Orrbelövés! Mi a véleményetek? Kinek van orrpiercing-je? (beszélgetés)
nem a bogyós ilyen :( mert a lyuk akkor lesz mint az ékszer szára-a bogyó meg ugye nagyobb pont azért hogy ne essen ki-ha cserélni szeretnéd menj szalonba de az kissé fájni fog-legalábbis az unokatesómnak is olyan van és fáj neki ha kiveszi-meg neki akkor mindig be is dagad-szóval most már ő sem piszkálja.
én nagyon szeretem azt aminek spirálos a vége-mert azt bármikor ki be lehet tenni.
hát nekem sajnos nem ment le az orromban belül az a vadhús szerűség.mikor visszamentem a piercingeshez,mondta,hogy 3%os hydrogén peroxiddal kenegessem napi 3x és kb.3nap alatt elmúlik.
már több,mint egy hete kenegetem,de csak kisebb lett,nem múlt el:(
már nem is hiszem,hogy elfog..tök elkeserít..
már felmerült bennem a bőrgyógyászat,talán ott levágják vagy nem tudom...de olyan kár,hogy nem ment le ezzel a peroxiddal...valakinek esetleg valami frankó szere,amitől tuti,hogy lemegy?? a piercinges csaj azt mondta még nem vadhús,csak ha nem kezeltem volna,akkor lesz az belőle..ilyen vadhús képződmény:(ha valakinek van ötlete,ami hatásos,nagyon hálás lennék!!köszönöm!
Szia!
nos nálunk a stúdióban is visszajönnek mert pirosas gyulladt stb.pedig orvosifém, jó minőségű az ékszer minden steril-kesztyű, maszk, steril ékszer!
tegnap hárman jöttek vissza...hogy nézd pirosas és ahogy felhúzta a pólóját mindegyik rögtön meg is fogta a kezével feltolta az ékszert mozgatta stb. miközben arról panaszkodott hogy piros, lehet be fog gyulladni-nah kaptak is érte hogy így piszkálják és fogdossák és csodálkoznak miért gyógyul lassan.amikor meg mondom hogy piszkos kézzel ne-egyből megnézik a tenyerüket.mondom nem a látható piszokkal van a gond!hanem előtte a bevásárló kocsit tologatták,megfogtak kilincseket, buszon a kapaszkodót stb.-emiatt csak úgy szabad a frissen szúrt ékszerhez nyúlni hogy előtte legalább kezet mos!szóval nem lehet ezt elégszer elmondani.így hiába a nálunk lévő sterilitás-ha rögtön a behelyezés után odanyúl!
köszi a választ!nekem hál Isten,lekopogom nem gyulladt be,véleményem szerint és ebbe most semmi célzás nincs,függ attól is milyen ember-és körümény között csinálják.Az hogy a betadin kence miatt "piros" az orr ez van!!Ha az ember azt szeretné ha mihamarabb gyógyuljon meg és ne gyulladjon be a piercingnél,akkor igenis tegyen azért.Én barna orral jártam dolgozni és lényegében mindenhova és nem érdekelt más véleménye még a férjemé sem.A nyelvnél az ember mit csinál???Pisze az elején,be van duzzanva a nyelve.A tetkónál??Kenni kell nem??Annyira nem jó regeneráló képes a szervezetünk hogy mindenféle idegen dolgot eltűrjön.Rá kell segíteni.Bármit amit az ember nem kezel,legyen az műtét-tetkó-piercing-csípés stb.az ne várjon jót.Én 3-4nap múlva abbahagytam a kencézést,mert úgy gondoltam jól van már.Megtéptem a törcsivel,nem kentem és érzékeny kezdett lenni.azóta is kenem még és nagyon szép már.Tisztán tartom ahogy csak tudom.
