Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
A hat hetet érdemes kivárni,mire összeforr az orr.Utána kezdheted a futást,ha esetleg nem bírja az orrod,mert még korai neki,jelezni fog.
Az enyém 8 hónapig nem hagyta,hogy fussak,olyan érzés volt,mintha le akarna szakadni.Aztán egyik napról a másikra megszűnt ez az érzés.
Ha a tiédnek tetszeni fog,akkor nem lesz ilyen érzésed :-)
Sziasztok!
Mèg azt akarom kèrdezni, hogy a mütèt utàn mikor lehet ujra futni? Mikortol van hogy az màr nem veszèlyes ès megterhelö az orrnak?
Szia Klau! :-)
Örülök nagyon a boldogságodnak <3 Micsoda klassz helyen jártál!
Szia!
A Centrum- Lab Központi Laboratóriuma:
Mammut II. Bevásárlóközpont
Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 1-5. IV. emelet
Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 7.00 – 18.00
Szombat:8.00-12.00
E-mail: info@centrumlab.hu
Szia Viki!
A hőemelkedés belefér,láz nem lehet./38-tól már gond lenne/
Sziasztok.
Most volt egy honapos az orrom. Megjartam vele Romat es vegre szep kepek keszultek rolam :D imadom es a profilbol keszult kepek lettek a kedvenceim, elotte pedig soha senki nem keszithetett rolam oylan szogbol. <3
Szia!
Én voltam orr és mellplasztikán is Kárásznál!:)
Szia Hortenzia!
Kérdezz nyugodtan,én most itt vagyok!:)
Szia :-)
Nem hagytunk ki téged,mikor először kérdezted is figyeltünk,de nem emlékszem,hogy itt lett volna LF-es műtétes...
Szívesen🌹 🌼 🌻
Duzzadtság:így van,hetek,hónapok.Vegyük alapul az egy év gyógyulási időszakot,ezen belül van,akinél előbb bekövetkezik a végleges apadás,van,aki még ráhúz.
A duzzadtság mértéke is egyénenként változó,lehet olyan kismértékű,hogy tényleg csak te magad veszed észre.A külső környezet ebből semmit nem észlel.Még sokszor akkor sem,ha valakinél erőteljesebb.
Körömvirágkrémet mindenképpen használjad külsőleg,éjjelre a legjobb,de ha napközben otthon vagy,akkor is érdemes bekenned.
Igen,indulhatsz a pilláshoz :-)
Kedves Keki70!
Köszönöm a segitséget.
Szia :-)
Akár másnap már sminkelhetsz,óvatosan,mert az orrod érzékeny,és figyeljél arra,hogy mindig alulról felfelé vidd fel pl.az alapozót az orrodra,így nem húzod lefelé.
Sziasztok!
Volt valaki egyszerre orr és mellplasztikán Kárásznál?
Köszi előre is 🙂
Sziasztok°!
Azt szeretnèm kèrdezni ;hogy miket szerezek be a mütèt elött amire szükségem lehet? Pont azèrt hogy ne keledjen gipszes fejel patikàba meni.illetve mire vigyàzak mèg hogy ne hogy elmaradjon a mütèt? Ès mèg hogy tudok esetleg felkèszülni hogy minèl jobban birjam? Gondolok itt esetleg vitaminok,imunerősitök.
Köszi a hasznos tippeket!
Szia Kata!
Engem és a tesómat is Kárász Tamás operált.
Előtte több orvosnál voltam kozultáción.A véreredmény és a sok dícséretet maximálisan meggyőzött,hogy a szakma legjobb orvosát választottam.
A legnagyobb félelmem a műtéttel kapcsolatban a géztampon kivétele volt,de a doktor Úr speciális gumitampont használ,aminek az eltávolítása szinte teljesen fájdalommentes!
Kárász Tamás az egész csapatával tökéletes és precíz munkát végez!Csak ajánlani tudom a tesómmal együtt!
Biztos és profi kezekben leszel!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?