Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrbelövés! Mi a véleményetek? Kinek van orrpiercing-je? fórum

Orrbelövés! Mi a véleményetek? Kinek van orrpiercing-je? (beszélgetés)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
2009. aug. 5. 11:51

Szia!

Régen én is nagyon szerettem volna orrpiercinget. De féltem!

Inkább a köldökömbe lövettem! Most volt júliusban ötödik éve! Nagyon jó, nagyon szeretem! Ajánlani tudom! A belövés nem kellemes, meg utána (nekem legalábbis) hetekig sebes volt (kb. 5 hétig) azóta semmi problémám sincs vele.

314. ében11 (válaszként erre: 310. - Vikiike)
2009. aug. 5. 11:41
nagyon sajnálom és nem értem miért nem tette meg neked hogy megszabadít a szenvedéstől.zalaegerszeg keszthely-remélem nem ezekről helyekről jöttél el segítség nélkül.én mindenképp elmennék akár messzebbre is, ha sokáig úgy hagyod begyulladhat,vadhús nőhet rá vagy belenőhet az ékszer-akkor meg csak bőrgyógyász vagy sebész fog tudni segíteni.
313. ében11 (válaszként erre: 309. - *Linda*)
2009. aug. 5. 11:37
ne hajlítgasd az ékszert-menj be tetováló üzletbe ott többféle orr ékszer szokott lenni mint egy sima butikba.és keress olyat aminek kicsit vastagabb a szára nagyobb a köves teteje-és a hajlított végek is többfélék.addig kell keresni még a legjobbat meg nem találod.
312. ében11 (válaszként erre: 308. - Rikkaa)
2009. aug. 5. 11:35
a bogyóssal sajnos mindig ez van.nehéz cserélni ezért én azt ajánlom hogy a hajlított végű ékszert vegyétek,mert azzal otthon is boldogultok.
311. ében11 (válaszként erre: 306. - Zsó007)
2009. aug. 5. 11:33
igen, ez normális.a bőrt semiképp ne piszkáld sem kézzel sem csipesszel,mert lehet vadhús-de most normális ha kicsit pirosas mert gyógyuló piercingről van szó,pár hét és szép lesz!lehet az ékszertől kicsit duzzadt az orrod belülről szintén normális el fog múlni,esetleg az is lehet hogy a kezelés miatt jobban kiszárad-ha nagyon zavar használj tengeri sós orr sprayt-ezt a piercing mellett és a kezelőszerek mellett is fújhatod az orrodba.
310. vikiike
2009. aug. 5. 00:37
hát igen...pedig azt hidtem kiszedi de nem..:(lehet azért mert nem nála csináltattam..mind1..még mindig nem tudtam kiszedni..:Smég próbálgatom..de ma is voltunk bennt a városba mert ahol van ez a város én tőle 30kmre lakom..mind nem lényeg szóval voltunk bennt és unokatesómnak már sok pcje van és tudatosabb ilyen téren mint én és itt csak ez az egy szalon van ő ismeri is a csávót bementünk hátha múltkor azért nem szedte ki mert 2en fiatalok mentünk barátnőmmel..de nem unokatesóm szólt neki de nem szedte ki..már nagyon megbántam h lövettem inkább szúrattam volna..de már késő..írtam egy másik fórumon ami egy fiú fórumja piercinges szalonja meg tetkó szalonja van..és irtam neki azt irta menjek el hozzá ő kiszedi nekem ingyen de én zala megyei vagyok ő meg budapesti..de ő nagyon rendes volt igy fórumon keresztül..:)majd még irok ide hogy mi újság van...
309. *Linda*
2009. aug. 4. 21:55

Sziasztok!

Ti a hajlítósat hogy használjátok???

Én akármennyire elhajlítom,mindig ki akar esni...:(

A bogyós, az melyik? :)))

308. rikkaa
2009. aug. 4. 13:43
szijasztok ^^ nekem már több mint egy éve van orrpc-m. lövettem. és hála istennek nekem semmi gondom nem volt vele. csodálkoztam is ezen emrt mindenhol azt olvastam hogy problémák lesznek vele pár napon belül. na de, ami miatt írok, az az lenne hogy én nem bírtam megvárni a 2 hetet míg "teljesen rendbejön" így egy hét után kicseréltem egy bogyósra (amit meg is bántam) mind1, azóta már régesrég kiszedtem és hajlítósat használok kb háromnegyed éve. namost, a helzet az hogy annyira szép/csodálatos pc-ket lááatm, nem is olyan vészesen drágák, viszont BOGYÓS, ami a halálom, mert nem tudom miért de egyszerűen nem tudom berakni. lehet h túl még az elején túl hamar cseréltem ki? tudtok valami tanácsot adni hogy mit kezdjek vele? avgy amradjak inkább a hajlítósnál? előre is köszi =)
307. zsó007
2009. aug. 4. 13:24
jahm,és találtam piercinget ..nagyobb köves és hajlítós:D...vettem bogyósat is de azt ahogy bele rakom..ki is lehet húzni:Dgondolhatod akkor mekkora a lyuk:D
306. zsó007
2009. aug. 4. 13:20
köszi a tanácsot!hálisten azóta eltűnt az kis pattanásszerűség:)....viszont arra lennék kiváncsi,hogy reggelre mindig van a piercingemen egy pici genny..azt mindig csipesszel leszedem...ez mindenkinél így van vagy...?:smert nem gondoltam hogy ez mindig majd gennyes lesz.:Dvagy csak idő kérdése?:)am.piercingemnél ien picit véres bőrféleség van ...észre se lehet annyira venni csak mikor a tükör előtt vok. és jobban megnézem..csipesszel nemtudtam megfogni...ez vadhús lehet?jah,és nemrég óta az orrom is el van dugulva picit:)ez a lehet a piercingtől?bocsi hogy ien hülyeségekről faggatlak,de jobb félni mint megijedni::))
305. ében11 (válaszként erre: 303. - Vikiike)
2009. aug. 4. 12:58

hát igen...sajnálom hogy ez történt, nem szeretik a piercingesek helyrehozni azt amit az amatőr ékszerész kozmetikus butikos elront-mondjuk csodálkozom hogy nem segített-mert ez róla is sok mindent elárul.nálunk bárki kap segítséget-mindegy hol kinél csináltatta a piercingjét tetoválását.

esetleg másik stúdió nincs nálatok?ha vennél ékszert akkor mindenképp kicserélné neked a piercinges-főleg ha megmondod sehol sem vállalják-amúgy nem is vállalhatnák-mert sem fertőtlenítő sem eszközfertőtlenítő gumikesztyű tanfolyama nincs egy ékszerbolti eladónak!

írj hogy mi újság!

304. ében11 (válaszként erre: 302. - Zsó007)
2009. aug. 4. 12:54

először is ne nyúlj hozzá,csak mikor kezeled.igen lehet a piercing és a fogdosás miatt hogy a piszok összegyűlik ott.

kezelni kellene és nagyon tisztán tartani-semmi kozmetikai kezelést most nem ajánlok rá-csak ha meggyógyul a piercinged.igazából a kezelés segít hogy se pattanás se mitesszer ne jöjjön ki ott.

303. vikiike
2009. aug. 1. 14:01
ében megfogadtam a tanácsod és elmentem a piercingeshez..a barátnőmmel nem mondott nagyon semmit..annyit mondtam neki hogy kilövettem az orrom és nem tudom kivenni..mintha nevetett volna és mondta hogy menjek el oda ahol csináltattam...elmentünk oda de az egy ékszerüzlet könyörgöm hogy szendék ki..:D nem baj azért lementünk a nő próbálta vmi fogóval kiszedni de mondja áhh letörik a műkörmöm..húzta a száját lehetett látni mondom neki köszönöm majd otthon valahogy kiszedem...uokatesóm mondta hogy próbáljam úgy hogy valami hideg hússal vagy valamivel ami a mélyhűtőbe van jegeljem addig amíg el nem zsibbad és akkor szemöldökcsipesszel valahogy kijön talán...majd a mai nap folyamán megpróbálom...remélem sikerül!!
302. zsó007
2009. aug. 1. 06:15

hello!

nekem még az lenne a kérdésem,hogy 1 napja kezdek érezni közvetlen a piercing mellett egy kis pattanásszerűséget...látszani nem látszik csak ha hozzányúlok akkor érzem.ez egy egyszerű pattanás ,vagy a piercing miatt van?vmivel el lehet tüntetni?:)légyszi segítsen valaki:)köszönöm!

301. vikiike
2009. aug. 1. 06:05
köszönöm szépen a sok segítséget tanácsot ében11:)
300. ében11 (válaszként erre: 299. - Vikiike)
2009. júl. 31. 19:05
inkább azért mert nem kezeled esetleg kézmosás nélkül érsz hozzá.a gyulladás a piszok miatt van, sosem a behelyezés vagy az ékszer miatt.a gyógyulás a kezelésen múlik.
299. vikiike
2009. júl. 31. 18:50
de fülbevaló van benne...remélem azért ki tudja szedni és nem fog sokáig tartani..már be van gyulladva meg kicsit piros is de ez nem azért van mert nem viseli el az orrom a piercinget..nem szeretném,hogy ez legyen mert nekem teccik a piercing..:)
298. ében11 (válaszként erre: 297. - Vikiike)
2009. júl. 31. 18:17

igen, sőt bárki másnál több gyakorlata van benne.és sterilen kiveszi az ékszert amit viszel szitén le tudja fertőtleníteni és le is fogja kezelni neked.

hát igen lehet picit fájni fog-és nem azért mert meg akar kínozni, csak ha kicsit be van gyulladva, meg még friss is szóval kellemetlen lehet egy picit-de emiatt nehogy ne menj el, mert egy erős gyulladás-vadhús lehet abból ha nem mész el minél hamarabb-és azon a piercinges már nem fog tudni segíteni-ilyen esetben mindig orvoshoz irányít-hiszen vényköteles szert, kezelést csak orvos adhat.

