Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Arra gondolsz,hogy az orr alatt a géz,ami felfogja a vért?
Mert ha igen,akkor drain ill.tampon kivétele után azt már eltávolítják,de ha esetleg valakinél fent áll még egy kis vérzés,akkor marad,aztán otthon eldobja.
Szia!
Küldtem az árat.
Milyen krumplid van?A csont áll ki az álladon,vagy esetleg zsírcsomó van rajta?
Jobbulást kívánok!
Mielőbbi felépülést! :)
Megkérdezhetem ki műtött? :)
enikő
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy Dr Rezek Ödönnél egyrészt mennyibe kerül átlagosan egy orrplasztikai műtét? Illetve a krumplit az államról is el kellene tüntetni, azt is vállalja esetleg?
Ha valaki már ezt az utat végigjárta, tudná mondani, hogy konzultáció után kb mennyi idő lehet egy műtéti időpont?
Haliho.
Már lassan a fél életemet a fórumon töltöm.. Lehet használni már első naptól kezdve a Naturlandos orrkenőcsöt vagy a Coldastop-ot. Persze fülpiszkával.
Szia!☺️
Amit eltudok mondani elsőre; nagyobb fájdalmakra számítottam eddig. A szemem szépen lilul, de nem vészes. Aludni sajnos nem tudtam, így hosszú volt az éjszaka. Kisebb hányingerem volt reggel, de csak a leesett vércukrom miatt.
Remélem veled is minden rendben!☺️
Szia😊
Te,hogy vagy ,hogy aludtál?Nekem nem volt annyira vészes az estém.
Gyors gyógyulást kívánok😊😊❤️❤️
Sziasztok!
Tul eltem🙏🏻😊
Nagyon gyenge voltam ,szinte egesz nap aludtam.
Most hajnali 3:40 van es most erzem h jobb a kozerzetem.Hanyingerem volt de nem hanytam.🙏🏻🙏🏻
A bal szemem belilult,a masik az jobb allapotban van.
Jelentkezem kesobb
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy a műtét után az alsó rögzítés meddig marad fent?
Szia!
Szeretném olvasni a te naplódat is, beengedsz ha megkérlek ?
Szia!
Szeretném olvasni a naplódat 😊 beengedsz ha megkérlek ?
De jó,hogy túl vagy rajta és minden oké!🥰
Ha esetleg maradna a torokfájás,akkor Phlogosolt szereztessél be,gyulladáscsökkentő és fertőtlenít.
Anna lekerült a gipsz,óvatosan olyan szuszogósan lehetett orrot fújni,amivel jó sok bent lévő dolog tud távozni,ezáltal ilyen szempontból szabad útja lett a levegőnek.Attól kezdve áttértem az orron át való lélegzéshez.
Persze ettől még az orrnyálkahártya lehet duzzadt,ami szintén akadályozza a levegő útját,de arra meg pl.remek készítmény a Coldastop,ami nem tud függőséget sem okozni.Természetes növényi anyagokból áll.
Ezt az egy hetet kell átvészelni.
YouTube , Dr Kárász Tamás és a legfelső videó, 20,51 perces.
Sok jó info, ami Neked most jól jön.
Szia Anna!
Tegnap néztem egy videót amiben Kárász doki azt mondta, hogy egy hétig szájon át tud a páciens levegőt venni, de megkeresem a videót, hasznos.
Szia !
0620 944 8248
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?