Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kedves Sorstársak!
Írtam egy rövidet a hat hónapos orrom kapcsán, és töltöttem fel képeket is, akit érdekel, várom a naplómban.
Gipszlevétel után áttörli az orvos az arcot-orrot,hogy a berajzolások ne látszódjanak és azért,hogy az egy hétig a gipsz alatt nem lélegző bőrt nyugtassa./regenerálja/
Utána aztán a bőr saját maga is helyreáll idővel,de ugye vannak dolgok,amikkel rálehet segíteni.
Pár hétbe beletellett.
Nálam a probléma az volt,hogy egyszerre volt zsíros a bőröm,miközben hámlott is.
Bőrápolás:
Én Nivea arclemosó gélt használtam.
Sok embernek az Ilcsi fekete szappan és kénes krém vált be.Ezeket kozmetikustól lehet megvásárolni.
Van,aki a manna szappan ében arctisztító szappanját használta.Viszont mivel zsírosodás közben hámlik a bőr,ezért shea vajjal is kente.
bha2%
Pattanásos bőrűeknek szokták ajánlani, mert tényleg megszünteti és a pórusokat is összehúzza. De fokozza a kollagén termelést is és egységesebbé teszi a bőrképet.Ebben Ceccsillag a jártas.
Itt a link:
skinsmart.hu/arcapolas/kemiai-hamlasztok/skin-perfect.. :)
Micellás arclemosó,utána Skinoren krém,utóbbit bőrgyógyász írja fel,de háziorvos is felírja.
Gyógyszertárban kapható:Eucerin krém
Mindent felsoroltam,ami eddig a fórumon elhangzott :-)
Szemüveg hordásában egy kis segítség,ha nyomná az orrnyerget:
Itt egy videó róla:
A szemüveget egy gumival kell felrögzíteni,ehhez adott még segítséget Tami:"Szemüvegeseknek üzenném, hogy a Decathlonban találtam fitness fejpántot, 3 db 1290 Ft, és szilikonos, szóval tuti nem mozdul el, és elvileg ki se tágul. Ebből jó kis szemüvegtartót lehet majd applikálni".
Négy héttől lehet próbálkozni a szemüveg viselésével,ha úgy veszed észre,hogy nem nyomja az orrnyergedet,nem marad "benyomódás",akkor rendben.Ellenkező esetben még várni kell vele.
Nem tudom,hogy mennyire lesz duzzadt a szemed-nekem nem volt az-,normál esetben betudod rakni a kontaktlencsét.
Szió,
Én nagyon kíváncsi vagyok rá kértem engedélyt :)
Szia!
Csak nem?!... Bakker... Mi a baja?
Sziasztok!
Ezer éve nem voltam itt... Új képek a naplómban.Lánybúcsún voltam szombaton-jó szögből fotózták..Korrekcióm lassan 1 éves-és úgy néz ki minden rendben:)
Szia Klau
Az orrplasztika során történő púp eltávolítása követően igen gyakori a rendkívűli duzzadás az orr hídjának középső részén ahonnan a púp eltávolításra került. Ez a terület gyakran még duzzadtabbnak tűnik mint az orr hídjának többé része és sok-sok hónapig duzzadt maradhat. Ennek eredményeképpen a páciensek gyakran aggódnak hogy a púp végleges marad.....
Türelem le fog az menni :)
Sziasztok!
Volt valaki közületek a közelmúltban Kárász Tamásnál mell+orrplasztikán?Vélemények,tapasztalatok,ár érdekelne!Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?