Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok.
Csajok, mit is ajánlottatok pattanásra? Sose szoktam pattanásos lenni erre most érzem, hogy lesz egy az orromon.igaz még van 3 hét a műtétig de ki tudja, hogy hány lesz még addig. Köszi.
Sziasztok!
Szerdán lesz a korrekciom. Eddig nem volt idom izgulni, de mostmár kezdek egy kicsit. Egy hónapig betegeskedtem, de most tolom a 3000mg c vitamint, bromelaint és veszek hétfőn arnica-t.
Mellkas rontgent nem csinaltattam, mert azt mondta Erika, hogy jó lesz a legutóbbi (ami másfél éves) és úgy tudom, hogy ügyfélkapun el tudom erni. Tudja valaki esetleg, hogyan? :)
Szia,szívesen :-)
Én nem tudok.
Szia
Köszönöm szèpen!!!
Olyan helyről tudtok ahol a vizsgálatok ára benne van a műtét árában?
Pl mellplasztikás lánytól halottam, hogy neki a műtét ès az ehhez tartozó vizsgálatok egy “csomagban” volt. Egy helyen minden egy kalap alatt egy összegben.. 🧐🧐
De lehet ilyen orr műtétnél nincs. Nem tudom. De akkor ez nekem annyira praktikus megoldásnak tűnt.
Új vagyok egyenként a témában. Még csak fontolgatom a műtétet.. mi lenne, Ha!
Szia!
Ha maszek alapon,akkor:
Mammut Egészségközpont
Lövőház utca 1-5.
Mammut II.,4. emelet
06 70 670 0222 06 1 345 8085
-----------------------------------------------------
"A vérvételre jelentkezést megteheti online a honlapunkon keresztül, illetve telefonon is, vagy időpont nélkül is érkezhet 4-6 órával étkezés után nyitvatartási időben."
De itt a link,itt minden megtalálható:
centrumlab.hu/?gclid=CJLu2pPlls8CFeYp0wodsKwIOQ
Bejelentkezés: 06 1 309 4300, 06 30 581 8760
Az Egészségközpont és a Centrumlab két különböző hely,ahogy a bejáratuk is,de mindkettő a Mammut negyedik emeletén található.
Volt,aki az EKG miatt kereste fel őket,volt,aki vér- és vizeletvizsgálat miatt.
Szívesen :-)
Sziasztok
Volt màr valaki Mihályfi Lászlònál orrplasztikán?
Tudtok olyan kórházat/magánkórházat ahol a műtét előtti vizsgálatokat is megcsinálják ?
Jò lenne ha egy helyen mindent letudna az ember ès nem kellene minden vizsgálati helyre külön futkározni.
Nekem nincs magyar betegbiztosításom. Ès így egyszerűbb lenne.
Köszi :)
Szia, átküldöd nekem is az infókat?
Köszi:-)
Sziasztok.
Kárász Tamásnál tudnátok írni árakat, viszonyítási alapként? Az első konzultáció ingyenes?
Köszönöm.
Nem,ott nyílt orrplasztikánál vágják át,téged ez nem érint.
Szia! Oldalról könnyű megcsinálni, play áruházban írd be hogy plastic surgery, ki fog dobni egy csomó appot, van amelyik kifejezetten orrhoz van 😁 elölről nehezebb dió, de azt is meg lehet csinálni, sőt felprofilból is. FacePaste appal csináltam meg amiket a dokinak is mutattam, ezzel az appal konkrétan más emberek orrát tudod az arcodba illeszteni nagyon szépen és egyszerűen.
Jól el lehet ezzel szórakozni!!
Van erre program,amivel megoldja.
A lányok itt a fórumon is szoktak ilyet használni,Gabika jártas ebben,ha jön,akkor biztosan megírja,ő mivel csinálta :-)
Szia!
Akkor ezen is túlestél,ugye,nem is olyan vészes egy konzi? :-)
Az első lépést megtetted,a látványterv pedig sokban segíteni fog majd,mégis lesz elképzelésed róla,hogy kb. a változtatásokkal együtt hogy nézne ki az "új" orrod.
Szia!
Csak orrsövényferdülésről van szó?Tehát orrplasztikáról nem.
Elég fül-orr-gégész,ez az ő szakterülete.A vágás az orrsövény mentén történik,tehát az orron belül,semmi nyoma nem marad.
Szia!
Vékony bőr:mintha nem is lenne alatta zsírszövet,szinte látod a porcok,csontok vonalát.
Normál:itt már azért nincs "átlátszódás",követi szépen a csontos-porcos részt anélkül,hogy,hogy jobban kirajzolódnának.
Vastag bőr:jelentősen vastagabb az úgynevezett subcutan-bőr alatti-része,ami egy laza,elsősorban zsírt és kötőszövetet tartalmazó rész.Tág pórusú,fénylő bőr általában gömbölyű "formátlan" orral.
Köszönöm szépen az orrom nevében,kedves tőled <3
Sok szerencsét!
Sziasztok,
Ma voltam Dr. Doleviczenyi Zoltannal. Nagyon jofej, kozvetlen es baratsagos volt. Elotte nagyon izgultam, mert fura volt a helyzet :) azt mindta h van egy minimalis hump amit el lehetne tuntetni, illetve az orrcsucsot kellene kisebbiteni, plusz a bal oldali orrszarnyon picit valtoztatni, mert az alakja miatt nem igazan kapok rendesen levegot. Elvileg nehany napon belul kuldeni fog tervet, egyaltalan nem volt annyira kinos ez az egesz, mint amennyire eloszor gondoltam. Allitolag olyan vastag a borom, h a valtozas annyira nem lenne szembetuno, amit nem
Is banok mert nem hianyzik h ne ismerjenek meg a barataim 😅
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?