Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia,üdv.a fórumon :-)
Ahogy az orvosod is mondta,teljesen normális,nem egyformán duzzad a két oldal,idővel majd egyforma lesz.
Akadálymentes gyógyulást kívánok!
Sziasztok:)
Új vagyok a fórumon eddig csak olvasgattalak titeket, viszont eleg hosszú gondolkodás után de megműtettem én is az orromat. 8 napja volt a műtét és ma vették le a gipszet. Az orrom formája az valami csoda lett, nagyon nagyon tetszik. Viszont mikor levették a gipszet láttam, hogy az orrom egyik oldala sokkal jobban megvan dagadva mint a másik. Kicsit megijedtem de az orvos szerint ez normális és majd idővel elfog az is múlni.. nektek volt ilyen hogy az egyik oldalon volt bedagadva?
Köszi előre is a válaszokat 💕
Sziasztok!
Vércsoport vizsgálatot ki hol csináltatta? Kaptam időpontot az sztk-ba, február 11re , de nem szeretném ha késéssel küldenék meg az eredményeket, mert feb. 27-én már műtenek.
Aki volt mar dr. Doleviczenyi Zoltannal, hany nap mulva kapta meg a tervet?
Mult het csutortokon voltam nala, azota semmi :/
Sziasztok,
tettem fel fotókat a naplómba, szükségem lenne a véleményetekre/tapasztalatotokra.
Köszönöm, ha esetleg tudtok valami okosat mondani.
Sziasztok!
Valakit műtenek február 27-én? Hátha vagyok olyan szerencsés, hogy van még itt valaki a fórumon akivel egy napon leszek.:)
Szia!
Küldöm a drukkot neked szerdára!Minden alakuljon a lehető legjobban,gondolunk rád!🙏💝🤞🍀
Szia Anna!
bha2%
Pattanásos bőrűeknek szokták ajánlani, mert tényleg megszünteti és a pórusokat is összehúzza. De fokozza a kollagén termelést is és egységesebbé teszi a bőrképet.Ebben Ceccsillag a jártas.
Itt a link:
skinsmart.hu/borproblemak/pattanasok/pattanasok-hamlasztok.html
-------------------------------------------------
Micellás arclemosó,utána Skinoren krém,utóbbit bőrgyógyász írja fel,de háziorvos is felírja.
Gyógyszertárban kapható:Eucerin krém
La roche posay effaclar duo,orra pici hidratáló.Ebben Gabi és Ági a jártas.
--------------------------------------------------
Gekkoka:Egy olcsó es jó tanács arcbőrre műtet után: kókuszzsír szódabikarbonával összekeverve.Leradírozza az elhalt hámsejteket+gyulladáscsökkentő és ápoló hatású.
---------------------------------------------------
Eckler:Én csak simán szódabikarbónával radíroztam a vizes arcomat heti egyszer-kétszer, plusz minden este víz + gyógyszertári alkohollal fertőtlenítettem. Nagyon hamar helyre hozta a bőrömet.
----------------------------------------------------
Ezek közül ami kimondottan pattanásra:bha2%
La roche posay effaclar duo,orra pici hidratáló.Szerintem ezt olvastad Gabikáéktól,erre gondolsz,de majd jön,hogy megerősítsen.
En a 2. mutet elott szedtem Rutascorbint is, es semmi beverzes nem lett az arcomon.
Ennyi c vitamin mellett igyal jo sok vizet!
Nagyon drukkolok!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?