Igen ében11 kizárólag szalonban cseréltetem ki mert én nem tudnám szerintem és kockáztatni nem akarok.Nem fogok otthon jaszkarizni és piszkálni hogy ne is tudjam visszarakni:)
szia!
először is remélem mielőtt megtapogatod az orrod kezet is mosol?
az alkoholos módszer kevés valami miatt jobban begyulladt.tetran kenőcs jöhet szóba...de ezt is pár napig lehet használni-mellette használhatsz tengeri sós orr sprayt-ezt fültisztítóra kell fújni és kívül belül áttörölni vele az ékszert-ez azért jó mert az előző krém maradványt leszedi.tengeri sós oldatot otthon is csinálhatsz-egy kávés pohár vízhez adsz egy-két kávéskanál tengeri sót.igazából mindegy hogy mivel kezeld csak rendszeresen kell és közben nagyon tisztán tartani.
ha pár nap után jobb a tetránnal-vagy alkohollal utána azért még hetekig kell kezelni a betadinnal vagy octenisepttel.igazából ez akkor is igaz ha nem gyullad be-akkor is hetekig tart a kezelés(normál esetben elég az octenisept vagy betadin).oxycortot ismerem nagyon jó de nem tudom vényköteles-e és attól meg sárga lenne a bőröd :D de szerintem most az a legkevesebb hogy azzal foglalkozz befogja-e a bőröd vagy sem.:)
Én szinte naponta kirántom mindig elfelejtem , de akkor kegyetlenül fáj.
Még a könnyeim is kicsordulnak.
Szia!
köszönöm a gyors választ!
ma rászántam magam,és elmentem a piercingeshez. rendes volt a csaj,aki szúrta,mondta,hogy ne ijedjek meg,ilyen sokaknál előfordul,nála is volt. és leírta nekem egy papírra,hogy mit vegyek gyógyszertárba,kenjem vele 3x naponta.azt mondta, kb 3nap és begyógyul!még nem vadhús,de azt mondta,az lesz belőle,ha nem kezelik.remélem időben vagyok és meggyógyul hamarosan!:)drukkoljatok!:)
szia!
valószínű a sok csere nem tett jót -és lelassult a gyógyulás.ha sokat mozgatod napközben akkor lehet genny meg vér is mert napközben belemegy és a sok mozgatás szintén a gyógyulást húzza el.
kezeléshez használj octenisept sprayt-ez fertőtlenítő szer-kívülről és belülről is fújhatod vele.vagy tengeri sós orrsprayt és betadine kenőcsöt.
ha cserélni szeretnél akkor keress meg egy piercingest-az ő keze ügyesebb+vannak fogói is, szóval neki könnyebb cserélni.
amúgy én mindenképp elmennék mert a belső duzzanatot meg kellene mutatni...így nem tudok sokat mondani rá, bármi lehet, vadhús, a gennygóc vagy esetleg az ékszer benőtt?szóval mindenképp menj el legalább egy piercingeshez-később lehet orvoshoz kell vele menni...addig ne várj.
és kezeld+csak kézmosás után érj hozzá!
sziasztok!
nekem már több hónapja benn van a piercingem,és már sokszor ki is cseréltem,de még mindig nem az igazi.. minden nap tisztogatom(mert genny meg vér van pc feje alatt)letisztítom alkohollal...ez normális,sose múlik el a vérzés,gennyezés?
másik problémám,hogy nem kapok Sopronban hajlított végű pc-t.:(
ilyen malacfarkú végűm volt,de nem tudtam betenni,és szerintem a hajlítottat sem tudom majd betenni,mert az orromban belül van ilyen tok szerűség!!
és az amióta szúrták ott van,szerintem sajnos ott is marad:(
viszont emiatt csak egyenes szárút tudok belevezetni a tokba!
valaki tud valamit,hogy eltűnjön a tok??szeretnék hajlítottat...
köszönöm
szia!
az lehet hogy a lyuk nem egy egyenes belülről és emiatt ilyen nehéz cserélni az ékszert.
ha kell esetleg egy piercinges segíthet cserélni-de ha ferde akkor neki is nehezebb a dolga vele+a vérzés esetleg a fájdalom emiatt van.
sokat nem tudsz tenni ellene.max. kiveszed és ha begyógyul újra szúratod-az egyenes lesz.
sziasztok.
lenne egy két hülye kérdésem orrpc-wel kapcsolatban:$
löwettem az orrom...aztán mikor már nagyon mozgott a pc az orromban kicseréltem bogyós wagy mien wégűre,hogy elnne hagyjam wagy wmi...
aztán abból kiesett a kő és kiakartam cserélni másik bogyós wégűre.
szépen ówatosan kiszedtem az orromból,erre elkezdett ömleni a wér :s
a másikat beleakartam tenni de nem ment be csak félig.
akkor inkábbb kiszedtem és wisszaraktam azt amiből kiesett a kő.
pár nappal később megint kiakartam cserélni,de akkor azt akartam belerakni amiwel lőtték mert annak a wégén nincs semmi.
de az sem ment be csak félig,és akkor megpróbáltam még egyszer azt ami az első alkalomnál nem ment be.
