Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

22499. keki70 (válaszként erre: 22498. - Greti1122)
2018. máj. 30. 11:49

Szia!

Így van,mindenkinél más,nálam csak kismértékű volt a duzzadtság és inkább estére a mindennap tennivalók után,ahol hajoltam,emeltem,stb...

Gipszlevétel után is csak kicsit volt duzzadt,és bár a duzzadtság pár hónap alatt lement,ennek ellenére még sem volt gyógyult az orrom,hiszen 8 hónapig zsibbadt,húzódott.Utána aztán egyik napról a másikra megszűnt.Szerintem akkor fejeződött be a gyógyulása :-)

De nyilván ez van,akinél hosszabb idő,akár egy vagy másfél év is lehet,utóbbi főleg akkor,ha vastag a bőr.

Tegnap került le a gipszed,ne ijedjél meg,hogy szemből nagynak látod,apadni fog majd,de ehhez idő kell,hetek,hónapok.Főleg az orrcsúcsnál-ott fél éves kortól indul be az apadás,aztán persze ez is egyénfüggő,majd úgyis látod a változást hónapról-hónapra.

Körömvirágkrém külsőleg:duzzadtságra,gyulladásra való,kenjed be vele,főleg éjjelre,de ha tudod,mert tegyük fel otthon tartózkodsz,akkor nappal is.Utcára így nem lehet menni,mert zsíros krém,csak úgy csillog,viszont nagyon jó.

Gyógyulgassál,kívánok hozzá türelmet és kitartást!

22498. greti1122
2018. máj. 30. 11:28

Sziasztok! Uj vagyok meg itt , nagyon jo h van ez a csopi olvastalak titeket mutet elott es most utan is 😊 azt szeretnem megkerdezni , hogy kinek mennyi ido volt a gipsz levetel utani dagadas? Mindenkinek egybol tetszett?Tudom h mindenkinel mas ,de nekem szembol meg feltunoen nagy, es picit beijedtem:D

Tegnap vettek le a gipszet😊esetleg tudtok valami kremet ami kicsit meggyorsitana a folyamatot?

Koszonom elore is 😊

22497. gawwros (válaszként erre: 22494. - Rhyno)
2018. máj. 30. 10:11
Nekem az orrom bal oldala műtét után 2 nappal fogyott bele a gipszbe és az ránézésre elállt ott az orromtól. De a gipsz úgy összességében tartott, szóval nem mozgott egyik irányba sem. Akkor felhívtam én is az asszisztensnőt és azt mondta, hogy a 'belefogyás' rendben van sőt örülnek neki.
22496. keki70 (válaszként erre: 22494. - Rhyno)
2018. máj. 30. 09:57

Nálam is ott volt a "betonérzés",mintha beton kötött volna az orrba,de ez nem más,mint a váladék,vér beleszáradva.

Az orrkenőcs is fog feloldani valamit belőle,de ami a mélyén van,az marad,nálam is maradt,mert ott nem is szabadott tisztogatni meg nem is lehetséges,de aztán ami a mélyben van egy idő után előbbre kerül,leválik vagy feloldódik.

Gipsz:a biztonság kedvéért csörögjél rá az asszisztensre,mond el neki,hogy lazának érzed már most,nem gond-e.

22495. Floreszka23 (válaszként erre: 22456. - Dömpike99)
2018. máj. 30. 09:47
Szia! :) tettem fel előtte-utána képet,nézd meg nyugodtan,én imádom:))
22494. Rhyno (válaszként erre: 22492. - Keki70)
2018. máj. 30. 08:55
Hát, fogalmam sincs, hogy akkor mekkora része áĺlt ki... Meg ez a "van benne egy beton" érzés.... ez eddig nem volt! (mondjuk nekem elvileg valami plasztik lemezt is be kellett építeni...)... Tegnap már kaptam néha egy kis levegőt a jobb orrlyukamon..... de így tuti nem fogok... :(((( Mi nem tisztogathatunk, csak kenőcs az orrtőbe.... bemenjek, megnézetni a gipszet?
22493. Evicska82 (válaszként erre: 22490. - Szabomolnargreti)
2018. máj. 29. 22:40
Koszonom až orrcskam neveben IS 😀😊😉😘
22492. keki70 (válaszként erre: 22491. - Rhyno)
2018. máj. 29. 20:40

Szia!

Egy a fontos,hogy biztosan a helyén maradjon ettől függetlenül a gipsz.Ezt úgy tudod ellenőrizni,hogy ugyanannyi részének kell kiállnia a gipsz alól az orrcsúcsnak,mint amikor elhagytad a klinikát.

