Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Jó éjt menek mert kééész vagyok mint lenyó!
A kávé vízhajtó ezért is kellne elvileg minden kávé után egy pohár folyadékot inni!
Hááát nemigazán tűztem ki magamnak súlybéli célt most ez az első alkalom hogy nem érdekel a mérleg a látványra hajtok, gyúrok! De úgy cirka még egy 20-as.
Péntek Enikő az aki nem mond csütörtököt! (a férjem szerint) Tegnapig én sem tudtam kicsoda tegnap ütköztem bele facebook-on. Zóna edzés c. dvd-i vannak na ebből próbáltam ki ma egyet nagyon jó majd kevésbé éjjel írok róla bővebben ha érdekel ez újdonság volt számomra is ez a fajta edzés.
A hasprés meg valóban a felüléseket jelenti összepréseled önerőből a pocidat és annak izmait! És naon fááj (tudom , biztos forrásból).
Barátnő is rád ülhet a hasprésnél már ha kevésbé leszbi hajlamú! :-D Még egy gyerek? Eddig mennyi a gyermekeid száma?
Óóóóó akkor addigra már magamtól is felkelek majd addig meg kúszok mint a csiga leborulás fix.
Szeretnék kérdezni valamit!Minden reggel amikor megyek dolgozni,az egyik kollégám már főzi is le a kávét. tehát most akkor a kávé valóban megköti a vizet, vagy éppen hogy segít elhajtani? Már mind a két variációt olvastam. most épp hatásszünetet tartottam ,mert el kellett azon gondolkoznom, hogy minek is iszok kávét. Tulajdonképpen nem is azért mert annyira odavagyok érte,hanem mert ez egy szertartás a cégnél. Amíg isszuk, addig megdumáljuk, hogy mit is kell aznap elvégezni(aztán majd az élet ezt úgyis átírja)valamint, hogy kivel mi történt este.igen, nálunk ez az igazi csapatépítés!
Sodrika! Mennyi a kitűzött cél?
Na, akkor ezt a préselős izét kihagyom! Én a hasamra legfeljebb csak a férjemet engedném ráfeküdni, de annak meg ...ugye...nos...tudjuk, hogy mi lenne a vége!(egy újabb gyerek).Tudod én egy egyszerű falusi nő vagyok, úgyhogy jó lenne, ha felvilágosítanád kissé beszűkült elmémet, hogy ki is az a Péntek Enikő!? Bocsi, de tényleg nem tudom.
Ha lehet akkor azért ne borulj még most a lábaim elé! Pár hónap múlva már nyugodtan, akkor talán már le tudok hajolni hozzád, hogy felsegítselek!
Megszeretném kérdezni 1000C vitaminnal kapcsolatosan, hol olvastátok,hogy édesség utáni roham megelőzésére is nagyon hatásos!?
Hogy te milyen jól nézel ki megnéztem a képeid aztaaa!
Az szuper köszönöm a kedves fogadtatást!
Nem Mahal vagyok de lásd milyen rendes új csapattárs vagyok elmondom hasprés: amikro préseled valami nagy és nehéz dologgal magadból kifele a szuflát ez a tipikus nagyon jó vagyok csak nagyon fááááj hogy KAP-ot idézzem szóval kellékek egy kedves toleráns de kellően szadista edzőpartner aki van oly szíves kedves és vagy magát vagy egy malomkövet ráveti fekvő mivoltodban az pocidra és présel szünet (itt ha tudsz vehetsz levegőt ha nem íj. és megint présel és szünet és így lesz belőled préselt haspréselt (tudod majd mondhatod a nevem préselt has préselt) Bocsi most végeztem Péntek Enikővel na nem ki és nem végleg mert jó volt együtt nekünk (már ameddig tartott) és fel vagyok kicsit pörögve főleg ahogy elolvastam egy két hsz-edet végem!
600 méter????? Most viccelsz az több mint fél km aztaaaa lábaid elé borulok!!!!! Nem rossz ez! Kezdésnek meg pláne és egyáltalán a lényeg hogy csináltad!
Tényleg milyen jó hogy nem savanyú káposzta vagyok mert az büdős! Is!
De jót nevettem köszi!
Mától napi 2-3 bögre zöldteáit is megiszok majd, remélem segíteni fog a fogyásban az is. Rengeteget olvastam, és nagyon nagyon ajánlják. + napi 1-szer egy kis almaecet kajcsi után.
+ heti csak 1-szer vörösbor, + heti 1-szer , vasárnap , délig mehet a 3-as kód.
Ezek a változtatásaim a sikerem érdekében.
Ügyi vagy hogy már 4 kiló lement! Jó hogy csatlakozol hozzánk! Mi minden nap írogatunk egymásnak, és jó fejek a csajok! Mindenki támogat!
De cuki vagy berni142...:) A hasprés az egy hasizomgyakorlat. Felhúzott, vagy alátámasztott lábakkal történő apró felülés.
Cuki vagy...:)
...:) Na azért arra odafigyeltem!(nem tudok nem updates lenni a nap összes pillanatában...)
Bocsi Mahal, de ezt muszáj tudnom. Mi a fene az a hasprés?
Az, hogy időnként telenyomod magad boldogság- hormonokkal szerintem ártani nem árt. Lehet, hogy még a családod is örül neki!
Ma rávettem magam a futásra!Kemény 600 méter ment csigatempóval. Mert ahogy itt mifelénk mondják(mindenre): ez megy, meg a csiga. Csak az lassan!
Talán ha most megcsapkodnám a bokámat hugyosseprűvel, akkor csillapodna egy kicsit a fájás benne!
Gyönyörű helyen lakom, egy erdei úton próbáloztam. igazából jól is esett. Azt viszont nem tudom, hogy holnap is lesz-e majd kedvem a futáshoz.Majd meglátjuk!
Üdv a klubban!Az tök jó, hogy nem egy savanyúkáposzta vagy!csak így tovább!
Jó helyre jöttél, itt mindenki tömör életkedv.:-) Üdv. köztünk!
Szerintem jól tetted. Egészségedre! :-) Remélem a délelőtti órákban történt.:-)
Helló! Kipp-kopp! Befurakodhatnék ide? Update-elek és tornázom majd egy hónapja kezdtem és nem áll szándékomban abbahagyni -4kg nál járok bár már eljutottam addig hogy nem ez érdekel hanem az mit látok majd a tükörben. Egyébiránt hogy számosítsam magam 157cm és 83kg tömör életkedv!Tádámm
További ajánlott fórumok: