha nem baj,de szoktalak olvasni,szóval tartsd a fronto és irogass:DDDD
Úgy látom, haldoklunk. Csak néha és csak véletlenül jár erre bárki is. Dodica nagyon el van veszve, tud valaki róla?
Dodica, ha olvasod, jelentkezz légyszi, ugye nem vesztél el?
Szia, kellemes hétvégét!:-)
jó hallgatok rád! Most mennem kell. Szia! hétfőn jövök.
Tesómnak ez a szerencseszáma. Szerinte ez nem egy baljós szám, hanem nagyon is klassz. Mondjuk bűvös szám, az szentigaz, de lehet jó értelemben is az.
hallod a Mamánknak az öcsém babájuk lesz a 12ik dédunokája :)), a miénk meg a 13ik :( kicsit gáz , mertz nem szeretem a 13as számot!
Akkor pont itt az ideje a következő csemetéknek!:-)
Hát ja mondasz valamit! Bár nem tudom milyen lehet mert nálunk még nem volt ilyen. Eddig még csak a nővérünknek van 2 szép gyereke, akik már nagyok!
Nem is, sokkal jobb, ha egy családban közel hasonló időben születnek a babák! Gondolj bele, milyen jó lesz esetleg együtt várandósnak lenni, megbeszélni a dolgokat, később a gyerőcök játszhatnak együtt...
ja olyan jó! csak kicsit féltem mi lesz ha én is babás leszek később, hogy nem e fog haragudni, mert ezt egy családban jó egyedül megélni. De tegnap lent voltunk nálik, aztán adott egy csomó újságot, meg könyvet, aztán mondta ha még pár hónapig nem jön a bébi akkor megadja az orvosa számát és menjünk el hozzá. Szóval rendes voilt. Csak ugy izgul, mert sokat fáj a hasa aztán fél , hogy valami baj lezs.,
Nagyon szurkolok és gratulálok a tesódéknak!:-))
ó ne haragudj most nézem írtál. :O Nálam minden rendben. Olyan mintha lázas lennék, folyton pisilnem kell. Uyg szeretném ha már babás lennék. Az Öcséméknek végre sikerült! 5-6 hetes a felesége!!!! :)))))))))) Nagyon örülök nekik!!!!!!!!!! Aztán a barátnőm is 12 hetes kismama!!!!!!!! Ez is nagyon jó hír. Kerülget a gólya! De még nincs kész a házunk kéménye. a naplómba raktam képeket róla.
Szió, köszi, jól vagyunk! Veled mi újság?
Hali lányok! MIndenki jól van remélem!?
Sajnálom, hogy nem lesz Szancsesz, de remélem, tényleg vissza fog jönni! Várjuk!:-)
Sziasztok kedves topikosok! Szancsesz írt, hogy most egy ideig nem lesz (talán majd visszajön) és mindenkit üdvözöl, nagyon örül, hogy megismerhetett minket, mert korábban kinyílt a bicska a zsebében, ha otthonszülésről volt szó, de általunk már ő sem így gondolja. Ezúton is köszi Szancsesz mindent! Hiányozni fogsz! Ölellek!
Remélem, Réka is szeret majd úszkálni, függetlenül attól, részt vesz-e babaúszáson. Persze azért szeretném elvinni, ha összejönne.
Hellóka!:-)
Nálunk sajnos nincs babaúszás, így program kilőve... December elején lenne egy babaúszótanfolyamos családi üdülési lehetőség Alsópáhokon, gondolkodunk is rajta, mennek ismerősök, szívesen csatlakoznánk, már árajánlatot is kértem, de nem tudom, összejön-e... Sajnos nálunk is van hová tenni a pénzt, nem biztos, hogy idén lesz üdülés. Tavaly kinyaraltuk magunkat, voltunk a Tiszánál egy hosszú hétvégét, 2 hetet a Balcsin és környékén, 1 hetet ősszel Erdélyben, de most nem állunk olyan jól. Ez van. Majd jövőre.
Szia, az uncsitesóm sem vitte direkt babaúszásra, csak úgy magától vitte le az usziba. És a Máté imád lubickólni azóta is! :))
További ajánlott fórumok: