Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
kitartás MIndenkinek!
Köszönöm a sok bitatást. :)
Sziasztok!
Én is rendeltem már update ebédet(Főzelék,tészta,hús+ feltét).Nekem ez a mennyiség amit adtak, alig volt számomra elég!Sok esetben a főzelék mellé még kenyeret is ennem kellet.Nem értem,hogy elég nektek még vacsorára is?!
Szia georgina84!
Hát lányok nekünk is van okunk fogyizni,de nektek meg a szép esküvőiruhába kell belefogyni,úgyhogy hajrá,mindent bele!:)
Köszi Kata, a fő dolgok le vannak mind foglalva :D az apróságok maradtak, virág, cukrászda, dekor. na meg a ruha! mert abba még bele kell fogyni! :))))
Bízom benne, h sikerül! :)
Üdv Gina!
Sok sikert kívánok Neked!
Úgy látom azonos a motivációnk. Nekem is jövő nyáron lesz az esküvőm. :)
Hogy álltok a készülődéssel?
Addig dögös csajok leszünk. :)))
Sajnos a kitűzött cél valószínűleg nem lesz meg karácsonyig, a 70 kg-nak nagyon örülnék,
Februárban lesz a szülinapom, így addig jó lenne ha legalább 65-ig lemennék, és az esküvőmre még 2-3 kg-ot le tudnék még adni majd... :)
A 60 kg az már az álomsúly! :)))
Nem adom fel, tartom az Updatet és mozgok rendszeresen...
Sziasztok, sokat visszaolvastam a fórumból, szeretnék csatlakozni hozzátok, hétfőtől kezdem a norbizást :)
korábban csak tornáztam rékával, norbiéktól ennyit csináltam.
Tavaszról nyárra leadtam 8 kilót, amiből 3 visszajött :( és bizony a jövő nyári esküvőnkre szeretnék nagyon csini lenni! :) 10 kilót szeretnék leadni!
Hétfőre rendeltem norbis ebédet, amit elfelezve vacsira is eszek majd, illetve letöltöttem a norbi kixkboxot is, otthon még van lépcsőző gépem, így tervezem a mozgást, tavasztól meg újra futnék. :)
Remélem tudok majd veletek csinosodni és megosztani a tapasztalatokat!
Sok sikert mindenkinek! :) Üdv: Gina
Nem akarom elkiabálni,de jól.
2-3éve,mikor úgy szaladtak le rólam a kiló,akkor se volt csúnya a bőröm,és most se látszik rajta semmi.A combbelsőre,hasra azért "gyúrok",mert onnan nehezebben akar eltűnni a sokaság.
Köszi. :)
Neked pedig gratulálok. .)
Sziasztok!
Végre nekem is vannak sikerélményeim. Sokkal jobban érzem magam, látom magamon a formálódást. 0,5 kg választ el attól, hogy 6-sal kezdődjön a súlyom. Olyan régen volt már ilyen.
Tegnap én is variáltam és Czanik B. dvd-re tornáztam. Nagyon gyilkos volt :-), de büszke vagyok, hogy megcsináltam.
Kata messze van még karácsony. Nekem is ott a határidő :-))
Mindenkinek sok erőt, kitartást!
Sziasztok!
Hogy vagytok ma?
Nekem is izomlázam van a keddi aerobic és a tegnapi Réka tornától... :)
Ma reggel 75,1 kg vagyok... úgy örülnék, ha karácsonyra sikerülne a 70 kg-ot elérni! :) Ehhez viszont nem szabad bűnözni! :)
Ügyesek vagytok csajok!
Én most kicsit stagnálok, de újult erővel folytatom! :)
Csak a végső cél és az egészségetek lebegjen a szemetek előtt, és úgy könnyebb lesz. :)
Kitartás Mindenkinek!
Köszönöm a válaszokat!
Erőt veszek magamon és elmegyek 1/2 órát kocogni!
Képzeljétek vettem update gesztenyét(natur)!Milyen finom!Édesséként nagyon tudom ajánlani Mindenkinek!
Jó hétvégét minden "Sorstársamnak"
Én 118,2-ről indultam..
Brutális volt szembesülni vele,mikor elkezdtem a fogyit,hogy mennyire elhíztam.Az első terhességem előtt,én is 65kg körül mozogtam,sőt a szülés után még kevesebb is voltam,de sajna velem is elszaladt a ló.A második szülésemnél már eléggé dagi voltam,ott már nem nagyon ment le kiló.Azóta 2-szer fogyiztam komolyabban,de eddig visszajöttek a kilók kamatostól.Májusban elegem lett magamból és neki fogtam megint a fogyinak.Ma mérlegeltem pont és még nincs meg a -27.kilóm teljesen.
Már most érzem néha,hogy mintha nő lennék.Hihetetlenül jó érzés úgy felöltözni,hogy tetszem magamnak,és néha már sikerül.:)
Sziasztok!
Keddtől kezdtem a Norbi menüt enni. Tényleg nagy adag, kétszerre eszem meg, de szerintem ez jó. Vettem norbi fahéjas csigát, a nagyot, hát, aranyárban mérik, de 3 napig ettem. Finom, de kettőt simán be tudnék nyomni. Tegnap meg is tettem délután 4-kor, és estig nem is voltam éhes.
Én most ch-t számolok, próbálok nem 125 fölé menni. Így hétfő óta fogyam 1 kg-ot. Kíváncsi leszek a folytatásra.
Köszönöm a jó tanácsokat!
Ti szoktatok kocogni,futni ilyen időben is?
Szerintem úgy lenne hatásos a fogyás elindítása,vagy a súly megtartása,ha az egyik nap futunk,másik nap Réka torna!
Mi a véleményetek,tapasztalatotok?