22491. Rhyno
2018. máj. 29. 20:38
Sziasztok! Az normális, hogy már első nap eláll a gipsz az orromtól? Gondolom, mert apadt a nózim..,, mert amúgy az 5szörösére dagadt fel a fejem is, meg az orrom is....
22490. szabomolnargreti (válaszként erre: 22489. - Evicska82)
2018. máj. 29. 15:42
Nagyon szépek vagytok , te és az orrocskád 😁😍
22489. Evicska82 (válaszként erre: 22488. - Keki70)
2018. máj. 29. 15:16
Draga vagy 😚😚 mint mindig ❤
22488. keki70 (válaszként erre: 22487. - Evicska82)
2018. máj. 29. 13:56
Nagyon szép és a gazdája is!💗
22487. Evicska82
2018. máj. 29. 13:49
Tettem fel a napokban egy osszehasonlito kepet:) Akit erdekel lesse meg :) En imadom 😍😍
22486. keki70 (válaszként erre: 22485. - Rhyno)
2018. máj. 29. 09:46

Szia!!! :-)

Örülök,hogy minden rendben ment,bátor és ügyes voltál,most akkor jöhet a gipszes hét alatti pihenés,aztán eljön az a nap,amikor a leginkább tudatosul benned,hogy miért is volt az egész.Amikor majd megpillantod a gipsz alatt megbújó kis álmodat <3

22485. Rhyno
2018. máj. 29. 06:48

Sziasztok! Túlestem tegnap a műtéten. Mikor altattak, akkor mondtam még, hogy "lehet, hogy inkább meggondolnám magam, annyira nem is olyan vészes ez az orr.... 😂😂😂😂 Kb 1 óráig tartott, amíg a szobámtól ellépegettem a műtőig, annyira rettegtem... természetesen könnybelábadt szemekkel..... 😂😂😂😂 Az utolsó képem az, hogy mondom a Nővérkéknek, hogy "Abszolút nem vagyok ám álmos.. Mi van, ha engem nem tudnak elaltani?!" Aztán kellemes szédülés és képszakadás. 😁😁😁😁 Iszonyúan rettegtem a műtét utáni fájdalomtól, meg hogy nem kelek fel, a Doktor Úr meg Nővérkék nem győztek nyugtatgatni. 😁

Aztán felkeltem... és nem akartam elhinni, hogy nincsenek fájdalmaim..... Pedig iszonyúan be van dagadva az arcom, szemeim, zöldes-kékes-lilás-feketés..... egy mérkőzés utáni boxoló hozzám képest photoshoppolt fotómodell... 😁😁😁 De fájdalmaim nem voltak. Torkom picit ki volt száradva, de egyből ittam ivójoghurtot. EZ EGY NAGYON HASZNOS TANÁCS!!! Ivójoghurtot vagy natúr joghurtot folyamatosan iszogatni/eszegetni kell ébredés utántól, mert megszünteti a torok szárazságot, befedi ilyen kellemesen csúszós réteggel, lehűti, és abszolút nem fáj utána.... nekem se egy seb, se egy afta, se egy karcolás nincs a számban. Az orrom ugyan vérezget, de nem bánom, mert cserébe a fájdalom kimerül annyiban, hogy néha lüktek. A fejem abszolút nem fáj, a szám sincs kiszáradva (már előtte is labello-ztam, felkelés után is egyből).... Még egy jó tanács! Van az a Glycosept nevű szájfertőtlenítő... én a műtét előtti nap azzal öblögettem a számat nonstop.... úgy tűnik, hogy jó hatással volt a számra, torkomra.

Kb du 4 körül tértem magamhoz úgy, hogy a Szeretteimet is beengedték. Pedig fent voltam már előbb is, csak akarták, hogy pihenjek még kicsit.... én nem vagyok az a nagy alvó, igy kb 5 percenként kérdezgettem, hogy "naaaa, letelt már az 1 óra, jöhetnek már hozzám?"😁😁😁 Este 10-ig fennvoltam. Fel voltam pörögve, neteztem, ijesztgettem másokat a fotóimmal😁, telefonálgattam, tévéztem, nézegettem magam, sétálgattam.... Nekem hányingerem sem volt, meg szédülni sem szédültem. Hála Istennek! Műtét előtt rengeteget imádkoztam. Talán ez segített a leginkább....😊😊😊 3ig tudtam aludni is, aztán megébredtem. Kértem akkor fájdalomcsillapítót, mert azért akkor már lüktetett a nózim meg éreztem, hogy vannak fogaim... Igazából,kibírtam volna anélkül is, de azért jobb úgy lenni, hogy abszolút semmi kellemetlenséget nem érez az ember... mintha nem is műtötték volna.... 😁 Mondjuk a feldagadt, szivárványvszínű pinponglabdák a szemem helyén (és amik az arcomon folytatódnak), emlékeztetnek rá, hogy nem nyaralni vagyok itt. 😁

Nemsokára tamponkiszedés... remélem ott is nagyobb a félelmem a rám váró fájdalomnál.

