Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update programja - tapasztalatok fórum

Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)

47085. GasiIldi
2013. febr. 14. 01:00

pozitív energiák közvetítése akár közvetlenül melletted lévő embernek.(nem játék, mert a negatív energiát is meg lehet találni és az gyengíti az immunrendszerünket) De működik gondolati síkon is (nekem ahhoz ismernem kell a másikat)

Ezen kívül az aura és az energiák áramlásának érzékelésével meg lehet mondani hol van probléma az adott testrészen.

47084. b53f0326e2 (válaszként erre: 47083. - GasiIldi)
2013. febr. 14. 00:51

Gasildi!!!!!!

Ha csak azt elfogadod tőlem, hogy éppen azoktól vagyok 64kg és 170cm magas, amiket te említettél, akkor már közel jársz a sikerhez.

Fényadó vagy? Erről mondanál többet is egy-két mondatban?

47083. GasiIldi
2013. febr. 14. 00:47

igen, az is segíthet!

nekem, mint fényadónak és agykontroll s reiki ismerőnek nem kell bemutatni.

mégsem találtam ezen módszerekkel a problémámra megoldást, holott tudtam mi a bajom....

köszönöm, hogy megemlítetted.

47082. GasiIldi (válaszként erre: 47079. - B53f0326e2)
2013. febr. 14. 00:43

viszont abban segít, hogy életemben először leadjam, azt a terhet, amit 44 éve cipelek.

Utána már lehet azon gondolkozni hogyan tovább!

47081. b53f0326e2 (válaszként erre: 47080. - GasiIldi)
2013. febr. 14. 00:42

Szia. Csak egyet akarok üzenni, megértve 100%-osan téged.

A Norbi Update nem fog segíteni.

Az agykontroll és a pozitív gondolkodás igen.

47080. GasiIldi (válaszként erre: 47077. - B53f0326e2)
2013. febr. 14. 00:40

akkor félre értettél...

világ életemben elfogadtam magamat olyannak, amilyen vagyok és ez most sincs másképp.

viszont ha valaki ilyen "kicsike", mint én, akkor látja mi lesz a következménye a súlycsökkenésnek-ez nem tántorít el a célomtól.

Elfogadom, most sem csadorba burkolózva járok, de ha van rá mód és lehetőség, akkor miért ne gondolkozzak el rajta?

Nem tudom, te mennyi voltál és most milyen vagy, de az ekkora kötényhasra az orvosok sem mondják, hogy jó ez így..., hátráltat a mozgásban, elnyomja a lágy részi vénákat, gombás fertőzések tárhelye lehet és hadd ne soroljam...

47079. b53f0326e2 (válaszként erre: 47078. - GasiIldi)
2013. febr. 14. 00:29

Gasildi!

Addig, míg függő vagy Norbitól, soha nem lesz tartós eredményed.

47078. GasiIldi (válaszként erre: 47068. - Berni142)
2013. febr. 14. 00:26

Berni,

az a legrosszabb, amit csinálsz! régi magamra ismerek...

Igen is meg kell erőszakolnod magadat és ha törik, ha szakad hozzászokni a napi 5x-i evéshez! - már ezzel leadnál pár kilót az tuti.

Azt tudom, hogy most sok mindent megváltoztatnak. pl. a kedvenc kicsi kenőmájasomat is.

47077. b53f0326e2 (válaszként erre: 47075. - GasiIldi)
2013. febr. 14. 00:22

Itt van a bukó, Gasildi!

Addig, míg nem szereted magad, mint ezzel a hsz-el megerősítetted, addig minden marad a régiben.

47076. GasiIldi (válaszként erre: 47073. - Annacska87)
2013. febr. 14. 00:21

Szia Annácska,

Egész napos vagy csak ebéd, amit rendelsz?

Mennyit kellene leadnod?

Türelem, türelem, türelem! a szervezetnek idő kell, hogy tisztuljon és átálljon az új életmódra.

47075. GasiIldi (válaszként erre: 47064. - Mahal)
2013. febr. 14. 00:19

utálom a rólam készült képeket és az utóbbi időben nem is készült csak max arckép.