és érdekes módon bement o.O
aztán 1hét sem telt el...kistesóm kitépte az orromból és akkor meg ien derékszögűt akartam betenni de whogy az sem ment xĐ
bárhogy forgattam mindig kiállt egy kicsit. bár lehet csk túl béna wagyok nem tom xĐ
derékszögűwel kapcsolatban tudtok wmit tanácsolni? :$
amikor lőtték az orrom egy helyen megakadt és utána nyomták towább a pc-t
arra gondoltam hogy lehet hogy elmozdították és nem egyenes a lyuk.
nektek erről mi a wéleményetek?
bocs ha értelmetlen lett :$ xĐ
istenem de bánom h löwettem =/
szia!
naponta 3-4 alkalommal kell kezelni-ezt remélem mondták neked!és közben picit meg lehet mozgatni-ennyi bőven elég.
ha sokat mozgatod nehezen gyógyulhat-begyulladhat!
és minden kezelés előtt moss alaposan kezet.
a piercinged végig seb, tehát kell neki idő még rendes bőr nő végig a lyukon-ez jó pár hétbe telik.
addig nem szabad fogdosni,piszkálni.a legtöbb piszok a kezedről kerülhet rá-és ezért szoktak begyulladni a piercingek.a naplómba találsz kezelési leírást.
Sziasztok!
Nekem annyi kérdésem lenne, hogy kell-e ( és ha igen, milyen gyakran és hogyan) mozgatni, forgatni az új orrpiercinget? Tegnap szúrták be, és eddig ha mozgatással próbálkoztam a kezelés közben, elkezdett fájni, úgyhogy inkább nem erőltettem a dolgot..
Köszi előre is!
keress egy piercingest és kérd meg cserélje ki neked.
ha sokat babrálsz vele begyulladhat!
szia!
először is nem szabad nyomkodni-pattanást amúgy sem lenne szabad, de a piercing mellett főleg nem.
és pattanásra való szert sem szabad használni mellette.
alkohollal kezeld le reggel és este,közben meg azzal kezeld amit használsz.és várj türelemmel el fog múlni, de kell pár nap.
Szia!
Arra lennék kíváncsi, ha bőrgyógyászhoz kell mennnem a vadhússal, akkor ott mit kezdenek
vele, mert nem szivesen venném ki az ékszert
úgy hogy azt csak újraszúrással lehessen vissza-
tenni. Nekem elég kellemetlen volt és nem szive-
sen ismételtetném meg újra, de az ékszer pedig
már hiányozna? Ez az amikor a szépségért meg
kell szenvedni?...
Szia!!
Én másfél hete tettem, az ajkam fölé bal oldalra, a jövö héten már kicserélik a szárát, hála istennek mert most már, hogy nincs bedagadva a szám kicsit már nagy kiáll egy kicsit és most már mindig bele akad a fogamba a vége, vigyáznom kell vele , most már viszked alatta gyógyul.
Én is féltem egy kicsit de előtte tetettem az orromba , gondoltam nem fájhat annyira.Tényleg nem fájt csak annyira mint az orrom, Utánna kicsit jobban fájt mint az orrom, de már elmúlt .
Most már csak kivülről viszked egy kicsit.
Szájöblögetőt kaptam a fogingyulladás miatt, azt 2 hétig kell használnom, meg tisztittani.
Szúrták és semmi gondom nincs vele, ugyanúgy mint az orrommal sem.
További ajánlott fórumok:
- Pici vadhús nőtt a 2 hónapja szúrt orrpiercingem mellé. 1 hete fújom Oxycort spray-vel, de alig múlik. Meddig kell kezelni?
- Neked milyen orrpiercinged van?
- Hol lehet felragasztható orrpiercinget venni?
- Tudnátok Szegeden olyan helyet ajánlani, ahol orrpiercinget csináltathatok?
- Hpgy lehet elüntetni az eltávolított orrpiercing helyét?
- Talpas orrpiercinget mivel lehet tisztítani?