Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miben változna az életed ha nyernél egy nagyobb összeget? fórum

Miben változna az életed ha nyernél egy nagyobb összeget? (beszélgetés)

tegnapelőtt 14:56
Mekkora a nagyobb összeg? Van akinek már a 2milla is nagyobb...
tegnapelőtt 14:49
A házunkra(közel 50 éves) ráférne egy külső és belső nagytatarozás. Nyaralás,adományoznék segítő szervezeteknek szép ruhákat finom gyümölcsöket vennék stb. Amikre most nincs vagy kevés van.
27. Icuska538 (válaszként erre: 26. - Icuska538)
tegnapelőtt 14:44
Helyesen.... Segítenék nekik egy pár dologban...
26. Icuska538 (válaszként erre: 25. - Icuska538)
tegnapelőtt 14:43
És gyermekeim én segítenék. Lehet ez lenne az elsődleges. 🍀🍀🍀🍀
tegnapelőtt 14:41
Semmi esetre sem dolgoznék. Mert hogy már jó régóta vagyok nyugdíjas.
tegnapelőtt 13:52

24. héten ilyen nyereményeket lehet elérni:

Eurojackpot 8 800 000 000

Ötöslottó 2 966 000 000

Hatoslottó 221 000 000

Skandináv 70 000 000

23. globus (válaszként erre: 9. - Mmacus)
tegnapelőtt 13:49
Hát én pláne, a 3.30-as lottóra emlékszem. Anyu játszott 3 szelvényt.
22. hajnallányka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:46
Ha elég sokat nyernék saját vállalkozást inditanék. Mindenképpen segítenék belőle ,van /lenne kinek.
tegnapelőtt 12:41

Nekem sokféle változat szokott eszembe jutni a pénz elosztásáról, amikor lottót veszek.

Egy biztos, csinálnék egy nagy lakomát szűk családi körben, hízott kacsamáj tuti lenne benne.

Húzás után mindig jön a kijózanodás, majd legközelebb. Ha netán nyernék, elmesélem, miket követtem el.🤣🤣

tegnapelőtt 12:37
Vennék egy lakást és munkahelyet változtatnék.
19. Myra
tegnapelőtt 12:34
Nekem sokban, elsősorban a családomnak segíthetnék , aztán a magam egészségét is kezembe vehetném.
18. globus
tegnapelőtt 12:26
Szerintem semmiben. Eddig sem éltem fel, ha volt egy kis pluszom. Mindenünk van. Befektetném, de a munka maradna hobbiként.
tegnapelőtt 12:20
Semmiben.
tegnapelőtt 12:16
Ha jelentősen nagyot, akkor pihennék egy darabig.
15. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:46
Ugyanúgy járnék dolgozni, de sok másban változna az életem. Vennék egy nagyobb házat nagy telekkel, hogy állatokat tarthassunk, kertészkedhessünk, természetközeli helyen éljünk. Befektetnék, hogy ha eljön az idő, a gyermekeim lakásgondját is meg tudjam oldani. Lenne néhány cél, amit támogatnék (sérült gyermekek lakhatása/foglalkoztatása/ellátása, állatmenhelyek fenntartása). És utaznék. :)
14. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:23
Az akkori élethelyzetben lehetne erre válaszolni, mert a váratlan sok pénz változtat az emberen.
13. hottie
tegnapelőtt 11:12
Nem élnénk kétlaki életet.
12. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:11

Mivel távmunkában szellemi munkát végzek folytatnám amíg bírom szellemileg és fenékkel.

Lehet, hogy részesedés szereznék a cégben és fejlesztéseket kezdeményeznék.

tegnapelőtt 11:06
Kicsivel nagyobb esernyőt vennék, világosabb színben.
10. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:05
Sokkal szívesebben dolgoznék, ha nem lenne muszáj. 😄 Vennék egy nagy házat, hogy több állatot tarthassak, állatmenhelyet nyitnék, és befektetnék. Hirtelen ennyi.
tegnapelőtt 10:57

Nem változna semmi. Ugyanúgy járnék dolgozni. Szeretem a munkahelyem, no és már csak pár hónap van a nyugdíjig.

Egyébként lehetetlen, hogy nyerjek, soha nem lottózom, vagy ilyesmi.

tegnapelőtt 10:52
Attól függ, ha 2-300 millió alatti akkor járnék egy darabig még biztosan. Ha ilyen 500 millió+ akkor lehet hogy nem, hacsak nem unatkoznék nagyon. 😅 Mondjuk nem akarnám senkinek sem elmondani, szóval fent kellene tartani a látszatot egy ideig legalább, amíg nem találnék ki valami hihető magyarázatot, amiért nincs többé szükségem a fizetésemre 😂 Mivel ez sosem fog bekövetkezni ezért nem dolgoztam ki túl részeltes akciótervet az eshetőségre...
tegnapelőtt 10:50
Semmiben.
6. kiskacske (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:46
Járnék, bár épp gyeden vagyok. Házat vennék és lakásokat a gyerekeknek. Sőt szerintem egy új autót is. Segítenék anyukáméknak, hogy felújítsák a házukat, majd ami megmarad azt utazásra költeném. A pénz mértékétől függően ebben a sorrendben.
5. 55Judit (válaszként erre: 2. - Ildi992)
tegnapelőtt 10:41
Amekkorát az álmodozásod kiad. :)
4. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:40

Már késő, de ha fiatalon történik, nem jártam volna dolgozni.

Most vennék 2 lakást, és 1 gardróbbal nagyobb házat, a mostani helyett, vagy mellé. Attól függően, hogy férj jönne vagy nem.

"Jól befektetném", és a kamatot a gyereknek adnám.

tegnapelőtt 10:40
Beköltöznék a legmagasabb minőségű nyugdíjas házba. Az erre a célra elkülönített pénzen felüli összeggel menhelyeket támogatnék.
tegnapelőtt 10:38
Attól függ mekkora az a nagyobb összeg.
tegnapelőtt 10:34
Ha nyernél egy nagyobb összeget akkor miben változna az életed? Járnál ugyan úgy dolgozni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook