Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi a jókívánságot!Azért anyám, már abban az időben is tudhatott valamit, mert megnéztem a nevem jelentését: erős mint a medve!A hasiprasit otthon megpróbálom, mert elég hülyén nézne ki a ha itt az irodába lefeküdnék a földre tornázni!(igaZ szerintem nálam már ezen sem csodálkoznának)
Nincs fb,de megtalaltam?thanks
A Facebook-on van ha fenn vagy írd be a keresőbe rögtön kiadaja és csatlakozz!
Jaaaaa kérdés hányas kód a párolt borsó és kukorica? mert a tegnapi vacsimban (rendelt update menü) főként ez dominált! Lehet rosszul emlékszem hogy ezek 2-es kód akkor miért adják vacsira?
Ne keseredj el szarni rá mit mutata a mérleg ha te tudod megtetted amit lehet a lényeg úgyis az lesz majd amit a tükörben látsz!!!!!
Fanatikus! Elégedett is lehetsz méltán szép munka csak így tovább!
És igazad van kisebb célokat könyebb elérni és nagyobb a sikerélmény is, jól csinálod!
Szokott ilyet csinálni a szervezet,párszor már tapasztaltuk.Tudom mennyire letörik az ember bilifüle ilyenkor,de 1 vagy max. a 2.hét eltelte után biztos lejjebb csúszik megint a kilóid száma.Mennyit fogytál eddig?Bocsi,de nem emlékszem,ha már említetted.
Berni fog ez menni,ha már elindult.:)Most már csak kitartás!
Tudom milyen távoli az a 60kiló,még mindig az nekem is az én 68-69kilóm,mert azt jó lenne valahogy elérni,HA sikerül.Anno a 118,2kg-val ahogy kezdtem májusba nem is mertem belegondolni,hogy mennyi szeretnék lenni,csak hogy kisebb legyek végre!!Most,hogy egyre jobban közelítek, már nem annyira kilátástalan az a 69.
Berni!Nagyon boldog névnapot!:)
Ügyi vagy,hogy egyáltalán neki álltál!:)Tudom milyen nehéz elkezdeni..
Hasprés könnyítés:ugyanúgy háton vagy,lábad ugyanúgy behajlítva,talpak a földön kis terpeszbe és a karod nem a tarkódon van,hanem előre nyújtod a karod a két lábad közé,és úgy préselsz.Remélem érthetően írtam,de én ezt olyankor szoktam beiktatni,ha kifulladok,és akkor 30 ilyen után megy újból a különböző hasprés.
Aranyos vagy,köszönöm a bíztatást.Emlékszem,írtad Te is régebben,hogy sokáig stagnált a súlyod és csak felnézni tudok rád,hogy így kitartottál.
Sokat iszok,napi 2 liter mindig,de inkább több.
Sima csapvíz,bele citrom,vagy Update1 szörp.
Sót nagyon módjával használom,amit a családnak főzök és nem Norbis,azt a lányommal kóstoltatom meg.Még a számhoz sem emelek olyan ételt,ami 2-es vagy 3-as kódú.
Azt hiszem csinálok a héten egy ananásznapot is,amit már korábban írtam,hogy ajánlom mindenkinek néha-néha(kb 3-4 hetente).
Nem jon meg v ilyesmi???v iszol rendesen,mert amiatt is tarthatja a szervezet a vizet!!!??
Ne bankodj,nekem ez a 4.hobap es a masidikban decemberben osszesen negy het alatt 0,5 kilot fogytam en sem bunoztem,de volt olyan het,h 0,8 kilot hiztam....annyira betartottan,h mikulasra is up kakebdariumkt rendeltem,h meg veletlenul se csabuljak el!:-)))szoval fel a fejjel,van ilyen idoszak is!:-)))))
Sziaasztok Csajok!
Szívből örülök az eredményeiteknek,nagyon ügyik vagytok és büszkék lehettek magatokra :-D
Én nem tudok ilyen örömteli hírekről beszámolni.
Azon nem akadtam volna ki annyira,ha nem mozdult volna meg a mérleg nyelve lefele....nade,hogy felfelé mozdul,azt álmomban sem gondoltam volna.
Képzeljétek múlt héten 81,9 voltam,ma reggel pedig 82,4. Fél kiló visszajött.
