Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ugy van, ahogy Dori irta. Legalabbis nekem mindket mutet utan szedett ki varratot gipszlevetelkor, majd a ket hetes kontrollon is. Azert nem szed ki mindent a masodiknal sem. Dehogy mikir mit szed ki es mi marad bent, arrol fogalmam sincs :)
Hajra mindenkinek! Penteken tobb uj nozi is napvilagot lat :)
Ugye ez orvosfüggő.Gipszlevételnél a columellán lévő varratokat szokta kiszedni az orvos.A többi varrat nálam felszívódó volt,tehát belül már nem piszkálta meg KT,csak kioldotta a csomókat a varraton.
RÖ szed még varratokat belülről is,majd megírják a lányok,én úgy emlékszem,hogy a columellást ő is kiszedi gipszlevételnél és rá egy hétre belül.
RÖ-s lányok megírják :-)
Ha az orr viszket,de kívülről,aztán a tapasz alatt lévő terület az azért van,mert nem tud levegőzni a bőr és így jelez,hogy nem jó neki.Ilyenkor tényleg azt mondja az ember,hogy a gipszlevétel megváltás,utána ez megszűnik.
Az orvos le is szokta fertőtleníteni a bőrt és átkeni valami nagyon jó kis krémmel-szerintem gyulladáscsökkentő-,nagyon jó érzés :-)
Szia!
Nem,dehogy fájdalmas.Előfordul,hogyha az orr még nem kezd el apadni,hogy akkor nagyon kitölti a gipszet,de ha az orvos óvatosan,lépésről-lépésre választja el az orrtól a gipszet,kicsit nehezebben,de fájdalom nélkül lejön.
Akinek már elvált a gipsztől,annak nyilván könnyebb levenni,mert lelehet emelni.
Sziasztok!
Nekem Hálistennek nem volt tampon bent(megúsztam)🙏🏻🙏🏻
A gipsz levétel fájdalmas?
Sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat. Tulajdonképpen plusz egy-két nap ellátásra gondoltam nővéri felügyelettel ha esetleg nem tud épp akkor hétköznap eljönni hozzám senki pátyolgtatni :). De majd akkor rákérdezek náluk. Kedden megyek Rezek doktorhoz konzira, Kárász doktorhoz pedig márciusban. Már nagyon izgulok :).
Szia!:-)
A naplódban olvastam,írtam is hozzá :-)Csak előre nem tudtam,hogy hányadikán lesz.
Kívánom,hogy nagyon szép orrocskát lássál,amikor pénteken lekerül a gipsz!❤️🙏🍀
Enikő úgy emlékszem,hogy holnap lesz a te nagy napod,váljon valóra az álmod,szép orrocskát kívánok!❤️🙏🍀
/talán olvasol/
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?