Nyári torna, hogy csinosak legyünk? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha valaki tud majd újabb Béres Alexandra DVD-t akkor írja meg.
Tegnap előtt tornáztam a Vitalitás DVD-re és még mindig izomlázam van tőle. Nagyon jó!!!
Szerintem is nagyon jo, mult heten probaltam ki.
A Nyerj idot, akkor csinalom, mikor lusta vagyok. Az nem olyan megerolteto, kicsit ellazit, es nem kell buntudatom legyen, hogy nem tornazom.
Has, derek, comb, penek, kar...jobb lenne felsorolni, hogy hol nem. :))
En a kenyerrol lemondtam teljesen, a teljes kiorlesutol is hizok. Miutan elertem a kivant sulyt, alakot, akkor majd egyszer egyszer fogok, mikor megkivanom. Nem is nagyon hianyzik.
sziasztok.
én a hasamat szeretném elsősorban, még mindig nem az igazi szülés után, aztán a karom idegesít, és kicsi popsi. de lényeg a has és a kar :)
szerzek meg újakat...
KITARTÁS
Én a szokásos. Fenék, comb, has formázás. Nem érzem magam kövérnek, csak formálódni szeretnék. 170/64, ez nem a vérnyomásom!:D
Ma nem tornáztam, 3 órát festettem kerítést.....
Sziasztok!
Össze szedtem magam és megcsináltam RR-át.
Holnap szerintem csak bringázni fogok, az is jó testmozgás és remélem azáltal a popómról le fog menni a felesleg és kerekedhet :)
Ti amúgy honnan szeretnétek fogyni vagy melyik testrészeteket akarjátok formálni?
Még egy kérdés, hogy ki milyen kenyeret eszik?
mert én imádom a kenyeret, lemondani nem tudnék róla,de amiket árulnak, hogy teljes kiörlésü... azok eszméletlen drágák.
Én is tornáztam régebben a Rékára, nem rossz, de Alexandra nekem jobban bejött. A nyerj időt nem ismerem. Biztos az is jó.
Ne adjátok fel! Mindent bele!
sziasztok.
sajna én is kezdek lustulni :(
3 napot hagytam ki, de ma reggel megcsináltam a vitalitást :)
nem szabad feladni.
én eddig erre meg a 200%-ra tornáztam. régebben a réka 30 perc has, comb felsőre, de azt nem bírtam, se rékát, se a tornát.
ez a nyerj időt jó?
azt is megszerzem :)
Sziasztok!
Őszintén én ,ost eléggé ellustultam,már kezd "lankadni" a lelkesedésem. Mire oda kerül a sor h tornázzak mindig csinálok valami mást. De holnap erőt veszek magamon és tornának ismét be kll indulnia!!
GRATULÁLOK nektek lányok,ti nagyon ügyesek és kitartóak vagytok!!
Jó éjt nektek!!
Hát ez már bemelegítésnek nagyon jó:)
Sok sikert kívánok a tornádhoz!
Kíváncsian várom lesz-e utánna izomlázad!
Szia!
Én csak Alexandrára szoktam tornázni. Most szereztem meg a Vitalitás c. tornáját. Ma ki akarom próbálni. Biztos az is nagyon jó és hatásos. Te melyikre tornázol?
Az tuti, hogy jól megizzaszt, rólam is mindig folyik a víz, de végülis így van hatása:)
Én most végeztem Alexandra nyerj időt DVD-vel. 35 perc, megizzasztott. Nagyon ellustultam....
Kincsem tornázott mellettem, olyan édes volt!
sziasztok.
én hétvégén kihagytam a tornát, pénteken volt utoljára. ha ma lesz időm akkor mindenképpen kell, mert hétvégén esküvőre megyek...
nagyon jó az Alexandrás torna.... szerintem próbáld meg. jól megizzaszt :)
Sziasztok!
A múlt héten teljesítettem a heti 5 alkalmat, a hétvégén volt csak pihi 2 nap. Ma ismét folytatom. Nagyon remélem 1 hónap múlva látszani fog a hatása.
Tegnap hullahop-karikáztam.
Senki nem tornázik?
Szióka!
Még nem hallottam róla.
Neki milyen tornája van?
hellóka!
pirate-ról. nem tudom ismered e?
tényleg jó, kicsit csaltam néha, de ezt is fogom csinálni.
Szia!
Nagyon ügyes vagy! Csak így tovább!
Az alexandra: Vitalitás c. DVD-jét honnan töltötted le? Jó lenne nekem is, ha megadnád az oldal címét. Köszike előre is!
Nagyon ügyesek vagytok!!!!
Én tegnap elmentem a fiúkkal biciklizni egy órát tekertünk....
sziasztok.
remélem mindenki ügyews.
én igen :)
amikor kezdtük, 56.7 kg voltam.első héten 4 nap torna, meg következő hétfő, plusz pici odafigyelés a kajára és szerda reggel 54.6 kg voltam :))))))))))))))))) -2 kg.
el sem hiszem.
letöltöttem egy újabb dvd-t, Alexandra Vitalitás.
zsírégetés. tuti. ma ezt csináltam....
NEM ADOM FEL :)
50 kg akarok lenni :)
Hello!
Tegnap megcsináltam RR 20 perces hasat. Tegnap előtt már nem bírtam az egész programot a meleg miatt. De remélem holnap sikerül egyben a négy program!
Sziasztok!
Tegnap délután ismét megcsináltam a tervet, tornáztam. Nem egy egyszerű dolog ebben a nagy hőségben, de ha már eldöntöttem akkor véghezviszem. Heti 5 alkalom torna és kíváncsi leszek az eredményre. Mindenkinek kívánok nagyon sok kitartást!
Sziasztok!
Sajn én se bírtam a meleg miatt ma tornázni!
Így tényleg ne tornázz nehogy legyen valami bajod!! Majd bepótoljuk ezt a kis kimaradást!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Jojó elfelejtve, maradjunk örökké vékonyak és csinosak!:)
- A telt nők lehetnek csinosak az utcán?