Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia,gyógyulgassál és pihenjél sokat a gipszes időszak alatt!
Rendes tőle,hogy a covid-tesztet átvállalta.👍👀😇
Sziasztok,
Engem Kárász doktor úr műtött kedden és a műtét előtt csinált covid-tesztet, nem kellett magamnak vinni ès felárat sem kért. Elég friss az élmény, de szívesen válaszolok ha van valakinek kérdése.
Szia!
Már a héten elindultak,a körülményeket nem tudom csak azt,hogy volt már fórumos🤗
Az a jo az ilyen "hibakban" szerintem, hogy az osszkepen semmit sem ront, viszont tok termeszetes tole 🥰
Nagyon szep vagy!
Gyorsan végig futottam a titkos naplókat,ő is BH-s:
470771
Szia!
Ez BH-ás fórum.
Dbeata és Csingi2-nekik titkos naplójuk van,kérjél engedélyt tőlük a napló olvasásához.
Szívesen :-)
Sziasztok. Már pár éve én is játszok a gondolattal, hogy megműttetem az orromat. Orrsövényferdülésem is van ami miatt az egyik oldalon szinte alig jön levegő. Sokáig keresgéltem és nézelődtem az orvosok között és dr. Bajusz Huba volt az aki számomra szimpatikus. Nem találtam túl róla és a munkáiról túl sok információt (az a pár kép és vélemény amit találtam is mind pozitív volt ezért is gondolkozom rajta) úgyhogy én is csatlakoznék Vad.alma kérdéséhez.
Ui.:Kopogtattam egy két naplóba remélem beengedtek :) már itt is nagyon sok hasznos tipp fent van de érdekelne kinél hogyan zajlott a műtét, gyógyulás stb.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Sziasztok.
Dr. Bajusz Huba műveire lennék kíváncsi. Aki járt nála, mennyire volt elégedett vele? Ha esetleg van naplótok képekkel, nagy segítség lenne.
Gondolkodom orrplasztikával egybekötött saját testzsíros ajakfeltöltésen nála. Egy plasztikai FB csoportban láttam nemrég, hogy egy leányzónak nagyon szépen megcsinálta.
Köszi előre is a válaszokat!
Szia.
Igen,így ahogy mondod:)
Beszéltem a dr nővel és azt mondta,ha nincs dagadás,deformitás,fájdalom,vérzés akkor valószínü,hogy nincs baj.
Köszönöm azért:)
Sziasztok.
Gyerkőc megütötte a 2hónapos műtött orromat:(
Egy kis reccsenést hallottam,szerencsére se fájdalom se duzzanat nem alakult ki.
Kell aggódjak,járt már valaki így?
Az orvosodat kérdezzed meg,hogy ő mit kér-mert orvosonként eltérő.
Visszaolvastalak,ha Járai doktorhoz mész,akkor Bdnr22-t kérdezzed,ő megtudja mondani,hogy pontosan mi kell.
Kárász doktornál pl.teljes vérkép,vizelet és EKG kell./vércsoport,röntgen nem kell/
Rezek doktornál már kell a vércsoport és röntgen is-ahogy a lányok írták-a vérkép és EKG mellett.
Igazából az orvosnak kell a vérképeredmény,az EKG pedig az altatóorvosnak.Ja,és vizelet is kellett.
Csak eljön a te nagy napod is,igaz? :-)
Szia!
EKG-t el ne felejtsed :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?