Azt hiszem, életem legnagyobb félelmét sikerült legyőznöm... de életem legjobb döntése is volt! Köszönöm Mindenkinek, Aki biztatott, és erőt adott a műtéthez! Remélem, hogy gipszlevétel után is megmarad ezba Boldogság a Lelkemben. De bízom a Doktor Úrban. Az Ő Szemékyes Varázsa nélkül talán sosem fekszem be a műtőbe.... ❤❤❤

22484. keki70 (válaszként erre: 22483. - Molly920323)
2018. máj. 28. 21:03
Várunk vissza szeretettel❤️
22483. Molly920323 (válaszként erre: 22482. - Keki70)
2018. máj. 28. 20:51

Köszönöm Dóri! 😊

Nagyon aranyos vagy! 😊😇😘

Ha túl leszek mindenen jelentkezem! 😀

22482. keki70 (válaszként erre: 22481. - Molly920323)
2018. máj. 28. 20:38

Szia!

Holnap gondolok rád,energia már most indítva:3...2...1...átért? :-)

Váljon valóra az álmod!🍀

2018. máj. 28. 18:54

Sziasztok!

Holnap reggel 9 órakor lesz a műtétem!

Nagyon izgulok , semmi más körül nem jár a fejem csak műtét műtét!

Nagyon izgulok és félek is , mint Rhyno! Ő màr gondolom túl van rajta! :) jobbulást kívánok! :)

Szoritsatok nekem, hogy jól sikerüljön! :)

Barátnőm azt mondta, hogy nagyon szerencsés vagyok mert holnap lesz az a bizonyos 10 millió szoros nap, hàt nagyon remélem befog jönni! 😎

Szép estét nektek , ne felejtsetek el pozitív energiát küldeni! ☺️

22480. szabomolnargreti (válaszként erre: 22474. - Hortenzia)
2018. máj. 26. 07:20
Szioka , engem is ő műtött , enis segíthetek bármiben , :) plusz friss képek a naplomban a lassan 3 honapos orrocskamrol:)))))
22479. Brigitta1987 (válaszként erre: 22474. - Hortenzia)
2018. máj. 25. 18:04
Szia, engem ő műtött. Ha érdekel a naplóm kopogtass nyugodtan, vagy kérdezz. :-)
22478. keki70 (válaszként erre: 22477. - Rhyno)
2018. máj. 25. 15:24
🌸😘🏵
22477. Rhyno
2018. máj. 25. 15:14
Keki! Te mindig megnyugtatsz. Remélem, egy Igazi Próféta vagy. :)))) ❤🌹
22476. keki70 (válaszként erre: 22475. - Rhyno)
2018. máj. 25. 14:58

Nem kell félni,már megbeszéltük.Más is van,aki az altatástól tartott,az ébredéstől,sokan attól,hogyan jön a levegő,ha az orron át nem tud,de ezeket az érzéseket felülírja az a még intenzívebb érzés,hogy nagyon-nagyon szeretném azt a szép orrot!!!

Mielőtt elkezdődik a műtét,nyugodtan kérjél az altatóorvostól egy Xanaxot-ez nyugtató,hathat rád már eleve úgy,hogy nagyon elálmosodsz.Utána már peregnek az események,nem fog a tű eszedbe jutni sem,akkor már az ember semmi másra nem vágyik,minthogy kezdődjön az egész és elaltassák.Olyan szert kapsz,hogyha előtte valami szépre gondolsz,az az álmodban valóra válik :-)Szóval majd valami szépre gondoljál.

22475. Rhyno
2018. máj. 25. 13:16
Hétfőn lesz a műtétem. Már most 120 a pulzusom. 😁 Leírhatatlanul félek az altatástól... még inkább az ébredéstől, vagy a műtétet követő napoktól. Sajnos az én fájdalomküszöböm elég alacsony... a pánikra való hajlamom meg elég magas. :))) .....Pedig olyan régóta várok erre a napra... most meg egyedül félelmet érzek. Hozzátartozik, hogy még sosem voltam kórházban, sosem műtöttek. Ja, és tű-illetve vérfóbiás vagyok. 😁 Ki hogyan élte meg a műtét előtti napokat? Már arra is gondoltam, hogy addig szedek nyugtatót. 😁
22474. Hortenzia
2018. máj. 25. 03:12
Hello. KT.nal szeretnék műtétet. Tudna valaki jelentkezni akinek nemrégiben volt nála műtéte, hogy kicsit többet megtudjak a részletekről
22473. orrocska (válaszként erre: 22472. - Keki70)
2018. máj. 24. 10:44
Keki drága köszi :) a 6 hónap majd csak ősszel lesz ;)
22472. keki70 (válaszként erre: 22469. - Orrocska)
2018. máj. 24. 09:40

Szia Orrocska!

Orrcsúcs:hat hónap után kezd látványosan apadni,akkor indul be az orr rendes vérkeringése és ez nagyban hozzájárul.

Columellát-a két orrlyuk közötti rész-érzed,mintha húzódna lefelé,teljesen normális,ha az egész orr húzódik,akkor nem biztos,hogy pont ez a rész kimarad,tudod,ez is emberfüggő.

22471. Broxán (válaszként erre: 22470. - Dalmadal)
2018. máj. 24. 06:04
3 hónap :)
22470. Dalmadal
2018. máj. 24. 04:03
Kozmetikushoz ki mikor ment először műtét utàn? Kezd hiànyozni a bőrömnek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook