Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nagyon szívesen :-)
Persze,mehet rá,mivel nincsen tartótapasz,pucér az orr,így azonnal,akár most is,ha nem mész már utcára :-)
Tényleg nagyon duzzadt még,extrán duzzadt,de maga a forma nekem tetszik,rengeteget fog apadni.
Bevérzésre-színesedésre a Hegyi árnika golyócskák sokat segítenek,ha gondolod,akkor érdemes beszerezni.3X5 szem az adag.Hegyi árnika krémmel lehet kombinálni.De ha feketenadálytő krémed van otthon,az is nagyon jó a színesedésre.
Külsőleg a duzzadtságra,gyulladásra körömvirágkrémet kezd el használni,éjjelre a legjobb,akkor fejti ki leginkább a hatását,van bőven ideje.
Akadálymentes gyógyulást kívánok!
Szia :-)
Kárász doktor operált,van fent képem,hogy miből mit hozott ki,ha érdekel,nézzed meg.
Maximálisan elégedett vagyok a munkájával és elsőre :-)
Sziasztok Orrtársaim :)
Április 08-án megyek orrműtétre, így 44 évesen szántam rá magam, eddig érlelődött. De az elmúlt napok kommentjeit olvasva el vagyok keseredve, mert csak rossz "híreket" olvasok. Van itt valaki, akinek elsőre "sikerült" a nózia és nem volt korrekciózva? Köszönöm a válaszokat.
Abban az esetben, ha szovodmeny, vagyis felvallalja a felelosseget a doki, akkor semmit nem kell fizetni a korrekcioert. Ha nem a dokin mulik a deformitas, akkor o ezeket a technikai dijakat ugy tudom elkeri, de szerintem minden eset mas es mas.
Hallottam olyan dokirol aki ennyire sem korrekt ha korrekciorol van szo.
Köszönöm nektek, beszéltem Erikával és e-mailben elküldi.
Olvasgatok a pollybeak szindrómáról és ezt találtam róla, amit Rezek Ödön irt egy konyben amiben társ szerző volt:
papagájcsőr deformitás („pollybeak”) Lényege az orrcsúcs és a dorsum közé eső te- rület, a supratip area profil többlete. Kialakulásában számos tényező játszhat szerepet. Ezek egyike lehet a régió tömeges szubkután hegképződéssel járó posztoperatív reakciója, ezért sorolhatjuk a szövődmények közé. Megjegyzendő azonban, hogy okai között többnyire fennáll a porcos dorsum elégtelen, a csontos dorsumnak pedig túlzott redukciója. Ekkor tehát nem szövődményként, hanem helytelen esztétikai koncepcióként értékelhető. Mindkét esetben reoperáció segíthet.
Magyarra lefordítva nekem annyit jelent, hogy ez akkor fordul elő, ha a Csontos részből sokat a porcosból pedig keveset vesznek el. Ez akkor az orvos hibája és a korrekciót mégis fizetni kell? 🤷♀️Műt gondoltok erről?
Szia!
Persze!! A műtét utan elvileg kellett, hogy kapjál!! Nem maradt ott a klinikán?
Sziasztok
Az a kérdésem, hogy ti kaptatok zarojelentest? Én el is felejtettem és a férjem most kérdezte, hogy kaptam-e? A korrekció kapcsán merült fel, hogy ha esetleg szükség lenne rá akkor van-e valami papírom róla, hogy ki műtött, mit csinált? Szóval én nem kaptam és ha tű kaptatok akkor beszélek Erikával.
Szia!
Pont 3 hete voltam a házi orvosomnál és nekem simán adott beutalót. Én elvittem neki azt a papírt, amit a kiválasztott plasztikai sebészem adott a konzultáción, hogy milyen leletek fognak kelleni a műtéthez. ( ez nem beutaló csak egy összegzés, hogy mire lesz szükség a műtéthez,műtét díja, telefonszámok stb.) Ha nem adhatott volna beutalót a házi orvosom, elküldtek volna engem is az sztk-ból. De már meg van mindennek az eredménye nálam:)
Szia! En is ugy tudom, h a vercsoport az nem beutalos, es fizetos labor vizsgalat. Itt viszont mar 2 embertol olvastam, h nekik haziorvos irt ra beutalot es nem volt fizetos.
Proba szerencse! :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?