Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel? (beszélgetés)
köszi :)
de mihez is????????
persze, az hogy valaki halak, vagy bika vagy bármi, az még önmagában nagyon kevés lehet
mert pl. ha valakinek erősebb az ascendense, akkor simán elnyomja a Nap jegyét, de azért elég sok mindent le lehet szűrni ebből-szerintem
már az is elég sok infó, pl. hogy vki melyik elemhez tartozik
bár -ahogy Realista is írja-van akire nagyon jellemző az, hogy a Zodiákus melyik jegyében született
hááát a kedves Lovag úr bizony nagyon jól ismeri ezeket a dolgokat, simán kitalálta, de ne aggódjatok, én is kitettem magamért :)))
szóval elég alaposan "kiveséztük" egymást, és ezek alapján egy igen csak romantikus, kedves, intelligens és kifinomult, talpig úriembert ismerhettem meg
Remélem, jól érzi majd magát köreinkben, és megtisztel társaságával!
Sziasztok!
Hát ez a horoszkóp dolog nekem elég bonyolult,ismerek három iker jegyű embert ég és föld mindhárom,én halak vagyok,de a jellemzésből egyetlen dolog passzol a többi nem,szerintem a jegyekből elég keveset lehet megtudni egy meberről,csak annyit ami a jellemzésben írva van, aztán az vagy úgy van vagy nem,nálam nem az biztos.Tehát marad az ismerkedés.;)
hú, nagyon izgalmasan hangzik, benne vagyok
Te aztán kíváncsivá tudod tenni az embert
már írom is Neked
háááát, hmmm,
titoknak éppen nem titok, de nem is publikus
mert aki ért hozzá, annak nagyon sokat elárulok akkor magamról,
aki meg nem ért hozzá, annak úgy is mindegy
de van egy ajánlatom: privibe elküldöm Neked, de csak körülírom
ha érted, kitalálod úgy is, ha nem , akkor meg nem kell tudnod
de cserébe én is kérek szépen egy leírást
így rendben
elárulod, milyen jegyben születtél?
de csak ha nem titok :)
hát, ez nem egyszerű az biztos
én most egyedül vagyok, és nagyon vágyom arra, hogy legyen párom, de amit te vázoltál, hát, nem tudom, bevállalnám-e
a szakításunk után nem tudtam azonnal ahzajönni, majdnem mindennap láttam őt, és fú, nagyon hülye érzés volt
mert azért nem múlnak el olyan hamar ezek az érzelmek, és olyan fura volt, hogy egyik nap még együtt voltunk, aztán szakítottunk, és mikor legközelebb láttam, már nem ölelhettem át, nem simíthattam végi a gyönyörű haját
ááááááá, alig vártam már, hogy hazajöhessek, nem jó az ilyen dolgokat sokáig húzni
ha egyszer vége és kimondtuk, akkor legyen vége, és ne legyen tili-toli belőle, meg találkozgatások, mert csak megnehezíti mindkét fél dolgát
bocsánat, ébredt a legkisebb
ő is bagoly...
hogy bírom? még egész jól-eddig
a vágyaimnak egyenlőre parancsolok még-ésszel és önmegtartóztatással-ezt a tanácsot kaptam valakitől, akit sokra tartok
csak nem tudom, meddig lehet,mert azért ez így nagyon kemény ám
minden nap mellette fekszek, mindenhol ott az illata, mivel itthon dolgozik, azért "sokat" is látom, és soha egy ölelés, egy simogatás, összebújás, semmi
néha úgy érzem, magányosabb vagyok ebben a kapcsolatban, mint ha nem lenne mellettem senki
hááááááát, lenne épp ötletem :)
én nem értem a párod, igazán
abból a hsz-ből azért nekem elég sok inden lejött
nem hiszem el, hogy valakit ennyire akarnak kényeztetni, és nem hagyja magát
úgy látszik, van olyan, aki jó dolgába már nem tudja, mit csináljon
és te hogy bírod ezt?
köszönöm :)
ami utána jött az már kevésbé volt kellemes
sajna
nem véletlenül lógok ám itt a neten, ha egyszer hanyagolnak, mit csináljak?
nagyon örülök4
hiába, nem mehet mindenkinek olyan jól a sora mint egyeseknek, ugye?
olvastam kicsit vissza, hát van itt jó sok minden
az 1279 sz. hsz. nagyon tetszett...
bizony ám :)
valakinek csak most kezdődik az éjszaka:)
bagoly vagyok, utálok aludni tiszta időpocsékolás :DDDD
Semmiképpen sem fogok neki esni, és elragadtatni magam, mivel dac van bennem és sértődöttség, hogy nem velem van már...Én ezt látom...
De nem fogok vele jópofizni, és nem is nagyon tudom miről fogunk beszélgetni míg együtt leszünk. Egyszerűen nem tudom...
Nagyon kemény lesz...nagyon fel fog kavarni.
Aston! Csak őszintén! Ne tartsd vissza amit ki kell mondani,legyen az pozitív vagy negatív,így lát majd tisztán a másik fél,helye nincs szépítésnek, az a legtisztább ha kiadod ami bánt vagy nyomaszt.Egy jól működő kapcsolat alapja is az őszinteség, ha belül rág valami az bajt okoz.
Azért szorítok,hogy megtudjátok beszélni amit meg kell.
Érdekes,hogy változnak az érzelmeid,látszik még nem vagy túl, sok minden kavarog Benned,lehet ez a találkozás kell ahhoz,hogy letisztuljon minden.
a harag rossz tanácsadó, de ezt Te úgyis tudod
majd meglátod, hogyan alakul a dolog, lehet, ha meglátod, elszáll minden rossz érzésed
Éjjel mi mást csinálunk!;)
Remélem azért összefutunk.:)
Sziasztok,
Holnap lesz a nagy találkozás...
Huhh...Nem pozitív érzések vannak bennem, ez a baj...szemrehányások tömkelegét zúdítanám rá.
Hölgyeim!
Ilyen kedves invitálásnak nem lehet ellenállni :)
sajnos csak este, pontosabban éjjel jutok gép elé, remélem akkor majd élvezhetem kedves társaságukat :))