Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

28379. palma_eve
2020. febr. 12. 17:39

Köszi lányok!!! Ti is vigyázzatok am magatokra! :)

Fu, az lesz akkor, hogy teszek egy próbát lejjebb eresztem a szintet.. meg megpróbálom kikérni magam táppénzre, bár ev-ként nem sokra megyek ezzel:/ de hat ez van. Azért is irtam, hogy tanuljatok az esetembol és keruljetek a BKV-t!!

28378. orrocska (válaszként erre: 28375. - Palma_eve)
2020. febr. 12. 14:21
Jobbulást kívánok
28377. keki70 (válaszként erre: 28375. - Palma_eve)
2020. febr. 12. 12:27

Szia!

Jaj szegénykém-gyógyuljál meg,vigyázz magadra!

Letelt a gipszes időszak,aludjál úgy,ahogy kényelmes-kivéve hason,azt még nem lehet-a nyugodt alvás is nagyon fontos és ha ezt befolyásolja a félig ülve alvás,ilyenkor már nem gond,el kell hagyni,pihenjed ki magadat.Most még inkább fontos,hogy beteg vagy.

28376. Sunny✨ (válaszként erre: 28375. - Palma_eve)
2020. febr. 12. 08:20

Szia!

Szegény jobbulást kívánok 😔 ez most a legrosszabbkor jött..

Szerintem nyugodtan aludj kevesebb párnával ha úgy jobban kitudod magad pihenni, hiszen alvás közben gyógyulsz a legtöbbet ami neked a tüdőgyulladás miatt is most a legfontosabb. Nekem az orvos azt mondta az első napokban/heten aludjak felpárnázva, de ha pár nap után normálisan alszol párnák nélkül szerintem nem fog nagy baj történni. A lényeg hogy minél hamarabb meggyógyulj!

28375. palma_eve
2020. febr. 12. 05:08

Sziasztok! Tudom, végig csinaltam már ezt egyszer, mégsem emlékszem, meddig kell ezzel a magasított párnákon hátonalvást csinálni.. Pénteken mennék elvileg a két hetes kontrollra, csak közben tudogyulladasom lett, ugyhogy nem biztos eljutok, hogy megkerdezzem a dokit. De már igy is csalok néha, mert fáj mindenem ebben a pózban, nem tudok ellazulni és minden hajnalban 2-3 órákat virrasztok. (Persze ez a köhögés miatt is van :( )

Egyébként ezúton is azt tanácsolnam mindenkinek, aki influenza szezonban műttet, hogy NE menjen emberek köze műtét utan 2-3 hétig, ha lehet, nehogy igy járjon, mint en :( Az altatás nagyon legyengiti a szervezetet. :(

28374. Eckler (válaszként erre: 28373. - Blugyhal)
2020. febr. 11. 12:24

Szia! Valószínűleg az orrod többi részétől függ, mit kell még csinálni rajta, hogy arányos legyen.

Nekem vágtak ki az orrcimpámból, hogy kisebb legyen az orrnyílás, de sok más miatt nyitott technikával végezték a műtétet.

28373. Blugyhal
2020. febr. 11. 09:16
Sziasztok! Orrnyílás kisebbítést nyitott vagy zárt technikával csinálnak? Vagy ezek nélkül simán csak ezt is lehet? Ha csak valaki ennyit változtatna, arra van lehetőség? Köszi!
28372. keki70 (válaszként erre: 28368. - Timiana)
2020. febr. 10. 21:20
Akkor még javában gyógyuló félben vagy...
28371. keki70 (válaszként erre: 28367. - Petrusss)
2020. febr. 10. 21:19
Igen,azt elhiszem.Akkor félidő van,elég korán megkezdődött ez a viszketés,lehet,hogy a tapaszt sem bírja a bőröd,azért érzed ilyen intenzíven.
28370. rekab (válaszként erre: 28369. - Zsebibabaa7)
2020. febr. 10. 20:54

Gratulalok az eskuvohoz :)

Szerintem az elso telefonos bejelentkezestol nagyjabol 2-5 honap, mire mutetre ketul a sor. Biztos vannak kivetrles esetek, de ez az altalanos kb.

Donteni kettojuk kozott igy tudsz legegyszerubben, ha mindkettohoz elmesz konzultaciora.

Illetve itt is van sok Karaszos es Rezekes naplo kepekkel. Legtobben beengednek egy rovid uzenet utan.