Esküszöm,hogy nem bűnöztem.KIvagyok kicsit lánykák:-(
Bőgni tudnék,úgy őszintén.
Tegnap visszaolvastam a beírásokat. Megpróbáltam azt a bizonyos hasprést megcsinálni. Gyerekek! Ha láttatok már a hátán vergődő bálnát!Valahogy úgy nézhettem ki!
Szupi!ugyi vagy!en megkockaztatom,h meg uberelni is fogod a kituzott 20 kg-ot,mert az meg bo ket honap!:-)))hajraaaaaaa!!!!
Koszi!fel a fejjel!:-)))jovo hetfon tuti meglepodsz!!:-)))
Jó reggelt! M a reggel mérlegeltem (csak 6 ember állt körül az eredményre várva). Tehát január 1-én a kezdőm 142,7 kg volt. Ma reggel 135,5. Én meg vagyok vele elégedve főleg azért mert egyáltalán nem koplalok.Már úgy értve, hogy nem csorog a nyálam a kaja után.ha így megy, akkor tartható lesz a május 3-ig megkövetelt 20 kg mínusz. Viszont tegnap beírtam valami kalkulátorba a méreteimet, ami egyből kidobta, hogy 86 kg feleslegem van. Na, azért 60 kilósra bizti nem tudok zárós határidőn belül visszamenni. Jobb ez a kisebb cél, aztán megint..és megint....Szép napot!
[link]
Ezt a linket már én is írtam egyszer nektek.
Én is mérlegeltem. Bár lehet nem kellett volna, csak elkeseredtem megint. -10dkg. Eddig -17,4kg-nál tartok. Január óta csak 1,4 kg ment le, vagyis 2 hónap alatt. Karácsony előtt is volt, mikor 1 teljes hónapig ált a súlyom. De aztán beindult.
Remélem most is így lesz.
Centi meres jovo hetfon lesz,akkor telik le a masodik edzeshonapom,arra meg nagggggyon kivancsi leszek!:-)))
Olyan gatyaim ramjonnek mar,h csuda!!!!:-)))))
Merlegeltem!!!72,4!!-0,7 kg!tegnap ehgyomorra letekertem egy orat ugye,csak ebedeltem,este bico,meg most reggel is!tegnap az egyoras utan 71,9 volt,de ezekszerint sok viz ment ki!meg meg is fog jonni lassan!azert ennek is orulok,mert ket-harom het mulva remelhetoleg mar 6-ossal kezdodik,es kb 10 eve voltam 69,mikor osszejottunk a ferjemmel!:-)))
Irdd meg legyszi a linket!:-))))
Tudom ajánlani még a fb akaik szeretik az update pékséget csoportját olyan kajcsikat csinálnak behaltok! Mikróban készíthető lenmaglisztből zsömle, túróalapú pizza stb. eszméletlen és kép és recept és segítség meg minden!
Nezd neg a linket amit Sodrika irt!:-)))jo,en is megneztem!
Istencsaszar vaaaaagy!:-))
én ma is tartottam az uzsi ki is maradt, mai mocorgós az Péntek Enikő zóna edzés volt hasra popsira és intervallum kardió ameddig bírtam!
Itt rengeteg nagyon frankó süti recept van és mind update1:
[link]
Èn benne vagyok,ìrjon mindenki hètfõnkènt,hogy hol tart. Èpp most mondtam a férjemnek,hogy remèlem ment le valamennyi mert èn olyan lelkiismeretesen csinálom,soha nem bünöznèk. Csak most úgy èrzem,mintha nagyobb lenne a pocim,mint a múlt hèten. Ami a gyereknevelèst illeti,szerintem nagyon jól csináljtok.Fontos,hogy legyen egy megszokott napirend ès így egymásra is jut idõtök a fèrjeddel;-)
Orsi! Van új süti recepted? Az elmúlt hetekben sok túrós és piskóta volt.:-D
Igen,ez nalam is sajat rapasztalat alaphan lett igy kijelolve!ha csabulbek,tok gaz lenne a hetfoi meres!marpedig most annyira el akarom erni a celom,h ennek helye nincs..:-)))
Főként azért jó a hétfői mérlegelés, mert a hétvége a legkritikusabb és jó visszatartó erő, hogy utána kell mérlegelni.:-)
További ajánlott fórumok: