Orrbelövés! Mi a véleményetek? Kinek van orrpiercing-je? (beszélgetés)
Szia!
igen, lehet vadhús.
próbáld alkohollal kenni-pár nap alatt le kell lappadnia.ha nem javul akkor dokihoz kell menni-jobb min mintha mindenféle ajánlott vény nélküli szerrel kezelnéd!
Ha közben mégis múlik-akkor az alkoholt fel kell váltani octenisept spray-re-ezzel kivűl napi 3-4 alkalommal kell fújni.és belülről is-a spray fültisztítóra kell fújni és belülről is áttörölni vele-e mellet reggel este clarasept folyékony szappannal alaposan lemosni.
hát, én a véleményeteket kérem :D
pár hete ugye ahogy iram vmi kis izé lett a pc melett:S ne fájt meg semmise... utána naghyjábol elis tünt...
de még nagyob lett utána és beis gyulladt gennyezett :S
beggyuladva már nincs, de még midnig ott van az a kis vmi :S van tetran kenőcsöm, de egyenlőre csak alkohollal kenegetem hátha leszárad...eccer jobb máskor meignt csúnyább :S
elmentem pár hete a csajhoz aki cisnálta és azt mondta h vmi vadhús és majd elmulik magátol:S de még midnig nem mult... szerintetek micsináljak? mer mindig szárad meg ijenek de mégis ottvan :S
előre is köszi!
Sziasztok!
Én ma lövettem át az orrom! Hát nem mondom, hogy nem fájt, de nem volt vészes. Mondjuk most még kicsit zsibbad vagy valami hasonló. :) Azt szeretném kérdezni, hogy milyen gyakran betadinozzam? És hogyan? Elég a piercing környékét? Elővigyázatos akarok lenni, mert nekem nagyon érzékeny a bőröm, nem akarom, hogy begyulladjon! És mikor lehet majd kicserélni? Könnyen ki fog jönni, ki tudom magamnak cserélni, vagy inkább mennyek vissza és cseréltessem ki a csajjal. A piercing (vagy fülbevaló) végére nem tették rá a végét, így gondolom könnyebb lesz kiszedni. Nem? Víz az érheti a piercinget? Ja, és azt is hallottam, hogy a második nap már kicsit mozgatni kell, hogy később ki lehessen cserélni. Ez tényleg így van? Előre is köszi a segítséget.
Szia!
igazából nem értem egy hét után miért cserélte ki másikra-hagynia kellett volna amíg szépen begyógyul!
Nagyon rosszul tette hogy cserélt neked egy héttel a szúrás után!
sajnos ha kirántod akkor nehéz visszatenni-sokszor vissza sem megy-a friss szúrásnál még gyorsan visszaszűkül a seb.
az ékszereknek van egy egyen mérete-de mivel van hajlított vagy bogyós végű a szár hossza vagy átmérője különböző lehet.ezzel nem sokat tudsz csinálni.olyan ékszereket tudsz bele tenni ami hasonló méretű.most ne vedd ki, és vigyázz rá-kezeld!1-2 hónap múlva esetleg lehet cserélni-de én azt mondom neked piercingeshez menj cseréltetni-akkor is ha máshol veszel ékszert.segít betenni az ékszered-nem fogod magad megkínozni.
Szia!
Nekem is van az orromban piercing egy pici tüske.De viszont szerintem nem lett volna szabad újraszúrni.Egy vastagabb piercinget kellett volna már elsőre,hogy adjon(véleményem szerint)
Nekem nem szúrták,hanem lőtték,az viszont tényleg nem fájt.
Hozzá kell szokatnod az orrodat egyetlen egy piercinghez,vagyis hát nekem pl. csak L-es megy be,más nem.Viszont most tényleg hagyd pihentetni.
én megbántam a szúratást:(
nem elég,hogy addig az egy évig,amíg benn volt, háromszor voltam piercingesnél,hogy csináljanak vele valamit és orr-fül gégészeten is,ahol levágták és leégették az orromba nőtt belső dudrot,most kívülre nőtt egy tasak ami tele van vérrel,úgy hogy kivettem örökre és megint mehetek leszedetni valahogy onnan+szürke folt lett a helyén,ami remélem nagy nehezen és persze pénz árán de legalább eltudják tüntetni:(
ha erre az elején figyelmeztetnek,hogy ezzel ennyi baj lesz,és ott marad a nyoma(szürke folt), biztos nem csináltatom meg:(
szerintem se kell:D
nekem bogyós végű van bent, még az amejikkel csinálták...vettem egy másik bogyósat de az sokkal rövidebb a mostaninál ésnem ér át rendesen :/
viszont nekem a szurásnál van egy kis kemény vmi, de sztem z egy idő után magátol eloszlik, és ugy probálhatom a másikat :D
remélem azóta rendben az orrod!
ha mégsem akkor octenisept vagy clarasept derm sprayt vegyél rá-ezek fertőtlenítik.
szúrás után bedagad az normális.gond akkor van ha az ékszer kicsi-nincs hely a dagadásnak.vagy füllbevalót tett bele-az könnyen kiesik.én nem javaslom a lövést-csak a szúrást rendes ékszerrel ami oda való.
Köszi h írtál!:)
Hát megpróbálok akkorát venni,remélem délutánig nem fog benőni a belső fele,addig piszkálgatom!
Én nem értem a problémád.
Ha be van dagadva, az normális, majd szépen lelappad.
Egyébként pedig nem szabad piszkálgatni, kivéve mikor borogatod vagy kened.
További ajánlott fórumok:
- Pici vadhús nőtt a 2 hónapja szúrt orrpiercingem mellé. 1 hete fújom Oxycort spray-vel, de alig múlik. Meddig kell kezelni?
- Neked milyen orrpiercinged van?
- Hol lehet felragasztható orrpiercinget venni?
- Tudnátok Szegeden olyan helyet ajánlani, ahol orrpiercinget csináltathatok?
- Hpgy lehet elüntetni az eltávolított orrpiercing helyét?
- Talpas orrpiercinget mivel lehet tisztítani?