Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szívesen :-)
Tudom,hogy nagyon kellemetlen,már kedd van,nemsokára gipszlevétel.Utána jobb lesz.
Nekem ez van,a sötétkék dobozos.De a többiben is ugyanez van,csak időnként változik a csomagolás.
Arianna márkájú,porszívóhoz kell csatlakoztatni,műanyag.
Szia :-)
Anna próbáljad meg a Coldastoppal feláztatni,csöpögtessél az orrlyukakba,és várj egy ideig,amíg feloldja.
Az orrjárat elejéhez vízzel átitatott kozmetikai vattát is tehetsz,az is feláztatja.
Unguentum nasale orrkenőcs-ne csak az orr elejéhez rakjál,hanem egy kicsit beljebb egy borsónyit,aztán várjál,hogy felolvadjon az orrban.
Ez most így háromféle tipp volt.Ha egyik sem sikeres,akkor hagyjad,mész gipszlevételre és kiszedi az orvos csipesszel.De lehet,hogy pont azért nem tudod tisztítani,mert annyira a mélyén van a cucc,vagy akár seb,amit amúgy sem kell megpiszkálni,majd magától előrejön,vagy ha seb,leválik,ha az orrnyálkahártya alatta begyógyult.
Erőltetni semmit nem kell,ha nem megy,megoldja az orvos.
Sziasztok :)
Szeretnék érdeklődni, hogy van valaki itt a fórumon akit dr Kárász Tamás műtött az orrával ebben az évben? Vagy hamarosan műteni fog?
Szia!
Drukk megy,szépségeset kívánok!❤️🙏🍀
Köszönöm az infót, sokat segítettél. Nekem is 10 órás időpontom van :)
Jelentkezem majd holnap.
Szia :) kitartast holnapra :)
En telefinon mutattam meg neki azt az orrot ami tetszik mert tudom hogy pont olyan nem lesz. El is mondta, hogy az en csucsom ettol kicsit nagyobb lesz mint ami a kepen van.
A recepcional majd mondod ki vagy es hogy orrplasztikad lesz. Nekem varnom kellett egy orat mire bekisert egy apolo srac a szobaba. Ott a recepcion alairatjak veled azt amit kell meg ki kell toltened par adatot. Mikor a, szobaba ersz az apolo majd mondja hogy oltozz at pizsibe es nemsokara jon az altato orvos. Valoban jott es feltett par kerdest es ad egy nyugtatot amit be kell venned. Majd nemsokara jon a doki es ujra atbeszelitek a dolgokat. Akkor mutathatod neki a fotot. Nekem keszitett tervet azt nem is mutattam, csak par darab kepet telorol. Kulon kertem hogy az orthat ne legyen szeles ha lehet. Ezzel kapcsolatban is elmondott par dolgot. Ha kpben fizeted a fennmarado osszeget azt is akkor odaadod neki. Utana nemsokara jon ismet az apolo es visznek a mutobe :) a tobbit meg sejted mi lesz. 😊 Hanyadik leszel? En 10re kellett menjek es kb 12kor mentunk a mutobe. 2.5 oras volt a mutetem. Holnap kuldom az energiat 😘
Sziasztok!
Nekem holnap lesz a nagy napom, R.Ö. műt, szorítsatok :) :)
Viszont meglepő módon kérdésem is lenne :D
A műtét előtti menetrendre lennék kíváncsi.. Én nem kértem tervet, viszont van egy kép amit a konzin is megmutattam, hogy ilyet eltudnék képzelni. Ezt nyomtassam ki, vagy telefonról megtudom mutatni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?