Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Ha van színesedésed a szem alatt,akkor arra jó a feketenadálytőkrém,zúzódásra,bevérzésre.Ugyanerre jó a Hegyi Árnika krém és a Hegyi Árnika golyócskák-homeopátiás szer-3X5 golyócska naponta.De ha nem vagy színes,egyik sem kell!/egyébként magától is elmúlik a színesedés,csak ha tényleg valaki nagyon színes ilyenkor még,akkor érdemes beszerezni/
Külsőleg az orra:körömvirágkrém,ez duzzadtságra,gyulladásra van,nagyon jó készítmény,éjjelre kenjed be vele az orrodat és ha éppen otthon tartózkodsz nappal,akkor is.
Egyenlőre ennyi,úgyis jelzed,hogy gipszlevétel után van-e konkrét dolog,amire használnál valamit,csak nem tudod,hogy mi legyen az.
Pl.orrspray,orrcsepp,stb...
Sziq,
Körömvirág krém, fekete nadálytő krém. Dm ben Rosssmanban beszerezhető zselés szem maszk. :)
Szia! :-)
Nagyon örülök,hogy valóra vált az álmod,ugye érdemes nagyokat álmodni,mert bizony ha valóra válik,akkor nagy boldogságot okoz.
Szívesen mindent és ha van kedved,lepjél meg minket pár képpel! :-)
Sziasztok!
A mai napon a gipsz lekerült.Termèszetesen az eredmèny jó lett ès tökèletes.( ugye bàr hozot anyagbol dolgoznak az orvosok) ès bizony mèg èn sem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz( csak bizakodtam). Ami mèg szintèn fontos hogy nem làtszik a beavatkozàs nyoma.szerintem nem fogja èszrevenni senki hogy műtèt volt.ja ès mèg akkor mondja a doktor úr hogy ez mèg kissebedik hiszen most be van dagadva.Tehàt összegezve jo vàlasztàs volt a doktor szemèlye is ès maga az elhatàrozàs is hogy javitasam ki a hibàt!! Ezèrt külön köszönet Dorinkha nevü forumozonak aki ràvilàgitot arra hogy ne kisèrleteztesek hiszen ezt utàna hordani kell.Ès köszönet Keki70- nek is a sok hàttèr infoèrt( megjegyzem te akàr orvos asszisztens simàn lehetnèl) Tehàt lànyok köszi!! Egy fèrfi akinek àlmai valora vàltak!!!( nem csak ti nök àlmodoztok àm) èn ezenel el is köszönok!! Ès kivànom mindenkinek vàljon valora az àlma!!!
Sziasztok.
Koszonom, de aranyos vagy Dori!
sokat finomitott az uj orrom a vonasaimon ☺️ A pupomat meg anyukam is csak ugy vette eszre, hogy felhivtam ra a figyelmet, azt mondta meg jol is all mert igy olyan termeszetes 😁 azert remelem lemegy idovel. De ha valakinek volt hasonlo tapasztalata, kerem ossza meg velem.
Koszi Keki ☺️
Igen azota is kenem es raktam fel kepet a profilomhoz!
Probalok turelmes lenni.
A gipszlevetelnel mondta a doki is hogy lehet maradt ott valami, ezert is felek egyre jobban, hogy ahogy apad le egyre feltunobb a pup.
Igen, tudom es nagyon bizom benne! Noverem 17 eve es ma is ot valasztotta... Nagyon szeretjuk a doktor urat, csak kicsit parazom!
Koszonom, hogy megerositettel! 🤗🤗🤗😘
Szia Viki!
Kenjed körömvirágkrémmel külsőleg az orrodat,július 4 nincs már messze,aztán megnézi FJ azokat a dolgokat,amik miatt aggódsz.
Képet raksz fel?
Köszi Vivien, próbálok! mindenki mondja, hogy türelem.
dr. Ferenczy József kaposvári doki, de Pesten magánklinikán műtött. Nála voltam 3 éve cicimmel, és láttam orrplaszikán átesett páciensét élőben, szép munkái vannak. csak félek, mert az enyém olyan asszimetrikusnak tűnik. És most az orrháton meg bedagadt a csont és huplis, pedig próbálok mindent betartani amiket olvasok, meg amiket tanácsolt.
Mondjuk nekem már gipszlevétel után is feltűnt az orrlyukam közötti asszimetria, de idővel sokkal szebb lett, de hogy nem mozog és nem is olyan az íve, mint a másiknak elég szembetűnő.
Plusz van az orrcsúcsomon még egy hupli, tökre félek hogy maradni fog :( az ujjaimmal simogatom mikor kenem, reménykedem, hogy fel fog szívódni, de kicsit kemény és félek, h valami ott maradt.
Sziasztok,
Nekem vágták a porcokat és orrcsúcsot is emelték, és az egyik orrcimpám nem igazán mozog :( a másik tökéletesen, és kicsit így nagyobbnak is tűnik. Majd csak június 4.-én tudok menni a dokihoz. Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Tegnap hívtam a dokit, de csak az asszisztenssel tudtam beszélni. :(
Kalapom-pom-pom <3 Már tudom,honnét vették be a jelek közé a kalapot :-)
Szépike,mint mindig!
Keki!
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ. :)
Megnyugodtam. Ez az egy - másfél év a türelemről szól tényleg.
Mielőtt megműtöttek volna, arra gondoltam hogy 3 hét után belépek a munkahelyemre és egy teljesen kicserélt kollégát kapnak a többiek, szép új orral. Ehhez képest alig kaptam néha levegőt, az orrom hatalmasra volt duzzadva akkor. Szóval nem így lett de aztán idővel ők is mondták hogy látják a változást. Bár főleg az orrcsont élt külön életet, néha megpúposodott, néha leapadt. Ez lehet attól volt -bár figyeltem erre - hogy megerőltettem magam.
Sajnos nem sokáig bírtam bicikli nélkül így már áprilisban tekertem (sajnos máskülönben késtem volna Bkv-val a munkahelyemről). Egész sokáig egy totrúra volt, főleg reggelente: Alig kaptam levegőt az orromon és le kellett szállnom sokszor. Most már ez is elmúlt nagyjából.
A műtétem január 30-án volt. Vigyáztam magamra hogy nehogy lesérüljek, megfázzak satöbbi. Na, megint egyik reggel késésben voltam melóba, így biciklivel mentem be és olyan történt ami a 4 év alatt egyszer sem: megcsúsztam és elestem az úttesten egy kanyarban a reggeli csúcsban! Nagyon megijedtem de nem történt semmi komolyabb bajon azon kívűl hogy a vállamat beütöttem. Még jó hogy nem lett baja a fejemnek, főleg az orrnak. :)
Szép estét!
Szia.
Engem Klára doktornő és csapata. Nincsen jelen, most már ritkán szoktam érezni, főleg nagy melegben. Most éppen nem, szóval ez nem egy állandó dolog. Eleinte aggódtam mert régen nagyon jó volt a szaglásom, aztán a műtétet követően idő kellett mire újra rendesen szaglásztam. Ez körülbelül 3 hónap volt.
Szemből valószínűleg már nem lesz ugyanolyan, más lesz. De lehet az is fog neked tetszeni, ráadásul oldalról is kisebb lesz.
:)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?