A felepulesi ido meg eleg valtozo esetenkent.

Sok sikert!

2020. febr. 10. 20:44

Sziasztok!

Nekem 2011-ben volt meg a műtétem és most szeretnék egy korrekciót mert sajnos nem vagyok megelégedve az eredménnyel már évek óta.

Azért is vettem lendületet ismét az orrplasztikához mert júniusban lesz az esküvőm.

Segítséget szeretnék tőletek kérni, hogy megvalósítható-e még a műtét? Mennyi most a várakozási idő műtétre? Mennyire lehet felépülni addig?

Kárász és Rezek dr. Úr között sem sikerült döntenem :/

28368. timiana (válaszként erre: 28366. - Keki70)
2020. febr. 10. 20:02
Köszi, picit már jobb, de nyelni még nem az igazi.
28367. Petrusss (válaszként erre: 28363. - Keki70)
2020. febr. 10. 19:45
4 nap van még hátra,de már várom mint a messiást,annyira kellemetlen ez a viszketés🙃
28366. keki70 (válaszként erre: 28349. - Timiana)
2020. febr. 10. 16:16
Timiana hogy vagy,jobb már a torkod?
28365. keki70 (válaszként erre: 28352. - Cukifej)
2020. febr. 10. 16:15

Szia,körömvirágkrémmel kezdjed el kenni,gyulladásra,duzzadtságra való,külsőleg bekened és éjjelre hagyjad rajta,had fejtse ki a jótékony hatását.Ha éppen otthon tartózkodsz,akkor is.Utcára nem lehet,mert zsíros krém,majd meglátod,hogy nagyon kicsi elég belőle és így is fénylik.

Az orrcsúcsnál a választóvonal a félév,utána kezd apadni látványosan.Az orrhát sokkal előbb,tehát emiatt ne ijedjél meg.

Ahogy beindul kb.fél év körül az orr rendes vérkeringése,úgy kezd az orrcsúcs is apadni,valamint a keménység,idegen érzés rendeződni.

28364. Sunny✨ (válaszként erre: 28362. - Keki70)
2020. febr. 10. 16:13
Köszönöm a választ 🥰
28363. keki70 (válaszként erre: 28358. - Petrusss)
2020. febr. 10. 16:12

Szia!

Hány napot kell még kibírnod gipszlevételig?

Nálam ez a viszketés csak az utolsó 2-3 napot érintette és tudom,hogy iszonyú.Annyira nem levegőzik a bőr,hogy így jelez,nem jó neki.

Erre nincsen semmi megoldás,ki kell várni a gipszlevételt.Utána az orvos úgyis lekeni krémmel pont emiatt,de ha esetleg nem tenné,akkor kérjél rá.

Hát volt,aki próbálkozott megvakarni,de nem adok ötletet-nem szabad igazából.

Kitartás,tudom,hogy nagyon kellemetlen... :-(

28362. keki70 (válaszként erre: 28357. - Sunny✨)
2020. febr. 10. 16:06

Az orrtisztítást átküldöm,annak alapján egy kicsit tisztítsad meg az orrodat és akkor az orrnyílásnál a rászáradt vér eltűnik.

A columellán a vágás-a két orrlyuk közötti rész-ha már begyógyult,tehát nem sebes,akkor lehet használni a Contractubex krémet,sejtmegújító,segít,hogy minél előbb eltűnjön a csík.De ha otthon van Neogranormon vagy Bepanthen krém,ezek is tökéletesen megfelelnek.

28361. Cukifej (válaszként erre: 28356. - Palma_eve)
2020. febr. 10. 13:47
Igen, na mikor az ő barátnőiket megláttam akkor egy kicsit lesokkolt 😅 de hasonló volt a kinézet nekem is 😀
28360. Cukifej (válaszként erre: 28358. - Petrusss)
2020. febr. 10. 13:46
Nekem is ez volt, majd megőrültem már úgy viszketett, nekem szerencsére 5 nap után lekerült gipsz, még utána is 1 napig vakaróztam. Nekem se fajt semmi, de a viszketés nagyon zavart.
28359. palma_eve (válaszként erre: 28358. - Petrusss)
2020. febr. 10. 13:42
Sajnos emiatt mindenki szenved :( én nem tudok olyan dologról, ami segítene, amit tudok, hogy érzékeny bőr esetén fokozottan jelen van, a leukoplaszt irritálja a bőrt. Tarts ki, a gipszlevétel megváltás lesz!!! :)
28358. Petrusss
2020. febr. 10. 11:17

Sziasztok!

