Nyári torna, hogy csinosak legyünk? (beszélgetés)
Szia!
Én mind a négy 20 perceset csinálom majd, hetente kétszer. Ma semmiképpen nem, mert át van forrósodva az egész lakás. De a hét 7 napos, úgyhogy még van időm :)
Sziasztok!
Na, ma elkezdődik a rendszeres torna. Nekem csak 2 hét maradt ki, de már ma alig várom, hogy ismét elkezdjem. Nem tudom mikor jutok el odáig, lehet majd este, de akkor is megcsinálom az Az Alexandra 200% alakformálást CD-re az 50 percet. Mindenkinek sok kitartást kívánok!
Sziasztok lányok!
Én mindennapos tornázó vagyok,Rékára és Alexandrára.
Réka utolsó kettő dvd-je nagyon jó minden testrészre,és a napokban fog megjelenni a legújabb lemeze.De ne mindig egy dvd-re tornázzatok,az izmoknak kell a változatosság.
Sok sikert nektek,az első pár nap lesz nehéz utána meg úgy fog hiányozni a napi torna mint a dohányzás az embereknek:))))
egyébként ez a 200 alakformálás mesterfokon az első a sorban????
kérdésedre sajna nem tudok választ...
Van itt valaki, aki jól ismeri Alexandra dvd-it? A 200% után melyik jön nehézségileg?
Én annyira nem várom a holnapot, de mindenképpen csinálni fogom. :)
sziasztok.
már alig várom én is a holnapot, csak még nem tudom, hogy mikor iktatom be a tornát, ugyanis már megint egész napos csavargást iktattunk be :)
de megoldom :) muszáj, nem adom fel, még el sem kezdtük :))))
én kezdem Alexandrával, de aztán szerintem letöltök másfélét is.
upsz a ? jelet kihagytam a kérdésből.
Holnap jelentkezem, hogy menet a torna!
Sziasztok és további szép délutánt!!!
Sziasztok lányok!
Kicsit "félek" a holnaptól :), hogy mennyire fogom bírni,mert elég régen tornáztam.
Én RR-Napi 20 perces DVDjáre fogok tornázni, aki szintén arra fog tornázni, ti mind a 4x20 percet végig csináljátok vagy csak pl. comb,láb és has.
Na ezt jól mrgírtam :)
Most még csak a Réka első dvd-jét csinálom plussz a 20 perc hasizom A nap 20 perc önmagadért dvd-ről.
A 200% Alexandra dvd-je. Az is jó, de én Réka anyagait jobban szeretem.
szia.
persze, talizzatok csak... én is taliznék, csak még nemrég értünk csak haza...
mi a címe? ez a 20 perces??? pontos címet írnál nekem? én letöltöttem a 200 %-t, de az is alakformálás, nekem meg kellene egy kicsi zsírétgetés :( de nagyon tuti a 200-as :)))
szia. gyere csak. hétfőn kezdünk :)
és oké, majd számítunk Rád segítség ügyben :)
időm nekem sincs sok. letöltöttem a 200 %-t, de csak hangot ad, képet nem. majd a férjemmel megnézetem. viszont nem tudom hány perces :(
Sziasztok!
Csatlakoznék én is hozzátok, ha még lehet.:D
Réka 200%-os tornája hány perc? Sajnos nagyon kevés időm van...., de szeretnék mindenképpen tornázni. Nem fogyás miatt (azt az ideg megoldja), hanem alakformálás, kikapcsolódás miatt.
Nekem megvan Norbi könyve, ha kérdeztek szívesen megnézem melyik kaja, milyen kódú.
újra itt... megnézem majd ezt a Rékásat is, már a 200 %-ból nem sok van hátra és meglesz...
én nem fogok minden nap, mert arra nincs időm, de hányszor tudok, tornázok...
ha lemenne 5 kg, az már tuti jó lenne. :)
TÉNYLEG KELL A BÍZTATÁS :)
Szia!
A napi 20 percesre.
De nem kell hozzá a step lépcső, mutatja anélkül is a gyakorlatokat.
Köszönöm. :)
Szerintem egy szép, arányos, feszes test elérése is komoly munkát igényel, de majd nem hagyjuk, hogy tovább punnyadj! :)
A mérlegre nem sűrűn állok rá, de majd mindig beszámolok. :)
A 12 kiló hosszú idő alatt ment le, mert mindig abbahagytama fogyit 1-2-3 kiló leadása után, és csak hónapok után álltam neki újra. Eddig a mostani a leghosszabb fogyim, több mint egy hónapja csinálom. Biztos megszállt valami, mert most igen jól bírom. :)
Futni régebben futottam, akkor még nem voltam ilyen malacka. 10 kilóméter ment akkor. Sajnos a bal térdem nem igazán bírja az extra súlyt, így most is inkább megvárom, hogy fogyjak még egy kicsit, aztán elkezdek újra futni.
Szia!
Nekem a párom innen töltötte le,mert sajna én nem értek hozzá!
Bocsi nem engedi elmenteni. Elküldöm neked privibe,remélem ott fogja hagyni.
Gratulálok nagyon ügyes vagy, becsüllek érte, hogy eddig kitartottál és sok sikert a további -15 kilóhoz.
Hétfön akkor kezdjük együtt és számolj be mindig ,hogy állsz a kilókkal.
Én csak 2 kilót akarok fogyni, nekem inkább erősítenem kell,mert eléggé el vagyok plantyulva
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Jojó elfelejtve, maradjunk örökké vékonyak és csinosak!:)
- A telt nők lehetnek csinosak az utcán?