Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel? (beszélgetés)
Sziasztok,
Igen, keveset vagyok.
Egy másik topicban nagyot csalódtam. Néha oda is írtam. Egy két ember kérésére küldtem képet magamról, és azok meg tudtom nélkül tovább küldték annak, aki kérte. Mert olyan emberek kezdtek rólam csevegni, hogy nézek ki, akiknek nem is küldtem képet! Nem mellesleg meg a férfiasságomat megkérdőjelezték, pusztán azért mert fiatal vagyok és aranyos a mosolyom. Nem tehetek róla, hogy nem vagyok egy szőrös állat. Nem tehetek róla, hogy nem agresszív tekintetem van, meg hogy aranyos a mosolyom. Majd lefényképezem magam sörrel a kezembe, és akkor majd férfias leszek. Nagyon rosszul esett. És még én legyek hálás, amiért nem hazudott, meg őszinte volt, csak az a baj, hogy senki se kérdezte a véleményét, hogy Te Aston milyen szerinted? Egyszerűen csak elkezdte írni hogy "abban a fiúban semmi férfiasság nincs"
Nagyon megbántottak ezzel. Megbántam, hogy küldtem képet bárkinek is. Nagyon! Elegem lett a fórumból.
Így meg nem szívesen írok már, hogy bárki megkaphatja a képem. Kiteregetem a magánéletem, ezzel együtt a volt barátnőmét is, és akkor bárki, aki megakarja tudni ki vagyok, kéri a megfelelő embertől, és megkapja a képem. Diszkréció 100%!
Mérges vagyok.
Egyébként meg nagyon rosszul aludtam. Lelkiismeretfurdalásom van. Éjszaka is álmomban vitatkoztam vele, és annyira felzaklatott álomban, hogy felébredtem, és nem tudtam aludni. Beszélnem kell vele, mert most is, ahogy elmondtam a fájdalmaim, nagyon megkönnyebbültem. El akarok neki mondani mindent az elejétől a végéig, mert akkor nem fognak bennem keringeni a gondolatok. Meg kell szabadulnom ezektől a dolgoktól. Nem mellesleg az egész helyzet olyan drámai...
Veszek majd neki egy szál virágot, és majd bocsánatot kérek tőle. Azt talán nem is mondtam, hogy mikor megbeszéltük a dolgokat, megöleltük egymást, de mind a kettőnk tekintete majdnem könnyes volt. Neki is fáj, amin keresztül megyünk. Látom rajta.
Aston olyan keveset van...hm
És tudtommal nem csak nekem hiányzik :-))))))))
Akkor én csak ne szóljak semmit,ezek szerint többségben az "éhezők",na majd lesz ez még másképpen. :)
Jobbulást Nyuszó a férjednek!!!!
fórumtémát csinálni kell és utána beszélni róla...úgyhogy most mindenki menjen a dolgára és később megtárgyaljuk...:-))))) Én most vagyok túl egy migrénen így tele vagyok energiával...megyek levezetem orálisan :-)....
bekapok egy szenyát :-))))másra gondoltatok mi? :-)))))
Sziasztok
azt hiszem ma csuda jó napom lesz :))
összepakolom a garázst, hatalmas már a rumli
ebben az a jó, hogy ott van egy jó nagy könyvespolc, amin a régi könyveim vannak, de nem férnek el a lakásban
olyan jó lesz újra kézbe venni őket, meg kicsit beleolvasgatni, kétlem, hogy be tudom fejezni ma :))
már itt sem vagyok
szép napot mindenkinek :))))
sajnálom, hogy ilyen keveset tudtunk beszélni
majd talán holnap
jó éjt mindenkinek
hát ezt szépen leírtad :)
én viszont most búcsúzom, korán volt reggel és teljesen le vagyok lassulva,már húz az ágy
jó éjt
Akkor ezt most vegyem bóknak?
hiába, aki a hidalgoktól tanult udvarolni :)
Na asszem most van itt az idő hogy menjek :-DDDDD
pUSZI NEKTEK :-)
de hát az semmi, szerintem nagyon sok hölgy ahogy idősödik egyre szebb és vonzóbb lesz
pont azáltal, hogy van már tapasztalatuk az életről, és lehet velük komoly dolgokról is értelmesen beszélni, nem csak mindig a buli meg a hülyeség
Én is jó ember ismerő vagyok :-)) nem hiába írtam rólatok azt amit írtam :-)))))
Amúgy a Bikáról máshol is ezeket a tulajdonságokat olvastam főképp.
köszönöm :)
bár lehet, hogy csak szerencsém volt :DDD
Bocsánat, elkalandoztam:)
Ez valóban olyan dolog, hogy van akire stimmelnek az általánosságok, és van akire egyáltalán nem. én mindenesetre nem szeretem azokat a napi horoszkópokat, amelyek nélkülöznek minden tudást
Az talán nem véletlen, hogy jól eltalálta, mi illik Rád, nagyon jó emberismerőnek tűnik
Az enyém is dolgozik a héten délutános.Viszont (na nem húzni akarlak) de ma délelőtt egy óriásit sexeltünk a konyhaasztalon :-)))))))))))
volt topik cím is meg minden :-)))))))
Szerinted?
Dolgozik a dolgozószobájába
jól meglepődtél, ugye?