Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Ez lehet hulye kerdes... honnan lehet tudni hogy az en orromon vastag vagy vekony-e a bor? Ezt csak a doki tudja megmondani?
Kedves Keki70!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm! Megtaláltam a te képeidet. Szerintem nagyon szép lett az orrod. Remélem hamarosan én is túl lehetek majd a műtéten és nekem is jól sikerül majd!
Nagyon izgulok miatta, de ez várakozással teljes izgalom. Elég sokáig vártam ezzel a döntéssel, de úgy érzem, hogy most nagyon elhatározott vagyok. Csak szeretnék jól dönteni az orvost illetően.
Szia,szívesen :-)
Van,akinél van fent alapból kép-pl.nálam is a képek között megtalálod-és van,akinek naplója van.Ha nyílt,akkor nem kell hozzá engedély,tudod olvasni,nézegetni,ha titkos,akkor engedélyt kell kérned.
Szia Keki70!
Köszönöm szépen a reagálásodat! Azt a fórumot olvasgattam már. Engem igazából inkább fotók érdekelnének most!
Ha valaki küldene nekem azt nagyon megköszönném!
Szia!
Nem baj,ha nem egyformán duzzadt a két fele az orrodnak.Az orvos az egyik oldalról dolgozik,ott jobban meg is viseli az orrot.
Ha most még aszimmetriát is látsz,emiatt ne aggódjál,idővel majd leapad.
És igen,amit írsz,mivel vastag a bőröd,ezért látványosságban tovább tart a változás,gyógyulás,mint egy normál vagy vékony bőrnél.
Külsőleg körömvirágkrémmel kenjed az orrodat,duzzadtságra,gyulladásra kiváló.Csak vékonyan kell,mert úgyis látod,hogy elég zsíros állagú.Éjjelre bekened és amíg alszol,kifejti a jótékony hatását.Ha éppen otthon tartózkodsz,akkor is érdemes bekenni.
Gyógyulgassál,alakulni fog! :-)
Szia, engem egy hete műtött, ma szedte le a kötést. Egyelőre nem tudok érdemlegeset mondani, mivel a bal oldalam kétszeresére van duzzadva :/
Épp ez lett volna a kérdésem a többiekhez, volt valakinek hasonló? Tudom, meg csak 1 hetes és elég sok idő amíg eléri a végleges formáját, plusz a borom is vastag ezáltal tovább fog tartani a gyógyulás...
Sziasztok.
Szeretnék érdeklődni, hogy valaki plasztikáztatott már Dr. Doleviczényi Zoltánnál? Nem igazán találom a munkáit a neten. Előre is köszi.
Sziasztok, üdvözlök mindenkit a fórumon!
Nemrég regisztráltam, visszaolvasgattam a hozzászólásokat, kiváncsiskodtam.😊
Rólam annyi, hogy nagyon régen, volt már műtve az orrom, sosem voltam teljesen elégedett, de elvoltam. Szeretnék korrekcióra menni, RÖ vagy KT-hoz, de egyelőre még csak gyűjtöm a bátorságot a bejelentkezéshez...Addig is olvasgatlak titeket!😊
Szia!
A kontrollok ingyenesek.
Szívesen :-)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Kárász doktor úrnál az orrműtét utáni kontrollvizsgálatok járnak-e többletköltséggel? Ha igen, mennyire kell számítanom? :) Köszönöm szépen előre is
Kedves Keki70,
Engem kedden műtöttek, de nem nagyon merem tisztogatni az orrom. Elkuldened nekem is az orrtisztitast es, hogy miket lehet használni?
Koszonom:)
Szia :)
Koszonom :) ez az ar meg turheto :)
Szia,
Nekem 5000 Ft volt a vércsoport vizsgálat az érdi SZTK-ban, háziorvostól kaptam beutalót, azt mondták, hogy csak akkor ingyenes, ha szakorvos küldd. Ezek szerint helytől is vagy az ablak mögött ülő embertől függ. 😏
Szia!
Erre az altatóorvos tudja megadni a választ.Ő nézi meg az EKG-t és dönti el,hogy a páciens altatható-e.
/szívritmuszavara egyébként sok embernek van,csak nem mindegy,hogy milyen fokú,reméljük,hogy nálad semmit nem befolyásol,ha lenne.../
Szia!
Napra pontosan? :-)
Igazából nem tudom,mindenkinél más,nekem pl.szerette az orrom a hideget,nem volt probléma,de tényleg van,aki írja,hogy el akar csöppenni az orra.
Remélem,hogy minél előbb megszűnik,fél úton vagyunk a télben,még egy kis kitartás.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?