Volt olyan, hogy elmentem a fényképészhez és azt mondtam neki, hogy olyan képet csináljon, amin nem kiintegetek, mint egy jóllakott hörcsög, hanem beleférek - na jót nevetett, de ez legalább jó kép lett:-PPP

47074. GasiIldi (válaszként erre: 47056. - Berni142)
2013. febr. 14. 00:00

Berni, azt szoktam mondani, hogy tőlem ne kérdezze senki mikor voltam 65 kiló - nem tudom, de tényleg- talán általános alsó tagozatban....nekem nem kell mondani milyen ez az egész helyzet 14 éves koromban 95 kiló voltam és azóta soha nem ment lejjebb....

naja az próbálja ki, aki csak gúnyolódni tud és azt lökni oda(orvos is), hogy fogyjon le - na, de hogy? a válasz már nagyon elmarad.

Ha elolvasod a naplómat - igaz mostanában hanyagoltam, de abban láthatod miket eszek. Semmi ördöngősség nincs benne, csak a norbi update1-et variáltam a cukrosok szénhidrát(a minimumot kötelező megenni) elosztásával, mivel nekem kiderült, hogy nem jó az értékem - de mára, ha odafigyelek mit eszek semmi gondom vele és gyógyszert se kell szednem, ami miatt elkezdtem ezt az egész életmód váltást. Mert ez egy életre szól(nekünk mindenképp hosszú idő) ráadásul itt a többségnek a fogyókúra szó hallatától is görcsbe rándul a gyomra és zabálhatnékja van - úgyhogy erre ne is gondolj.

Gratulálok a sok gyermekhez ez aztán nem semmi!

Nekem sajnos nincs - a férjemnek nem lehetett- aztán meg így hozta az élet...:-(

has- hátttt utálom és már azt nézegetem, hogy mennyi lenne az annyi, ha kés alá feküdnék ha lemegyek 95-re. olyan vagyok, mint az az azért aranyos, mert tele van bőrredőkkel kutyus... no comment- csinálhatok akármit ennek csak a kés fog segíteni.

amit még írtál az hormonális dologra következtet - bocs hogy kielemeztelek- megnézték a pajzsmirigy termelésedet(TSH)? az is okozhat túlsúlyt-sőtt...

Aki ismerősöm engem látva kedvet kapott (két közvetlen kolléganőm is) mindenki úgy eszik, ahogyan én és fogy rendesen a heti 0,5-1 kilóval.

Nekem van egy reviber vibrációs gépem és én arra szoktam felugrálni 15 percekre legalább napi 1x. összeráz, tömörít, jó a bőrnek, de a mi problémánkat ez sem oldja meg véglegesen.

Meg most már szobabicózok heti 3x és 30 perces duci tréning heti 3x ezt váltogatva, na meg séta(kezdetnek ez a legjobb)

Majd 120 körül neked is kezd öröm lenni a mozgás hidd el. A lábam azóta nem fáj és nem dagad (pedig fém van a bal térdemben) és nem fulladok és...szuper a közérzetem

Ja igen, augusztus 1 a kezdet napja:-)

47073. annacska87
2013. febr. 13. 22:15

Sziasztok!

Nálatok mikor indult be a fogyás?

Én 1 hónapja rendelem a Norbi kaját,mozogni sajnos csak keveset tudok,mert csípőficamos vagyok,és eddig 1 deka sem ment le...nagyon el vagyok keseredve,muszáj fogynom a lábam miatt.Segítsetek!!!

47072. csorenehomororsi (válaszként erre: 47071. - Csokimorzsa)
2013. febr. 13. 20:46

En 3 eve megcsinaltam a harom honapis kzrat belole!ez tenyleg azt adja amit leirnak...dobbenetes volt!

Megeri az arat!

47071. Csokimorzsa (válaszként erre: 47065. - ~CiCuLi~)
2013. febr. 13. 20:18

Mivel méregtelenítesz? Engem is érdekelne egy jó kis méregtelenítő kúra! Mindenkire ráfér egy kicsit...

A Colonix nagyon régóta foglalkoztatja a fantáziámat, csak a pénztárcámat nem....:(

(20ezer forint felett van egy kúra...)

47070. jojócska (válaszként erre: 47069. - Berni142)
2013. febr. 13. 16:43
:D Tök jófej vagy Berni!...èn is szoktam táncikázni ugyanígy ès elmondhatom,hogy mindig csuda jókedvem lesz tõle ès sitty-sutty elrepül az idõ.
47069. berni142 (válaszként erre: 47066. - Mahal)
2013. febr. 13. 15:16
Már rájöttem, hogy hogyan tudnék mozogni! Imádok táncolni ilyen tiririp-tararap nótákra, majd hazamegyek és bekapcsolom a nóta vagy muzsika tv-t és táncolok.Közben meg súlyzózom.Na, nem is vagyok olyan elveszett nő!
47068. berni142 (válaszként erre: 47067. - Karolinna)
2013. febr. 13. 15:13
Húha! Akkor pedig valóban én vagyok fordítva bekötve. Képzeljétek el, hogy pár évvel ezelőtt egy fiatal házaspár költözött a kertszomszédságba. Én első nap átmentem hozzájuk és közöltem a fiatalemberrel: Robi! Előre is bocsánatot kérek a látványért, de nyáron imádok bikiniben lenni az udvaron. Láttatok már embert nevetni?Hát, azt hittem rosszul lesz.Ma elég nagy lótás-futás volt a cégnél, igazából még a hajnali kávén meg egy norbis müzlin kívül nem is ettem semmit. Tényleg! Mentem az update boltba, mert nagyon szerettem volna vásárolni müzlit. Nem szeletet, hanem amit tejbe tudnék tenni. Azt mondta az eladó, hogy Ő úgy tudja, hogy megszüntették. Igaz ez?
47067. Karolinna (válaszként erre: 47064. - Mahal)
2013. febr. 13. 13:44
Magamra ismertem.:-D Én sem engedem magam fényképezni.
47066. mahal (válaszként erre: 47063. - Berni142)
2013. febr. 13. 11:51

Köszi!:)De neked is menni fog,hiszen már 2éve is ment.:)Egyébként én is fogyiztam 2,5 éve is,akkor is lement rólam is pár kiló,csak aztán én se figyeltem és vissza is jött kamatostóóóól.

Életem során ez a 3. komolyabb fogyim,most indultam a legnagyobb súlyról,de most a legnehezebb,ezért úgy gondolom valahogy ki kell tartanom,mert ahogy öregszem egyre inkább nehezebben válnak meg tőlem a kilóim.

Kitartás!:)

47065. ~CiCuLi~
2013. febr. 13. 11:48
Én most azt találtam ki, hogy jövő héten csinálok egy 5 napos méregtelenítő kúrát aztán hátha utána jobban menne . Szerintem tele vagyok méreganyaggal mert akkora pattanások jöttek rám mint tini koromban sem :-( ....
47064. mahal (válaszként erre: 47063. - Berni142)
2013. febr. 13. 11:36

Tudod mi a fura?Valahogy én is leragadtam anno,hogy nem is vagyok kövér,csak molett,vagy picikét duci.De ezzel csak ámítottam magam,mert tükörbe nem szerettem nézni,fényképek meg ezer éve nem készültek rólam,nem engedtem..

Ha jól esik, szerintem mindegy milyen mozgást végzel,a lényeg,hogy valamicskét mocorogj.Az meg,hogy bénázgatsz,kit érdekel?Fog az még sokkal,de sokkal ügyibben is menni.:)

47063. berni142 (válaszként erre: 47060. - Mahal)
2013. febr. 13. 09:32
De jó, hogy már itt tartasz! Gratulálok! Tudod, hogy mi a röhej? Én innen fentről nézve addig nem is látom magam kövérnek, amíg el nem sétálok egy tükör vagy egy ablak előtt!ja! Azt elfelejtettem írni, hogy még gumizni szoktam. valami szélesebb és hosszabb gumit beakasztok a talpam alá és úgy tornázgatok. (mint Réka, csak én sokkal szarabbul)
47062. berni142 (válaszként erre: 47061. - Jojócska)
2013. febr. 13. 09:27

Heli!

