Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen, kapsz vacsorat.
Vigyel nyakparnat, az jol jon. Nekem nagyon jo szolgalatot tett a torokfertotlenito spray is. Nekem elwegge fajt a torkom a tubustol. De ha szolsz az altatoorvosnak, hogy erzekeny a torkod es konnyen megfajdul, akkor megjobban odafigyelnek, hogy ovatosan csinaljak es ne sertsek fel. En vizet is vittem magammal, igy nem kellett a noverket ugraltatni ejszaka.
Sok sikert!!
Sziasztok csajok!
Nagyon nagy lázban vagyok holnap 11-re megyünk és délben műt. Van valami jó tanácsot tok mit vigyek magammal a kórházba?Mi az ami jól jöhet? Vacsorát ti kaptatok ott? Köszi előre is.
Köszönöm az infokat!
Adri
Szia
Attól, hogy valakinek van negatív tapasztalta nem biztos, hogy más is úgy jár. Szerintem ez abszolút egyén függő. Ettől függetlenül Rezek doki nagyon cuki és korrektül áll a dolgokhoz. Ez nagyon fontos szerintem, mert kevés ilyen orvos van.
Szia!
Nekem teljesen pozitív volt első benyomásra! Korrekt,rendes,segítőkész Rezek. Holnap műtenek,utána már többet is tudok mondani.:) Mindenkiről vannak pozitív és negatív vélemények. Szerintem kopogtass be minél több naplóba és az mellett dönts, aki számodra a legszimpatikusabb.
Szia!:)
Őszintén szólva szerintem hívd fel Dr. Kárász Tamás rendelőjét is, tapasztalataim szerint aki nála csináltatta meg az orrát mind elégedett volt, Rezek Ödönnél elég sok az elégedetlen... És csak itt olvasom ezt a fórumot! Én nálam egyértelmű, hogy csak Kárász doki lehet a jövőbeli orvosom
Üdv: András
Sziasztok!
Orrplasztika műtétet tervezek, Dr. Rezek Ödön rendelojet ma hívtam fel.
Kinek mi a tapasztalata?
Köszönettel, Adri
Szia Anna,
minden szuper lesz! :)
Koszonom csajok :)💕
Ma mar dolgozni se mentem. Rakeszulok lelkileg 😁
Szia :-)
A gipszes időszakban a pici gyerek mellett besegített a férjem és a két nagy gyerkőc.
Gipszlevétel után pedig folytatódott minden ott,ahol műtét előtt abbamarad.
De arra figyeltem,hogy ne terheljem túl magamat,csak szépen és óvatosan mindent,amennyit az orrom bírt.
És ami még nagyon fontos volt:nehogy véletlenül a pici az orromat érje,sokszor mondtam neki,hogy vigyázni kell még anya orrára,ez aztán tudatosult benne.
Volt egy kéztartásom,amivel alváskor "levédtem" az orrom,hátha a kis veszedelem éjjel megindul,nehogy orrba vágjon :-)
Nem volt gond,minden jól ment.
Anna holnap a te nagy napod jön!Váljon valóra az álmod,drukk megy!👍🙏🏻💛🍀
KataImi,Tasy.nicole nektek egy nappal később-álom orrocskát kívánok,drukk elindítva!👍🙏🏻💛🍀
Szia Anna!
Neked meg már csak 1 nap, nagyon izgi! Minden jót!
Szia:)
Megirtam :)
Sziasztok!
2 nap van hátra🙏🏻😊
Szorítsatok!!!!
Akinek van gyereke,mennyire volt nehéz a mindennapi élet műtét után?
Hu tenyleg meg nagyon dagi :) jo sokat fog apadni.
Szep a formaja! Biztosan szep lesz apadas utan is!!
😊
Csak vékonyan kenjed be,mert zsíros krém,kevés elég belőle.És mindig alulról felfelé,hogy ne húzzad az orrcsúcsot lefelé.
Én egyébként mindig csak sima vízzel mostam le,utána leitattam puha törölközővel és a bőröm utána olyan volt az orromon,mint a babapopsi.Szerette nagyon a körömvirágkrémet.
/De ez nálam volt,van,akinél a zsíros állaga miatt a mitiszeket szaporította./
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?