Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
En mar gipszben is ittam bort, de csak egy poharral. A sok alkohol tuti nem tesz jot a gyogyulasi folyamatnak!!!
Egy poharka valamitol semmi bajod nem lesz.
Sziasztok! februar 4-en ,kedden volt az orrmutetem Varga Klara doktornonel.
En sajnos nagyon bedagadtam,a jobb szememet ki se tudtam nyitni szerda este mar.De mara ez szerencsere rendezodott,egyre jobban megy le a duzzanat.Az orromon nem nagyon kapok levegot,viszont nekem a doktorno mondta,hogy napi tobbszor fujnom kell ugy,hogy egy ujjammal kozepen az orrhatnal finom lenyomom a gipszet,utana egesz jo.
Mar nagyon varom,hogy lassam a vegeredmenyt.
Az lenne a kerdesem,hogy ti mennyi ido utan ittatok eloszor alkoholt?
Egy kis vakarastol nem lesz baja.
Sajnos a ragtapasz miatt sokaknak viszket. Itt volt aki allergias volt ra, es rendesen kikeszitette a boret. Ha nem vagy erzekeny, mikor lekerul sokkal jobb lesz hirtelen.
En eleg miteszeres lettem alatta, azt utaltam, raadasul nem is szabadott nyomkodni (3 honapig)... de erre is vannak praktikak :)
Szia! :)
Igen tudok egy nagyon jó és profi plasztikai sebészt fülplasztikára, Dr. Gyetván János, Sziluett Klinika LézerCentrum Gödöllő
Sziasztok. Én màrcius végén megyek orrplasztkiàra Dr Jàrai Tamàshoz. Tud valaki némi infót Jàrai doktorról.
A tanulmànyai lenyűgöztek...
Normalis, mert egyik oldalrol mut a doki ha jól tudom, ezert ott több a dagadás.
Ettöl fuggetlenul nekem nem gyogyult 100%-osan szimmetrikusan, de ez zavart a legkevesbe. A doki mit mondott rá? Kerdezted?
Sziasztok!
Ma voltam két hetes kontrollon és nekem még mindig eléggé bevan dagadva és az egyik oldal meg mindig nagyobb mint a másik. Szerintetek ez normális? Ha valakinek volt ilyen, meddig tart ez a felemás dagadas ?
Mindenképp fogok!!! :)
De most jönnek vissza az emlekek.., hogy nekem mekkora trauma volt az elsö mutet utan a gipszleszedés... abban bizom, hogy 6 nap helyett most 9 napja volt gyogyulni a gipsz alatt, talán nem lesz akkora mint egy padlizsán.
Sok olyan orrot látok mostanában, amik gipszlevétel után olyan tökeletesek, mint a szobor, aztan szépen apránként jön elö itt-ott ez-az. Nálam meg pont ugy volt anno az elsönél, hogy az elsö látványtol lettem letargikus, aztan utána kezdtem megszeretni, ahogy apadt. Szoval ugy megyek oda holnap, hogy bármi lehet. Én azt sem bánom, ha 1-2 napig megint krumpli lesz, csak aztan hadd felejthessem el ezt az orr témát már, de úgy Igazán, forever. Az egeszböl szerintem ti meg a doki hiányoznátok, de a sok macera és tukörben csekkolgatás NEM, nagyon nem... :)
Én az első műtét után két héttel mar tátottam nagyra fogorvosnal, fajt is rendesen. Csak mostanaban olvastam -itt talán-, hogy ezt nem szabad?! (Mármint azt olvastam, h várni kell a fogorvossal) Lehet hogy ez is közrejátszott, hogy második műtét kellett?! 😣 Most is kellene mennem fogtomes cserére, de azthiszem akkor inkabb várok.... nade mennyit?!!
Ui.: holnap lekerül a gipsz, iiiiiiiiiii drukkoljatok!! 🤩🤓
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?