Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
De Nyuszikaaa.......nem lesz hegyes,azért látod annak,mert csak az egyik profilt ábrázolja :-)
Gondoljad hozzá azt,hogy az orrodnak van eleje és másik profilja is.Nem ceruzavéget csinál KT,nem tünteti el az orrcsúcsodat...jájjj :-)
Szia!
Ugye benne van a névben,hogy terv.
Mindenképpen a terv szerint dolgozik az orvos,ha nem is teljes egészében,de azért megközelítőleg olyannak kell lennie az orrnak a gyógyulási idő után,mint a terven.
Az enyém olyan lett,mint a terv.
De jó,hogy együtt vagytok!!!
Nagyon szorítunk és ne izguljál <3
Szia!
Hat héttől próbálhatod a sportolást,könnyebbel kezdjed,az orrod jelzi,hogy bírod v. sem.Ha húzódik,zsibbad,olyan érzésed van,mintha leakarna esni,ha nagyon beduzzad,akkor még várni kell.
Szolárium:letakart orral hat hét.
Macsesszal egy szobában vagyok
Nemsokára kitolják a műtőből és utána következek én. Kezdek izgulni... szorítsatok!
De szép lett valaki <3
És milyen jó olvasni ezt az elégedettséget.Megérte KT-t választani,igaz? :-)
Persze,hogy gondolunk.
Reggel kinyitottam a szemeimet és elképzeltem,hogy ma van a nagy napotok.
Szépek lesztek,ebben biztos vagyok <3
Sziasztok!
Dr.Varga Kláráról tapasztalat?Műtött esetleg itt valakit?
Macsesz, Nitha, köszönöm mindkettőtöknek! És gondolok Rátok, minden rendben lesz! Mire felébredtek szép nózitok lesz!
Az első 24 órára pedig kitartást kívánok Nektek!
napunk
Manda nagyon szép lett az orrod, teljesen más karaktert adott az arcodnak.
Keki köszönöm a biztatást, este ha tudok teszek fel képet.
Gondoljatok ma Macseszra és Rám
Szép napot Mindenkinek!!!!
Sziasztok!
November 30-an mut Dr.Karasz Tamas, jon esetleg meg aznap valaki? :)
Szia!
Küldtem...
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon,és nagyon szeretném megműttetni az orrom!
Dr.Varga Klára és Dr.Kárász Tamás között szeretnék dönteni.Tudtok esetleg segíteni abban ,hogy utóbbi mennyiért műt?
Köszönjük Dóri az ölelést Én már nagyon várom.... szeretnék már szebb nózit.
Szimy76 mindenképpen teszek fel képeket műtét után. Bár nem tudom mikor térek magamhoz, mert engem operál utoljára olyan 3 körül.
Lányok! Vannak itt olyanok akik már túl vannak a műtéten és Rezek doktornál voltak? Szeretnék képeket látni. :)
Akik meg most mennek hozzá Tőlük is szeretnék majd, ha nem nagy kérés. :)
Sok sikert és mielőbbi gyógyulást kívánok azoknak, akik mostanában mennek műtétre!
Nitha,Macsesz!!!
Holnap a TI nagy napotok jön.Váljon valóra az álmotok,szép orrot kívánok,jó kezekben lesztek,nem kell aggódnotok és a hangyák?Ilyenkor már ne induljanak be Macsesz.Meg kell lépni az orrplasztikát,ha ténylegesen nem szereted az orrodat.
Várunk vissza szeretettel benneteket,küldök egy-egy bátorító Dóriölelést <3
Szia!
Ment priviben.
Nekem 2re kell mennem, így gondolom engem plasztikáz utoljára
Neked milyen orrplasztikád lesz? Nekem egy orrjárat kialakítása, mert 20 éve összetörtem és azóta nem kapok levegőt rajta. Ezenkívül orrhát és orrnyereg kisebbítés.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?