Mekkorák a csajok? 21-19-18-17 évesek. Tudom, ne mondj semmit korán kezdtem. Hidd el életem legjobb döntése volt! A fogyi is úgy kezdődött, hogy a legnagyobb 2 éve ballagott gimiből és egyik este elém állt a kérésével: Anya! Szeretném ha nem vennétek nekem semmit a ballagásomra, hanem inkább próbálj meg lefogyni egy kicsit a ballagási bulira. Na, ezen aztán igencsak meglepődtem. Akkor le is ment 22 kg január 7-től április 29-ig. Csakhogy utánna már nem foglalkoztam vele és szépen vissza is jött! Na, idén kettő lány ballag és hát ha az egyiknek teljesítettem a kívánságát, akkor már a másikaknak is meg kell tennem.Na , és most itt tartok. Május 3-án lesz a buli, cél:120 kg!(azért elég érdekes családom van!)A csajok egyébként ennél különbözőbbek már nem is lehetnének. A legnagyobb csak bio meg norbis kaja, meg 100%-os ivólevek, a második imádja a sört, cigizik.. A hármaskám hoz legjobban kísértésbe, mert cukrász és örökké sütit csinál, a legkisebb meg velem együtt küszködik a kilóival, bár szerintem Ő még messze van a kövértől.Szegény férjemet sem irigylem 5 lüttyedt nővel!Ja és a nagymamám is velünk él, Ő a 6. elem.Kicsit javítja az arányt, hogy az eggyesnek a vőlegénye is velünk él. Lányok-fiúk : 6-2!

47061. jojócska (válaszként erre: 47057. - Berni142)
2013. febr. 13. 09:12

Szia Berni!

Elhiszem,hogy nem könnyű.

A mozgást ne erőltesd,az is elég,ha kicsit súlyzózol,vagy sétálsz minden nap egy jót.

Aztán majd ha lemegy annyi,hogy már úgy érzed könnyebben mozogsz,akkor úgyis magadtól átállsz a mozgásra.Érezni fogod,hogy szükséges és jólesik :-)

Mekkorák a lányaid? Az jó,ha ők is fogyasztják a Norbis termékeket.Próbálj meg úgy főzni,hogy nekik és neked is jó legyen. Norbi liszttel készíts mindent,Ők sem fogják érezni a különbséget,nincs mellékíze egyáltalán.

Én is 38 éves vagyok,172cm /81,9kg....87kg-ról indultam január elején.

47060. mahal (válaszként erre: 47057. - Berni142)
2013. febr. 13. 08:48
Még annyi lemaradt,hogy először én is a százasokat akartam elhagyni.Hihetetlen jó érzés volt úgy látni a mérlegen,hogy 99,.. ,mert az már icipicit barátibb szám,mint a 100.Aztán a 89-et vártam nagyon,most a 79-et szeretném már látni..
47059. mahal (válaszként erre: 47057. - Berni142)
2013. febr. 13. 08:42

Sziasztok!

Berni ez a pudingos dolog eléggé ismerős,2 fiam szinte verseng érte,hogy melyikük ehet belőle többet.:)Nekem már nem is marad belőle,pedig olyan finom.

Ha a súlyzós mozgás tetszik,akkor csináld azt.Mindenkinek más mozgásforma jön be.Én se kis súllyal kezdtem el fogyózni,hiszen 118,2-ról indultam.Először én se tudtam mozogni,majd pár kiló mikor elindult lefelé,akkor elkezdtem bicizni a szabadba,jó volt.Aztán próbálkoztam párszor a kocogással,de az még nem ment,úgyhogy itthon tornázgattam.Ugróköteleztem,hogy a futásnak adjak egy kis löketet,de más okból kifolyólag lesérültem,és majd 2hónapot ki kellett hagynom a mozgásból.November közepén elkezdtem futni,ami akkor még csak lötyögés volt sétával,most már talán ez futásnak nevezhető,ahogy megyek(megyünk futótársammal),de a lényeg,hogy JÓL esik nagyon.Sőt,sokszor hiányzik is!Sőt!Most van egy kicsit nehezebb időszakom a fogyiban,és úgy érzem,hogy talán a mozgás az ami át tud segíteni ezen az akadályon.Én egyébként 37 éves leszek.

Kitartást neked és mindenkinek,aki tesz az egészségéért,a külsejéért!:)

47058. kisu (válaszként erre: 47052. - Csorenehomororsi)
2013. febr. 13. 05:13

Azert 100% - ig nem vontam meg a CH-t, mert peldaul reggelire rozskenyeret eszem, aminek mar eleve kicsit magas a CH tartalma, de viszont rengeteg rostot tartalmaz. Es nagyon egeszseges. De utana mar lehetoleg nem eszem CH-t.

Errol meg anno konzultaltam Norbiek dietetikusaval.

Errol a rozskenyerrol amugy tudni kell, hogy 100% rozs, otthon Szlovakiaban vagy Magyarorszagon ilyet nem talalsz :)

Nekem annyibol is nehez, hogy itt Finnorszagban teljesen mas termekek vannak. De legalabb a sajtok max. 30%-sak es a fozotejszin is 4-15% zsirtartalmu.

De viszont jo minosegu hentesarut nehez kapni, ami meg jo lenne annak meg a csillagokban az ara es egyszeruen nem engedhetjuk meg magunknak a ferjemmel.

Postazni irtozatosan draga lenne, de majusban megyunk haza, majd akkor bevasarolok. :) Hacsak addig fel nem adom. Nagyon sokszor nagyon kozel allok hozza.

Tegnap belekezdtem a napi tornamba es 3 het utan eloszor nem birtam. Abba kellett hagynom. De viszont ma reggel 200g-mal kevesebbet mutatott a merleg :P

47057. berni142 (válaszként erre: 47054. - Csokimorzsa)
2013. febr. 13. 03:26
Hello!Eszem-e mindent? Ez nehéz kérdés. Amíg a munkahelyemen vagyok, addig semmi gondotthon viszont kezdődnek a problémák. Összesen 8-an lakunk együtt,így a kétfelé főzés még gondot okoz.Tudod van négy lányom, és amikor elmegyek a norbis boltba hetente egyszer bevásárolni egy "alapkészletet", akkor aztán mindenki fogyózik. általában egy egész tálca norbi 1-es puding nálunk 2 , max.3 nap. Most szóljak rájuk, hogy ne egyenek belőle? addig sem tömik magukat minden szarral.Azért természetesen próbálok 1-est enni egész nap, de ez nem mindig sikerül. Most például azért vagyok fent hajnalban, mert tegnap olyan 2 körül ettem utoljára , este pedig későn értem haza, már nem akartam enni. azt hittem kibírom reggelig, de már 1 óra óta korog a hasam. Most tejjel csináltam magamnak egy 2 in 1 kávét, ami jól ki tudja tölteni hatalmasra nőtt gyomromat.Az összes konyv megvan, folyamatosan tanulok belőlük. A lényeget értem, csak az a mozgás! jajj, csak az ne lenne!Én nem élvezem.Hazudnék, ha azt mondanám, hogy mosolyogva ülök fel a szobabiciklire, mert nem.Tornázni nem tudok, mert mindjárt megfájdulnak az izületeim.Súlyzózni viszont imádok, azzal nyugtatom magam, hogy az is valami.A közeli célom, hogy május 3-ra 20 kiló lemenjen.Aztán majd egyszer szeretném megérni azt, hogy ne eggyessel kezdődjön a szám a mérleg mutatóján ha ráállok!Szerintem ezek vállalható célok.Azt megkérdezhetem, hogy milyen korúak vagytok? Én most voltam 38.
47056. berni142 (válaszként erre: 47055. - GasiIldi)
2013. febr. 13. 02:52
Szia!Nem veszem kioktatásnak amit írsz, inkább köszönöm, hogy velem is foglalkozol. Te mióta csinálod?Tudod kövér és kövér között is óriási különbségek vannak. Én például nagyon hájas vagyok, a hasam baromira lóg . Mivel a mozgás még nem igazán megy, így most kiegészítésként járok tördeléses masszázsra.Imádom!Vettem egy Vénusz masszírozó övet, ami szerintem egyenlőre megfelel mint"mozgás" aztán majd ha még lemegy egy kicsi, akkor jöhet az igazi fittnes.Amikor még voltam vagy 85 kiló akkor nagyon kövérnek éreztem magam, de 100 után nagyon el tudtam magam fogadni olyannak, amilyen vagyok.5 év alatt szültem négy gyereket, de ez nem mentség a súlyra, mert az utolsó után 79 kilóval jöttem ki a kórházból. Tényleg! Mikor is híztam meg ennyire??Fel sem tűnt. Bírom amikor "bíztatók" mondják, hogy a kövérség nem fáj.Na anyukám, akkor te még nem tudod, hogy milyen az, amikor összeér a combod, egész nyáron hosszú nadrágban jársz, mert olyan dagadtak a bokáid, hogy sokszor úgy érzed, hogy szétreped rajta a bőr és szégyenled, hogy mindenki egyből a lábadat nézi. Az állam olyannyira kiszőrösödött, hogy hetente járok kozmiba gyantáztatni. Ismerősek valakinek ezek a tünetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook