Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Ma ettem cukrászsütit! 1 linzer+1 feketeerdő kocka+1 ribizlistúrós!!!!És megmondom egyáltalán nincs bűntudatom!!!! több mint 1 hónapja nem ettem ilyet, még hasonlót sem!!!!
Azt éreztem hogy annyira hiányzik a szervezetemnek a szénhidrát, hogy engedtem a testem jelzésének!!!
A párom szerint még jót is tettem hogy kicsit feltöltöttem a szénhidrátraktáraimat!!!
Isteni volt!!!!!!!!!!
Jó olvasni a vidám hozzászólásaidat.:-) Nekem is ez az elvem, hogy csak jókedvűen lehet hosszú ideig kitartani.
Jó szórakozást ma estére!
Egy fodrász rám is rámférne.....
Én elfogadom! Majd leírod mikor ültessem, hogyan, stb...
Köszönöm!
Szép reggelt!
Nem, ezeket a gombákat nem ismerem, de most elkezdtem mozogni(!)Így az itt olvasott 2*1000 mg C-vitamint szedem, illetve naponta eszem ananászt. Most már egyre többen mondogatják, hogy nagyon látszik a fogyás. Pedig hol vagyok még az igazi súlyelhagyástól?!Próbáltam már enni a Reduline 36-ot, de olyan szorulást csinált, hogy azt hittem megint szülök. Utánna a neten (ezen az oldalon is)rendelhető fogyókúra tablettát kezdtem el szedni, de azt meg 20 perccel kell kaja előtt bevenni. Mivel sosem tudom, hogy mikor tudok kajálni, így ezt is hamar meguntam.Ekkor tértem vissza jó öreg Norbimhoz, ez már legalább bizonyított nálam. Talán még sosem volt ilyen erős az elhatározásom. Ma is megyek masszázsra, ha valamiért kimarad egy alkalom már hiányzik, főleg a köpöjözés. Nagyon látványos a hatása. A masszőröm is mindig mondja, hogy nagyon bánnja, hogy az első alkalommal nem csináltunk képet a hasamról. Hát, azzal meg hogy lóg mintha muszáj lenne neki, azzal sajna Ő sem sokat tud csinálni. Nyilván valamennyit majd alakul,de olyan sosem lesz mint régen. Azért azt is hozzá kell tennem, hogy mivel 5 évig szinte folyamatosan terhes voltam , így ideje se nagyon volt visszaállni. Na meg az a hülye bőröm, az aztán megint egy nagy hátráltató ebben. A csajok 4,33-3,85-4-4,25 kg-mal jöttek a világra, tehát volt mit tágulnia a bőrömnek. Ne izgulj, ha megvársz amíg utánad fogyok, majd elmegyünk együtt hasplasztikára. Igaz én Somogyban élek,de ez ma már nem akadály.Tegnap pont a fórumozókra gondoltam szarvas sonka szeletelés közben, mondtam magamban, hogy ez szinte Norbi 0-ás csoportba tartozhat, mert szín hús az egész és olyan vékonyra szeltem mint a bacont. Na, cupp mindenkinek. Ma már nem tudok feljönni, mert este szalagavató lesz, és hát :Anya, elviszel fodrászhoz, utána kozmiba festésre, utána fényképészhez... Hiába, ez az életem.Nem egyszerű, de izgalmas és mozgalmas!
Szia!
Nálam az első 3hétben nem mozdult a mérleg,majd hirtelen megindult.Nehéz ez,de kitartás!
Próbáld ki,és ha neked az megy és tetszik is,hajráááááá!:)
Én,ha nem tudok futni,és rá tudom szánni magam,akkor hasprésezek,guggolgatok,lábemelgetek este valamilyen film közbe,így villámgyorsan eltelik a mozgásidő.Kedden is ez volt.:)
megint majdnem elfelejtettem...
ismeritek a Varga féle gyógygombákat?
én azt szedek igaz 3 félét a vércukrom és glaucoma miatt, de a Vargadiet + C vitamin kombináció szerintem nektek is használhat (max-immun.hu)
persze ez olyan ki miben hisz dolog....
Köszönöm Csajok, hogy mellém álltatok! :-)
Ritkán szoktam felkapni a vizet, de az éjjeli látogatónk írogatására sikerült:-)))
utána olyan jól aludtam:PPP
Annácska,
olvasd el a naplómat igaz mostanában hanyagoltam, de a lényeg benne van és szerezz ötleteket Te is mit eszek.
Folyadék napi legalább 1,5-2 liter! ha nem megy próbáld üdítős flakonból inni úgy könnyebb - ez viszi ki a méreganyagot a szervezetből
ugye napi 5x eszel, mert ez is fontos
Nem lehet a szénhidrátot sem teljesen megvonni.
Budapest, Tatabánya, Tata
hol itt-hol ott vagyok:-)
Édes lehetett az az orvos:-)))
Igen lassan visszahúzódik pocak, de ,ha az a de nem lenne...:PPP
ha kértek és el tudjátok ültetni tavasszal küldök nektek csicsóka gumót
nem bírom kiirtani a kertben:-)
Amúgy a rostot és inulint tartalmaz, ami miatt nem emelkedik úgy meg a vércukor érték - ezért használja Norbi is a kajákba.
Nyersen a karalábéhoz tudnám hasonlítani (de csípős íz nélkül) simán lehet napközben eszegetni ráadásul a szorulásosoknak is jó pucoló:P
Köszönöm a választ GasiIldi :)
Csak ebédet rendelek,kb 30 kilót kellene fogynom.153 cm magassűgomhoz 85 kg vagyok :((((
Szerintem azért kell a pozitív gondolkodás, mert ez ad erőt ahhoz, hogy cselekedni is tudjunk a célok érdekében. Lelkileg lepukkant állapotban ez nem megy.
Attól én is tartok, hogy ráncosabb leszek, de próbálok sok A vitamint enni ami segít a bőrnek.
Sziasztok Lányok!
Pozitív gondolkodás az biztosan kell,muszáj hinnünk abban,hogy pár hónap vagy hetek múlva bombasztikus formában leszünk. Viszont ahhoz,hogy ezt elérjük,a cselekedeteinket is úgy kell alakítanunk,hogy azok ne akadályozzanak bennünket a céljaink elérésében....vagyis az életmódváltás igen is elengedhetetlen a fogyás szempontjából.
A Norbinak csak köszönhetünk mindannyian,milliók hálásak neki és nyugodtan Norbi függőknek is hívhat bennünket bárki. Engem nem zavar,csak jót mosolygok rajta :-)
Képzeljétek ma azt mondta nekem valaki,mikor megemlítettem,hogy kb még 10 kg-tól szeretnék megszabadulni,hogy: -Úgy akarsz kinézni mint egy vénasszony? Mi így szoktunk meg téged,ez áll jól neked,ráncos lesz az arcod és kimész a formádból....ezt akarod??
Szóval ezt kérdezték tőlem.
A férjemet megkértem,hogy szóljon,ha kezd öreges lenni az arcom,mert akkor abba kell hagynom a diétát :-DD
Sziasztok!
Bocsánatot kell, hogy kérjek tőletek, de most láttam csak, hogy illett volna nektek valami figurát küldenem . Szóval tőlem amit kaptok:lóhere : mindenkinek legyen a fogyival szerencséje,egy nevető smile jelet: hogy feldobja a napotokat, illetve egy szivárványt. Azt nem tudom, hogy miért, de szeretem a színes dolgokat. Igen, ez a jó meghatározás , a szivárványt azért kapjátok, hogy ne lássátok feketének a jövőt!Ide viszont kell a pozitív gondolkodás(ebben baromi jó vagyok, csak azt nem tudom, hogy nektek is átmegy-e tőlem??)illetve a mosolygás(ja, és le kell tojni a feleslegesen idegesítő dolgokat)!Szeressük egymást gyerekek a szív a legszebb kincs.....Tehát összegzésként: ha sikerül lefogyni, mindjárt jobb állapotba kerül a szívünk is! (hogy ez hogyan jött ide azt én sem tudom, de jól hangzik!)
A környékünkön nem lehet kapni, még a Tescoban sem. A gyümölcscukortartalma viszont nagyobb a hagyományos burgonyáénál , vagyis szerintem nem jobb kúra. Még annak ellenére sem hogy a rosttartalma 5-6 szor nagyobb a krumpliénál.
De azért köszönöm.
Az a baj, hogy nekem ez azért nem menne, mert a főttburgonya 2-es, vagyis nem ehető egész nap...:(
Nekem egy másik lenne jó, de majd találok egy olyan méregtelenítő kúrát, ami összeegyeztethető a diétámmal...:(
Köszönöm azért, és jó méretleneítést neked!
Szia!muszaly hozza(d)szolnom!maximalisan egyetertek abban,h a pozitiv gondolatok nelkul semmit nem erunk el az eletben,de azt ne mondd kerlek,h ha ugyan azt esszuk mint eddig es nem mozgunk akkor csak es kizarolag a gondolat erejevel lefogyunk!
Itt senki nem norbi fuggo,de teny,h az eletmodvaltashoz szukseges dolgok osszefoglalasa az o nevehez kotheto!
Es igaza van Gasiildinek,h a legtobb doki szettart karral all aproblemaval szemben!
Vsltoztatni kell ez trny,de minden fronton!!!!!!!
Mivel nem vagyunk fenyevok!
De kivancsi lennek oszinten,h te hogyan vitted veghez az elert eredmenyedet!:-))
Le a kalappal elotted!
En tamogatlak ezerrel!
Hajraaaa!