Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem a joval fiatalabb kategoriaba tartozol..valoszinu azert nem ismerlek 😁😁😁
Sziasztok!
Akit Dr. Bajusz Huba műtött feltudná venni velem a kapcsolatot?
2 hét van a műtétem időpontjáig és szívesen megnéznék egy pár munkáját! :)
Előre is köszönöm ! :)
Pedig deee :D
Latod, pici a vilag. De ez komolyan nagy veletlen :)
Pontosaaaan Somorjaaa??? Ne maaaar 😁😁😁
De pont hogy ide valosi :) igazan nincs mit
Es orulok hogy elegedett vagy Te is :)
Igen ott van. Csak nem ide valosi vagy? :) en nem mentem Pestig mutetre csak Komaromig 😉 es koszonom az orrom neveben. 😊
Szia!
Örülök,hogy minden oké,nagyon jó hír!Puszi🌸 🏵 🌹
Édesek és szépek vagytok!!!💗💗
Ismeros ez az x bionix Somiban haha :D latod, nekem is pestre kellet mutetre menni. De nembantam meg! Neked is gyonyoru lett az orrod :)
Mar gondoltam Rad hogy mi lehet veled. Orulok hogy minden rendben es elegedett vagy 😚
Sziasztok!
7 hónapos a korrekció-eddig minden rendben-imádoooom. Teszek fel képet és írok. Puszi pacsi Minden régi és új nózi tulajnak! :)
Es a keresztfiamat is persze :) aki a "szememmem" (szerelmem) 😊😊😍😍
Tudtomon kivul keszult kep rolam profilbol ahol tokeletesen latszodik a tokeletes orrom 😁😁😁 😍😍 imadom 😍😍
Koszi igen vigyazok is ra nagyon! 😊😊 meg kicsit tobb mint 4 nap es minden kiderul :)
Klau mással is előfordult,de azért vigyázzál az orrodra,a gipsz bizonyos mértékig védi,de az elsődleges feladata a formatartás.
Hat hét kell neki,amire összeforr és három hónap,amikor stabilan/de nem egy orrba találó bőrlabda ellen/.
Úgyhogy aggódnod nem kell,az előbbit csak azért írtam,hogy minden ellen nem jelent védelmet a gipsz.
Koszonom akkor jo, nekem nem volt olyan nagy fajdalom mint amit te mondtal. Nem lesz baj szep leszek 😊😊
Szia!🙂Ne aggódj,nem lesz semmi baja az orrodnak!! Én a második éjszaka vàgtam orrba magam,vagy meg akartam vakarni,nem emlékszem,csak a nagy fájdalomra ébredtem! Tegnap vették le a gipszet,és semmi baja!!😀Gyönyörű!😊A tiéd is az lesz!!!😊👍
Csak en tudok ilyen bena lenni :( parom veletlenul megutotte a gipszes orrom. Kicsit luktetett hajszalnyit fajt vagy nem is tudom. Legyszi nyugtassatol meg hogy a gipsz miatt nem lehet baja nem fog eldeformalodni eltorni ujra? mindig talalok valami okoz hogy aggodjak :/
Engem is Rezek doktor mutott es igen o maga es a munkatarsai is profi, kedves es segitokesz munkat vegeznek! Az aszisztens holgy is egy angyal! Orulok, hogy minden rendben veled! Majd tegyel ki par fotot ha van kedved biztos sokan kivancsiak vagyunk! 😊
De jooo mar nagyon kivancsi vagyok a nozidra es orulok, hogy midnen rendben van! 🤩
Sziasztok!🙂 Ma volt a gipszlevételem! Rezek doktor úr műtött! Életem legjobb döntése volt hozzá menni!!!Én nem vittem képeket,nem is néztünk semmit,mégis olyan orrom lett,amilyenre vágytam!😊Semmi fájdalmam,kellemetlenségem nem volt,a bezártságon kívül. Nekem nagyon megnyugtató volt,hogy a hazajövetel másnapján felhívott a doktor úr asszisztensnője,és elmondta mit tehetek,mit nem és ha bármi kérdésem van nyugodtan hívjam!😊Persze nem volt,mert itt a fórumon tőletek minden megtudtam már! Nagyon köszönöm mindenkinek aki beengedett a naplójába!! Teszek majd fel képeket én is,ha bárkit érdekel megnézheti! Szép napot!!!
Sziasztok! Holnap lessz pont 1 honapos a nozim. Csak annyi, hogy Rezek doktor ur egy profi. Egyszeruen csaszarmunkat vegzet az orromon! Mindenkinek csak ajanlani tudom. Lesz naplom is, csak meg kerek egy kis idot. Ha valami kerdes, irjatok. Ruttyooo
Köszönöm.🙂 Megszerettem és örülök, hogy megcsináltattam.
Engem Rezek doktor műtött.
Csinaltam egy titkos naplot, ha esetleg valaki szeretne benezni kopogjatok
Afro21 nagyon szép! Annyira illik hozzad jó ra nézni! :) mindig megnézem,egyik kedvencem! :) ki is műtött? :)
Nagyon köszönöm Keki.🙂
Óvatosan bánok szegénnyel.
A C-vitaminnak is más a hatása és más a Rutascorbinnak is.
Tudnivalók átmentek,akkor jó,ha valamiben elakadsz,csak írjál.Abból is lehet szelektálni-orvostól függően-hogy melyik orrkészítményt érdemes először beszerezni.Mindet nem kell,majd a gyógyulás folyamán kiderül,ha esetleg nem válik be valamelyik,akkor mire érdemes váltani.
További ajánlott fórumok: