Miben változna az életed ha nyernél egy nagyobb összeget? (beszélgetés)
Mekkora a nagyobb összeg? Van akinek már a 2milla is nagyobb...
A házunkra(közel 50 éves) ráférne egy külső és belső nagytatarozás. Nyaralás,adományoznék segítő szervezeteknek szép ruhákat finom gyümölcsöket vennék stb. Amikre most nincs vagy kevés van.
Helyesen.... Segítenék nekik egy pár dologban...
És gyermekeim én segítenék. Lehet ez lenne az elsődleges. 🍀🍀🍀🍀
Semmi esetre sem dolgoznék. Mert hogy már jó régóta vagyok nyugdíjas.
24. héten ilyen nyereményeket lehet elérni:
Eurojackpot 8 800 000 000
Ötöslottó 2 966 000 000
Hatoslottó 221 000 000
Skandináv 70 000 000
Hát én pláne, a 3.30-as lottóra emlékszem. Anyu játszott 3 szelvényt.
Ha elég sokat nyernék saját vállalkozást inditanék. Mindenképpen segítenék belőle ,van /lenne kinek.
Nekem sokféle változat szokott eszembe jutni a pénz elosztásáról, amikor lottót veszek.
Egy biztos, csinálnék egy nagy lakomát szűk családi körben, hízott kacsamáj tuti lenne benne.
Húzás után mindig jön a kijózanodás, majd legközelebb. Ha netán nyernék, elmesélem, miket követtem el.🤣🤣
Vennék egy lakást és munkahelyet változtatnék.
Nekem sokban, elsősorban a családomnak segíthetnék , aztán a magam egészségét is kezembe vehetném.
Szerintem semmiben. Eddig sem éltem fel, ha volt egy kis pluszom. Mindenünk van. Befektetném, de a munka maradna hobbiként.
Ha jelentősen nagyot, akkor pihennék egy darabig.
Ugyanúgy járnék dolgozni, de sok másban változna az életem. Vennék egy nagyobb házat nagy telekkel, hogy állatokat tarthassunk, kertészkedhessünk, természetközeli helyen éljünk. Befektetnék, hogy ha eljön az idő, a gyermekeim lakásgondját is meg tudjam oldani. Lenne néhány cél, amit támogatnék (sérült gyermekek lakhatása/foglalkoztatása/ellátása, állatmenhelyek fenntartása). És utaznék. :)
Az akkori élethelyzetben lehetne erre válaszolni, mert a váratlan sok pénz változtat az emberen.
Nem élnénk kétlaki életet.
Mivel távmunkában szellemi munkát végzek folytatnám amíg bírom szellemileg és fenékkel.
Lehet, hogy részesedés szereznék a cégben és fejlesztéseket kezdeményeznék.
Kicsivel nagyobb esernyőt vennék, világosabb színben.
Sokkal szívesebben dolgoznék, ha nem lenne muszáj. 😄 Vennék egy nagy házat, hogy több állatot tarthassak, állatmenhelyet nyitnék, és befektetnék. Hirtelen ennyi.
Nem változna semmi. Ugyanúgy járnék dolgozni. Szeretem a munkahelyem, no és már csak pár hónap van a nyugdíjig.
Egyébként lehetetlen, hogy nyerjek, soha nem lottózom, vagy ilyesmi.
Attól függ, ha 2-300 millió alatti akkor járnék egy darabig még biztosan. Ha ilyen 500 millió+ akkor lehet hogy nem, hacsak nem unatkoznék nagyon. 😅 Mondjuk nem akarnám senkinek sem elmondani, szóval fent kellene tartani a látszatot egy ideig legalább, amíg nem találnék ki valami hihető magyarázatot, amiért nincs többé szükségem a fizetésemre 😂 Mivel ez sosem fog bekövetkezni ezért nem dolgoztam ki túl részeltes akciótervet az eshetőségre...
Járnék, bár épp gyeden vagyok. Házat vennék és lakásokat a gyerekeknek. Sőt szerintem egy új autót is. Segítenék anyukáméknak, hogy felújítsák a házukat, majd ami megmarad azt utazásra költeném. A pénz mértékétől függően ebben a sorrendben.
Amekkorát az álmodozásod kiad. :)
Már késő, de ha fiatalon történik, nem jártam volna dolgozni.
Most vennék 2 lakást, és 1 gardróbbal nagyobb házat, a mostani helyett, vagy mellé. Attól függően, hogy férj jönne vagy nem.
"Jól befektetném", és a kamatot a gyereknek adnám.
Beköltöznék a legmagasabb minőségű nyugdíjas házba. Az erre a célra elkülönített pénzen felüli összeggel menhelyeket támogatnék.
Attól függ mekkora az a nagyobb összeg.
Ha nyernél egy nagyobb összeget akkor miben változna az életed? Járnál ugyan úgy dolgozni?
További ajánlott fórumok: