Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi a választ.❤️🙏🏻
Még annyit szeretnék kérdezni,h neked bevolt dagadva az alkapcsodnál?
Olysn a fejrm mint akinek a foga begyulkadt.Lassan már úgy nézek ki mint egy szörnyszülött
Próbáljad óvatosan feláztatni egy vízzel átitatott kozmetikai vattával és akkor szintén óvatosan vízzel átitatott fültisztítóval a száradt cuccot eltávolítani.
Ha nem megy,akkor nem kell erőltetned,ha mész gipszlevételre,akkor az orvos úgyis megtisztítja,mert a varratokat eltávolítja onnan.
Sziasztok, kérlek aki Kárász, Rezekes nózi és szívesen beengedne a naplójába, az rám írna?:) Borzasztóan vacillálok még mindig, minél több munkát szeretnék látni, főleg Rezetktől. Lapozgattam vissza az oldalon,ahol láttam, hogy valaki írja, hogy beenged annak elküldtem a kérést.
Köszönöm a segítségeteket:)
Szia Panka!
A klinikához közel biztosan tudnak majd neked olyan helyet ajánlani,ahol eltölthetsz akár egy hetet is,egészen gipszlevételig.És ha még az étkezést is biztosítani tudják,az szuper lenne.
/Van,aki külföldről jön haza a műtétre és ilyenkor valahol megszáll./
Vagy az is fontos számodra,hogy legyen nővéri felügyelet?
Szia! Ezt mindenkepp toluk kerdezd. (Aki muteni fog)
Pl ahol eddig Rezek mutott, ott tobb mindenki mutott, es nincsen ott allandoan a szemelyzet. A mutos brigadot es novereket akkorra hivjak, amikor mutet van. Nem biztos, h ilyesmire "be vannak rendezkedve"
Akkor az nem az áll része :-)/viszont tapadhoz a áll csontjához,ha nem,akkor érzed nyomáskor,hogy mozdítható,mint a zselé/
Ha zsírcsomó-daganat/ezek mind jóindulatúak,csak a neve ijesztő/,akkor elég,ha egy tűvel megböki a bőrgyógyász és kinyomja.De a tokot is el kell távolítani,egyébként újra töltődik.Ha nem sikerül eltávolítani,akkor kell egy kis bemetszést ejteni,akár a faggyú-zsír eltávolítása miatt,és úgy szépen kilehet tisztítani,majd a tokot kivenni.Öltéssel lezárják.Utóbbit viszont már sebész csinálja,már nem bőrgyógyász.
Ha mész konzíliumra,beszéljed meg vele,hacsak nem mész el előtte bőrgyógyászhoz,aki pontosan beazonosítja,hogy mi ez és melyik módon távolítható el.Ha nem kell bemetszeni,akkor pár perc alatt megvan.
Szia!
Köszönöm szépen, Doleviczényi Zoltán műtött.
Kata örülök,hogy túl vagy rajta és minden rendben ment! :-)
A gyengeség még gipszes időszak alatt fent fog állni,én is nagyon gyenge voltam,az altatószer kissé megviseli az embert,ki kell neki ürülnie.
És azért az orrplasztika nem kis beavatkozás,a szervezetet igénybe veszi.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?