Orrbelövés! Mi a véleményetek? Kinek van orrpiercing-je? (beszélgetés)
Szia!
Régen én is nagyon szerettem volna orrpiercinget. De féltem!
Inkább a köldökömbe lövettem! Most volt júliusban ötödik éve! Nagyon jó, nagyon szeretem! Ajánlani tudom! A belövés nem kellemes, meg utána (nekem legalábbis) hetekig sebes volt (kb. 5 hétig) azóta semmi problémám sincs vele.
Sziasztok!
Ti a hajlítósat hogy használjátok???
Én akármennyire elhajlítom,mindig ki akar esni...:(
A bogyós, az melyik? :)))
hát igen...sajnálom hogy ez történt, nem szeretik a piercingesek helyrehozni azt amit az amatőr ékszerész kozmetikus butikos elront-mondjuk csodálkozom hogy nem segített-mert ez róla is sok mindent elárul.nálunk bárki kap segítséget-mindegy hol kinél csináltatta a piercingjét tetoválását.
esetleg másik stúdió nincs nálatok?ha vennél ékszert akkor mindenképp kicserélné neked a piercinges-főleg ha megmondod sehol sem vállalják-amúgy nem is vállalhatnák-mert sem fertőtlenítő sem eszközfertőtlenítő gumikesztyű tanfolyama nincs egy ékszerbolti eladónak!
írj hogy mi újság!
először is ne nyúlj hozzá,csak mikor kezeled.igen lehet a piercing és a fogdosás miatt hogy a piszok összegyűlik ott.
kezelni kellene és nagyon tisztán tartani-semmi kozmetikai kezelést most nem ajánlok rá-csak ha meggyógyul a piercinged.igazából a kezelés segít hogy se pattanás se mitesszer ne jöjjön ki ott.
hello!
nekem még az lenne a kérdésem,hogy 1 napja kezdek érezni közvetlen a piercing mellett egy kis pattanásszerűséget...látszani nem látszik csak ha hozzányúlok akkor érzem.ez egy egyszerű pattanás ,vagy a piercing miatt van?vmivel el lehet tüntetni?:)légyszi segítsen valaki:)köszönöm!
igen, sőt bárki másnál több gyakorlata van benne.és sterilen kiveszi az ékszert amit viszel szitén le tudja fertőtleníteni és le is fogja kezelni neked.
hát igen lehet picit fájni fog-és nem azért mert meg akar kínozni, csak ha kicsit be van gyulladva, meg még friss is szóval kellemetlen lehet egy picit-de emiatt nehogy ne menj el, mert egy erős gyulladás-vadhús lehet abból ha nem mész el minél hamarabb-és azon a piercinges már nem fog tudni segíteni-ilyen esetben mindig orvoshoz irányít-hiszen vényköteles szert, kezelést csak orvos adhat.
ez a normál azért süllyed be mert belelövetted a vastag szárú fülbevalót-és vastag lett a lyuk-ez nem fog sokat változni.kb.2-3-4 ezer forintért már kapsz jó minőségű,orvosi fém ékszert.a többi bizsu.
olyat néz ami hajlított és a teteje nagyobb.az talán nem esik bele-de ha piercingeshez mész megnézi és ajánl neked megfelelőt(stúdióban is árulnak többféle ékszert)+be is teszi neked.
sajna a minőséget meg kell fizetni-először azt hiszi az ember megússza kevésből...
szia!
nem értem a tűtől miért félsz-ugyanolyan érzés tűvel is mint pisztollyal és kb ugynolyan gyors az egész.
sajna a fülbevaló vastagabb-szára mint az orr ékszer
ezért esett bele a lyukba,nem a gennytől-a bogyós végűt nem ajánlom mert nehéz cserélni.a hajlított végű jó,kényelmes cserélni is egyszerűbb.igen kell vigyázni hogy ki ne essen, pl öltözésnél törölközésnél kiránthatod.de amúgy nem esik ki.
kicsit nagyobb köves tetejű ékszert válassz, mert valószínű a lyuk maga vastagabb mint az orrékszerek szára teteje-ezért beleeshet.a fülbevalók vastag szárúak-így a lyuk is vastag lett.
sziasztok!
én 1 hete lövettem az orrom.tudom,nem vmi jó..dehát nem szeretem a tűt...meg maga a szúráss.utánna 3-4 napig kezeltem betadinnal ,alkohollal...mert gennyes volt...utánna raktam bele hajlított kis köves piercinget.de gennyezett még ..és nem látszott a kő..és picit belesüllyedt a gennytől..de amikor kicsit lazítottam rajta,akkor elég könnyen kilehetett volna kapni...ha viszont rányomtam,besüllyedt(elég pici is volt akő)...aztán úgy döntöttem vissza rakom ezt a "fülbevalót"...most már 3 napja benn van és a teafaolajtól már nem is gennyes.és naon szépen begyógyult..és ami belül nőtt csomó is eltűnt...most fogok majd elmenni venni piercinget...vmi normálisabbat.én nem akarom nagyon sűrűn cserélgetni.a bogyós végüt ajánlották hogy az nem esik ki...mondjuk én nem próbáltam még de a képeken amit néztem ..elég pici bogyó van rajta..és nemvok benne biztos hogy nem esik az ki...vagy azért megtartja?,meg hogy elég kényelmes?vagy maradjak a hajlítottnál?
légyszí adjon vki tanácsot!előre is köszönömm:)
el fogja mondani.több olyan szer is van amivel lehet kezelni.
én az octenisept sprayt szoktam ajánlani mert bőrre nyálkahártya is lehet fújni és praktikus-viheted magaddal.
de ha mást ajánl az sem baj.
meg kell nézni, amúgy is te választod ki.igen van bogyós végű és kínszenvedés kivenni betenni-ami után hajlamos begyulladni vagy betagadni az orr.akkor is ha már rég le van gyógyulva.
ilyen ékszerrel ne kérd.menj olyan helyre ahol hajlított van.
További ajánlott fórumok:
- Pici vadhús nőtt a 2 hónapja szúrt orrpiercingem mellé. 1 hete fújom Oxycort spray-vel, de alig múlik. Meddig kell kezelni?
- Neked milyen orrpiercinged van?
- Hol lehet felragasztható orrpiercinget venni?
- Tudnátok Szegeden olyan helyet ajánlani, ahol orrpiercinget csináltathatok?
- Hpgy lehet elüntetni az eltávolított orrpiercing helyét?
- Talpas orrpiercinget mivel lehet tisztítani?