Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
I didn't hear anything about this surgery, .Dr Doleviczényi Zoltán. But here you can see any other surgerys work, and find someone other.
I will ask the others, but I can't speak English wery well.
Jó napot!
First excuse me I don't speak hungarian, I'm french. I try to find real review about Dr Doleviczényi Zoltán.
I don't find anything in France and it's hard to make research in hungarian but anyway I found this forum. Do someone here know if this surgeon is good for rhinoplasty? Or do you know a good one? Thanks for reading and may be help me! köszönöm!!! 😊
Estére kaptam időpontot fél 8-ra, remélem nem fogok ott ülni 10-ig😁
Azért köszi..,!
Ha az orrcsúcs változik az az egész formát változtatja látványban.
Nekem pont másfél éves és most látom, hogy igazán lement a duzzanat és az az egész orrot látványosan vékonyítja. Erre pont most döbbentem rá, most már nem vizslatom annyit mint régen, aztán valamelyik este ahogy belenéztem a tükörbe akkor döbbentem rá, hogy még most is változott, és vékonyabb, formásabb mint 2-3 hónapja volt.
Rengeteg változás lehet még látványban még egy kicsit várj szerintem. Az egy éves kontrollon meg majd megbeszélitek, hogyan tovább.
Szia!
Olyan kis szép az orrod!
De a kérdésedre a válasz,igen,1 év,de ha az orvos úgy ítéli meg tegyük fel pl.8 hónaposan,hogy a gyógyulás befejeződött,akkor már műthető.
Ha ugyanannál az orvosnál csináltatod és nem indokolt a korrekció,mert olyan az orrod,amiben megegyeztetek,akkor igen,simán elkérheti megint a műtét árát.
Csak ha indokolt,mert másban egyeztetek meg vagy hiba maradt,akkor kell altatás- és anyagköltséget fizetni./+műtő bérleti díj,ha nem sajátja az orvosnak!
Ha más orvossal csináltatod,akkor teljes összeg,amire még felszámolhat plusz költséget.
Sziasztok!
Ez most lehet igen gáz kérdés lesz... de mennyi időn után lehet újra műteni? 1 év után?
7 hónapos vagyok... és nem tetszik. Az orrhegy tudom, hogy még mindig csökken, viszont az orrhát már nem tud, és az túl magasan van...
Ha másodszorra műtenek az drágább? :(
Sziasztok!
Tegnap vègre lekerült a gipszem, tettem fel képet a naplómba és hamarosan rakok még fel pàrat, ha valakit érdekel.
Ide publik csak annyit szeretnék írni, hogy nekem életem egyik legjobb döntèse volt, hogy bevállaltam ezt a műtétet, a másik pedig az, hogy mindezt Rezek doktor úrnál. Nagyon hálás vagyok neki, tudtam, hogy tökéletes nózim lesz, ha ràbízom.
Üdv,
Dalma
Neked is szép jó reggelt! :-)
Örülök,hogy túl vagy a műtéten,minden jól ment,most akkor jöhet a gipszes hét,ami a pihenéssel teljen,semmi mással.
Így van,a nyakpárna egy hálás dolog,ilyenkor /is/ megtapasztalja az ember :-)
Szia!
Üdv. a fórumon :-)
Magánklinikán:borravaló-nem.Amit az orvos árat megállapít,abban benne van minden,egyrészt a saját munkájának megszabott értéke,az altatóorvosnak és a nővéreknek járó összeg.
Ezért magánklinika és ezért vagyunk maszek páciensek.
Bár ha valaki úgy gondolja,hogy ezenfelül mindenképpen akar kedveskedni valamivel,az már a saját dolga :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?