Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Én nekem most 2 év után kezd beállni a végleges forma, még mindig változik. 1 évesen pl. még egy nagy krumpli volt a mostani állapothoz képest. Úgyhogy igen, még ilyenkor is változhat. Magamat elnézve még fog is.
Ritka, hogy több év mire beáll a végső forma, de benne van a statisztikában. Én is ezt a tábort gyarapítom. :D
Szia! :)
Én is köszönöm a képeket mert érdekelnek a doktor úr munkái! Őszintén szólva nekem tetszik! Van benne egy nagyon minimális, de tényleg minimális ferdeség, de ez ilyen teljesen arcodhoz passzoló és harmonizáló "ferdeség" én is ferde orrú vagyok és majd elsősorban Kárásznál szeretném plasztikáztatni, egyébként az én orrom tényleg nagyon ferde és még csak nem is áll jól nekem... :'D
Nagyon-nagyon drukkolok holnapara!!
Jelentkezz, ha úgy érzed, kiváncsian várjuk a jó híreket!!🌞🌷
Szia!
Köszönöm,hogy itt is írsz 😘😇
Igen,mindenképp megyek vissza és remélem,hogy ha nem is tökéletes de legalább kicsit jobb lesz,mert ez most így nagyon zavar...
Mindenképp jelentkezem majd,ha többet tudok és még egyszer köszönöm a drukkolást,tündér vagy!❤️
További szép napot!😘❤️
Szia!
Köszönöm,hogy raktál fel képeket.
Valóban maradt benne ferdeség,az eredetihez képest sokkal jobb lett-főleg az orrcsúcsot nézve-de még mindig ott a ferdeség.
Ha mész hozzá,akkor remélem,hogy áttudjátok beszélni és lehet még korrigálni annyit rajta,hogy elégedett legyél.
Drukkolok neked nagyon!🍀
Sziasztok! Több mint két éve volt orr plasztikám,orrsövény ferdüléssel. Kárász doki műtött és sajnos a végeredmény nem lett jó, az orrcsontja semmit nem változott,vártam hátha azért látom így mert friss volt de már el telt két év. Érdeklődni szeretnék,hogy volt-e közületek olyan akinek újból kellett csinálni vagy aki így járt nála? Fel vettem vele a kapcsolatot és várom,hogy mehessek...
köszönöm szépen,ha valaki válaszol!
További szép napot!
Szia Keki70,
Igen rajta van a tapasz, köszönöm Neked is a megnyugtatást, vigyázni fogok rá! :)
Szép napot Nektek!
Szia,örülök,hogy tetszik az új orrocskád!🤗
A tartótapasz rajta van az orrodon?Mert ilyenkor az is véd valamennyit.
A megnyomás jobban hangzik,mint a beütés.És ha nem fájt nagyon,akkor nem lehetett nagy a nyomás sem,mert egyébként iszonyúan tud fájni nem hetekig,hanem hónapokig akár egy meglegyintéstől is.
Ha nem látsz rajta semmi elváltozást,akkor nincs semmi baj,de vigyázzál rá nagyon,mert hat hét kell ahhoz,hogy rendesen összeforrjon az orr,három hónap pedig ahhoz,hogy stabilan.
Akadálymentes gyógyulást kívánok!🍀
Sziasztok,
Nekem ma volt gipszlevételem, nagyon boldog vagyok az új nózimmal.
Persze sikerült beütnöm (inkább megnyomnom) a barátom fejébe az orrom, az orrcsúcsommal és kicsit aggódok, hogy nagy bajt csináltam. Nem fájt nagyon, de 2-3 percig éreztem... szerintetek fel kéne hívnom a dokit?
Sziasztok, remélem mindenki jól!😀
Folyamatosan olvasgatom a fórumot, és a hozzászolásokból egyre szimpibb Járai doki.
Akit Ő műtött, irnátok róla pár infót? Pl: árak, helyileg hol dolgozik, kontrollok, stb... Minden érdekel.
Köszi.🌷
Sziasztok ! Hát ha valakinek volt már ilyesmiben része. ?!
Most délelőtt ahogy tisztítottam az arcom , az orrom bal oldalan a cimpa felett kicsivel ,mint ha valami kis dudor lenne. Kissebb mint egy borsó de ha masszírozgatom érzem ,hogy "mozgolódik" . Kívülről nem látom még ( remélem nem is fogom ), csak ha nyomogatom ,akkor érzem ,hogy valami ott van és kitapintható az a gömbölyded forma. Van ötlet ,hogy mi lehet ez esetleg ?
Helló! Valaki tudna segíteni telefonszámokban.. Szeretnék konzultációra jelentkezni több orvoshoz, Kárász, Rezek. Még kiket ajánlotok akikhez érdemes lenne elmenni?
Köszi.
Lbeus és KÖZDOMB átküldtem pár dolgot,remélem,hogy hasznát veszítek,segíti a gyógyulásotokat és a gipszes időszakot.🌺
Szalaman neked is,mert jövő héten már a te nagy napod jön,de Bdnr22 biztosan ellát jó tanácsokkal.🌺
Szia,te is gyógyulgassál és pihenjél,amennyit csak tudsz,a gipszes időszak erről szóljon!🙃🌷🍀
Akkor KT:teljes vérkép+vércsoport,vizelet és EKG,megjegyzem!👍
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?