Gipszes időszak alatt állok és a minimális fájdalmak eltörpülnek a viszketés mellett.

Éjszakáim is inkább a viszketésről szólnak(gipsz alatt),mintsem a műtét utáni fájdalmakról.

Járt már valaki így?

Van erre bármiféle készítmény ami csökkentené ezt az érzést ?

Vagy esetleg valami probléma állhat a háttérben?

Köszi előre is a segítőkész válaszokat 🙂

28357. Sunny✨
2020. febr. 10. 11:13
Lányok, lenne egy elég undi kérdésem.. 19 napja volt a műtét és ahol a vágás volt ott eléggé varras meg mindig. Az orrnyilasnal is még ott van a rászáradt ver pedig kenem naponta többször ahogy az orvos mondta. Kapargatni nagyon nem akartam nehogy valami kárt tegyek az orromban de nemsokara visszatérek a munkába és addig jó lenne valahogy eltüntetni. Van valakinek ötlete ?
28356. palma_eve (válaszként erre: 28355. - Cukifej)
2020. febr. 10. 10:56
Emlékszem!! :-)) volt bent néhány férfi is, látszott rajtuk, hogy ők meg majdnem elajultak a látványtól! :D Akkor meg nem tudtak, hogy akikre várnak, nem úszták meg ennyivel.. :-)) Elsőre nekem is brutal volt a fejem amugy, most nem volt akkora törés-zúzás, ezért is “úsztam meg” ennyivel.. :))
28355. Cukifej (válaszként erre: 28354. - Palma_eve)
2020. febr. 10. 09:42
Nagyon szépen köszönöm, hogy beengedtél a naplódba, most olvasgatom és megláttam, hogy te ültél mellém 30-ÁN reggel mikor kiengedtek téged, engem aznap műtött a Dr.Úr 😊 tőled jobbra ültem anyukámmal és pont azt néztem, hogy de jó, egyáltalán nem vérzett be az arcod és biztos én is ilyen szerencsés leszek 😂 -hat nem voltam- 😂😂😂 remelem akkor tényleg lemegy a zavaró rész nekem, de ha nem akkor korrekció lesz.
28354. palma_eve (válaszként erre: 28352. - Cukifej)
2020. febr. 9. 21:29

Szia! A csúcs apad le a leglassabban, szoval ne aggódj! :) Adj egy évet az orrodnak, elobb srmmiképp ne ítélj a végeredményt illetően! :) Előbb úgysem nem lehet korrekciozni.

Nem kell teljes díjat fizetni ilyenkor, van egy technikai költsége a korrekciónak, a naplómban leírtam, mennyi. Ez az altatás + ellátás stb.-t tartalmazza.

28353. Cukifej (válaszként erre: 28325. - Palma_eve)
2020. febr. 9. 16:10
Jelentkeztem a naplót a, megköszönöm, ha beengedsz 😊
28352. Cukifej
2020. febr. 9. 16:05

Sziasztok

Rezek Dr. Műtött, 1 hetes vagyok. 4 nap alatt elmúlt a színesedés az arcomról, napról napra egyre kisebb az orrom. Az orr hát már nagyon szép, viszont az orr csúcs nekem elég szélesnek tűnik. Az a kérdésem, hogy ez mennyit változhat még, mennyivel lesz kb kisebb? Ha arányaiban ilyen maradna akkor a vége nem tetszene. Mi van ilyenkor, ha esetleg valami nem tetszik rajta? Újra kell fizetni a teljes műtéti dijat korrekció miatt?

28351. Paradise (válaszként erre: 28325. - Palma_eve)
2020. febr. 9. 08:23
Szió:) Jelentkeztem a naplódba, köszönöm ha beengedsz
28350. timiana (válaszként erre: 28341. - KataImi)
2020. febr. 8. 23:28
A Rutascorbin vény nélkül kapható, ahogy Keki is írta. Annyit fűznék hozzá, hogy a második naptól azért rendesen belilult a szemem, de lehet, ha nem szedtem volna, ki sem tudom nyitni. Így már másnap be tudtam tenni a kontaktlencsét is, nem volt vele gond.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook