Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ooo noo.. Dejo, hogy az elmúlt két éjjel kialudtam magam oldalt (ez nálam azt jelenti, hogy sikerult azonnal visszaaludnom az éjjeli 3 pisilés utan és igy aludnom 8 órát)... mert akkor ezek szerint jon újra a rémálom :(
Köszi, hogy megkerdezted!!!
Én egy hét után sírni tudtam volna, ha az "alvásra" gondoltam. :D
Nekem ez az apád-dagadó rész is kimarad, ezért mertem hamar rendesen aludni.
Cukifej igen,mert a vénás vér eltud folyni a szív irányába,így nem pang az orrban.Ha az orrban pang,akkor duzzad az orr.
Hat hétig félig ülve aludtam,gyorsan gyógyult az orrom és időnként láttam csak rajta némi duzzadást.
Csak amikor már valakinek az alvás minőségét tönkreteszi,akkor van baj.
Ügyesen ki kell párnázni mindenhol az embernek magát,hogy úgy érezze,szuper kényelmes :-)
Szia!
Engem Rezek mutott. Nekem is volt korrekciom, szinten pollybeak szeru jelenseg miatt. Nem szepen gyogyult :(.
A doki korrekten allt a korrekciohoz. Nem fizettem ujra a mutet teljes dijat. Egy-ket technikai koltseget fizettem kozos megegyezessel.
En ajanlom az en dokimat.
Sok sikert neked!
Jó reggelt!
Olvasom, hogy nagyon sokatoknak kellett végül egy korrekciós műtét, van bármi tapasztalásotok, hogy Rezeknél vagy Kárásznál fordul elő ilyen többször? Tudom ezt személy válogatja mert van akinek jól sikerült, de egyszerűen nem elégedett a műtűt végeredményével mégis érdekelne, hogy melyik dokit és miért ajánlja valaki mert a jövőben én is valamelyiknél fogom majd és nem szeretnék még plusz 1 millát kipergetni korrekcióra :) Kb minden lehetséges infót begyűjtöttem a dokik szempontjáról pl Kárász ultraszonikus vágót használ nem vésőt és kalapácsot, magyarul vágja a csontot nem töri és ezzel egy sokkal precízebb csont munkát tesz lehetővé ezzel nagyon kevés bevérzést okozva, Rezekről nem tudom mit használ, szóval Kárászosak/Rezekesek melyik dokinál van több elsőre elégedett munka?
Jajj :///
Hát a pontos Okot nem tudom, de ez a pollybeak jelenség volt, ami viszonylag gyakori dolog elsö mutetek utan. Egy baratnömnek mas mutotte az orrát, neki is az lett, neki is kellett korrekciozni. :(
De ne add még fel, korai még ezen aggodni! Én 1,5 ev utan korrekcioztattam. Mindenkepp meg akartam varni, hogy teljesen meggyogyuljon elöbb.
Whaaaat??! Hogy lehet beengedni beteg embert egy műtőbe?! Az agyunk mellett matatnak másfél centire és az anesztes beteg?!
Én áttetettem jövö hétre a két hetes kontrollt, pont ezert, mert sem a dokit, sem mas, mutet elött allo vagy frissen mütött embert nem szeretnék megfertözni... Azt sajnálom, hogy nem talalkozunk, remelem te mar meggyogyultal!!
Hú te jó eg!!! :O erről anno lemaradtam... 4 nap utan?! Az brutal!! De visszatette azért?!
Jajj, ez a fel ev nem valami biztató :/ En két hónapja vagyok beteg (persze műtétkor pont nem voltam). Viszont nekem elfogadtak a másfél éves mellkasrontgenem, pedig milyen jó lett volna, ha kiderül, hogy bujkál már valami odabent... mondjuk azóta rossz igazán, hogy a gipszleszedes napján visszatértem BKV-val a munkába.. szoval ki tudja, elotte is ez volt e..
Viszont a műtét nekem nagyon kikeszitette az immunrendszerem. Fél éven keresztül folyamatosan beteg volta. Gegey hörgogyulladas, felfazas, kötőhártya gyulladás.. Volt minden, ez a része nem hiányzik. Pont fel év kellett, míg rendbejottem. Az orrom nagyon rendben folt végig.
Gyógyulj meg hamar! :)
Nem lett semmi baja. :) nekem műtét utáni 4. napon le kellett venni a gipszet és Rezek doki atnyonkodta jó erősen. Ahhoz képest, hogy hozzaer esetleg az orromhoz a párna... Semmi sem volt. :D
De én tényleg nagyon felületesen alszok, álmomban sem piszkaltam.
Huha!! És nem lett semmi baja az orrodnak? :O en hason nem, de oldalt szoktam aludni, kb ilyen stabil oldal fekvés szeru pózban :D
Most lejjebb vettem a szintet, meg mindig háton.., de azért érzem picit, hogy feszítenek a varratok... :( szoval nyilvan jó lenne kibírni valahogy.., de igen, az is igaz, hogy a tudogyuszi meg a virrasztás miatt nem múlik akkor el... Jajj, de nehéz ez!!:(
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?