297. vikiike
2009. júl. 31. 18:00
ma mégsem tudtam elmenni holnap megyek...de nem a piercingesnél csináltattam lövettem akkor ő attól függetlenül ki tudja venni?fáj ni fog??
296. ében11 (válaszként erre: 295. - Zsó007)
2009. júl. 31. 17:46
nincs mit.remélem sikerül találni egy megfelelő szép ékszert!
295. zsó007
2009. júl. 31. 17:30
oksa.köszí a segítséget:)
294. ében11 (válaszként erre: 292. - Zsó007)
2009. júl. 31. 17:16

ez a normál azért süllyed be mert belelövetted a vastag szárú fülbevalót-és vastag lett a lyuk-ez nem fog sokat változni.kb.2-3-4 ezer forintért már kapsz jó minőségű,orvosi fém ékszert.a többi bizsu.

olyat néz ami hajlított és a teteje nagyobb.az talán nem esik bele-de ha piercingeshez mész megnézi és ajánl neked megfelelőt(stúdióban is árulnak többféle ékszert)+be is teszi neked.

sajna a minőséget meg kell fizetni-először azt hiszi az ember megússza kevésből...

293. ében11 (válaszként erre: 291. - Zsó007)
2009. júl. 31. 17:12

szia!

nem értem a tűtől miért félsz-ugyanolyan érzés tűvel is mint pisztollyal és kb ugynolyan gyors az egész.

sajna a fülbevaló vastagabb-szára mint az orr ékszer

ezért esett bele a lyukba,nem a gennytől-a bogyós végűt nem ajánlom mert nehéz cserélni.a hajlított végű jó,kényelmes cserélni is egyszerűbb.igen kell vigyázni hogy ki ne essen, pl öltözésnél törölközésnél kiránthatod.de amúgy nem esik ki.

kicsit nagyobb köves tetejű ékszert válassz, mert valószínű a lyuk maga vastagabb mint az orrékszerek szára teteje-ezért beleeshet.a fülbevalók vastag szárúak-így a lyuk is vastag lett.

292. zsó007
2009. júl. 31. 16:26
egy tartósabb normális piercing mennyi lehetí,mert ez elég rossz minőségű lehetett:s600ft-ért.../pici köves...ami besüllyedt..vagy ez a normál?
291. zsó007
2009. júl. 31. 16:20

sziasztok!

én 1 hete lövettem az orrom.tudom,nem vmi jó..dehát nem szeretem a tűt...meg maga a szúráss.utánna 3-4 napig kezeltem betadinnal ,alkohollal...mert gennyes volt...utánna raktam bele hajlított kis köves piercinget.de gennyezett még ..és nem látszott a kő..és picit belesüllyedt a gennytől..de amikor kicsit lazítottam rajta,akkor elég könnyen kilehetett volna kapni...ha viszont rányomtam,besüllyedt(elég pici is volt akő)...aztán úgy döntöttem vissza rakom ezt a "fülbevalót"...most már 3 napja benn van és a teafaolajtól már nem is gennyes.és naon szépen begyógyult..és ami belül nőtt csomó is eltűnt...most fogok majd elmenni venni piercinget...vmi normálisabbat.én nem akarom nagyon sűrűn cserélgetni.a bogyós végüt ajánlották hogy az nem esik ki...mondjuk én nem próbáltam még de a képeken amit néztem ..elég pici bogyó van rajta..és nemvok benne biztos hogy nem esik az ki...vagy azért megtartja?,meg hogy elég kényelmes?vagy maradjak a hajlítottnál?

légyszí adjon vki tanácsot!előre is köszönömm:)

290. ében11 (válaszként erre: 289. - Vikiike)
2009. júl. 30. 20:50

el fogja mondani.több olyan szer is van amivel lehet kezelni.

én az octenisept sprayt szoktam ajánlani mert bőrre nyálkahártya is lehet fújni és praktikus-viheted magaddal.

de ha mást ajánl az sem baj.

289. vikiike
2009. júl. 30. 18:46
köszönöm a tanácsokat ében11...holnap el is megyek egy piercingeshez nem oda ahol lövettem az egy ékszerüzlet és majd ott megmondják mit kezdjek..de ha azt mondják kezelnem kell vagy valami akkor milyen dolgokat kell hozzá vennem???
288. ében11 (válaszként erre: 287. - Brit_shine)
2009. júl. 30. 17:46
szívesen.
287. brit_shine (válaszként erre: 286. - Ében11)
2009. júl. 30. 17:16
Oké, és köszi a jó tanácsot :))
286. ében11 (válaszként erre: 285. - Brit_shine)
2009. júl. 30. 17:10

meg kell nézni, amúgy is te választod ki.igen van bogyós végű és kínszenvedés kivenni betenni-ami után hajlamos begyulladni vagy betagadni az orr.akkor is ha már rég le van gyógyulva.

ilyen ékszerrel ne kérd.menj olyan helyre ahol hajlított van.

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook