Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Szép kis természetes hatású orrot szerkesztettél,nagyon jól eltaláltad és bár az orvos véleménye számít,de azért én megelőlegezem,hogy:szerintem megvalósítható.👍😊🌸
Sziasztok!
1 hónapra visszavonultam. Próbálok már nem mindennap az orrommal foglalkozni. Bele tud ám őrülni az ember..egyik nap vékony,kecses..másnapra krumpli.:D A következő kérdéssel fordulnék hozzátok; 3 hónapos vagyok, 1,5 hét múlva repülőre szállok. Valaki tapasztalt furcsa érzést esetleg, ha repült műtét után? Valamiért úgy félek. Múltkor elmentünk kocsikázni a hegyekbe és folyton pattogott (??) belül az orrom.
Szia!
En most 7 honapos orral azt tudom mondani, h kellemetlen maszkot hordani, de mutet elott is pont ilyen kellemetlen, kenyelmetlen volt.
Itt volt, aki varrt maganak, pont azert, h ne nyomodjon le a nozi. Az megoldas lehet :)
Sziasztok!
Ki hogy all a maszk hordassal?
2 eves az orrom de nagyon kellemetlen erzes hosszu tavon ahogy huzza le az orrcsucsot.
Szia!
Csodaszép lett a nózid sok boldogságot kívánok hozzá! 😊
Szia Petrusss!
Nagyon szép lett az orrod,gratulálok hozzá!🦋👍😊🍓
Sziasztok!
Én is tettem fel képet,így 3 hónap után 🙂
Rezek Ödönnél jártam
Szia!
Beus nagyon szép lett az orrod-és te is nagyon helyes vagy!Sok boldogságot hozzá!🤗🎉😍🌹
Neked is szép napot!
Sziasztok!
2 hetes a Kárász doki által operált orrom. Töltöttem fel előtte-utána képeket, hátha érdekel valakit a munkája.
Szép napot nektek!
❤️😘
Szia,hogy vagy,jól ment,minden rendben?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?