Ez vonzó egy férfi számára? (beszélgetés)
Már az elején feltételek!?
Kinek milyen az “ ilyen nő “???
Lölőt Andi kényezteti, mert van miért! Egy nőt tényleg meg kell látni, meg kell ismerni belülről!
De, ha mindezt az elején feltételekhez köti…. húzzon egy lakatlan szigetre , kavicsnak + fáknak oszthatja a feltételeket, ott nem zavar senkit, itt meg csak szívja a levegőt!
Nem gond az, ha valakinek van önbecsülése, ha van mire!!!
Én inkább azt nem szeretem, hogy "mindent megteszek, feláldozok"egy férfiért!
Bármit! Mert annyira nem nézem magam semmibe...
Elvárnám, hogy egy nő tisztelni tudja magát!
És elvárásai legyenek önmaga és a partnere iránt!
Így jobban hangzik: Tudod én olyan nő vagyok, akinek fontos a lélek is nem csak a külső. Ha azt szeretnéd hogy igazán a tiéd legyek, értékelném ha különleges élményeket adnál nekem, én pedig viszonzásul ugyanígy kényeztetnélek.
Ez egy puhább, csábítóbb forma.
Ha csak anyagi vonzata van, mely szerint kifizeti a szolgáltatást akkor vonzó lehet. De ez ellentétes a szöveg egy részének tartalmával, mert csak a lélekkel nem lehet a teljes kényeztetést megoldani.
Magyarán: vacak szöveg, értelmes ember ilyet nem küld el. De ha ebből él valaki, akkor persze mindent meg kell próbálni a kuncsaftokért, lehet van olyan, akinek pont bejön.
Van önbecsülése, lehet hamis, de van. Az illető tisztában van az értékeivel, és egyértelműen tudatja, hogy nem éri be kevesebbel, mint amit szeretne.
Őszinte, nem játszmázik, világosan leírja, mire vágyik, és mit kínál cserébe.
Nem egoista, kölcsönösséget ígér, nem csak elvár, hanem viszonzást is ígér .....én is elkényeztetlek.
Mit gondoltok erről az üzenetről?: Tudod kedvesem egy olyan nőt mint én ki kell érdemelni
szóval ha azt akarod hogy a barátnőd legyek és csakis a tiéd ahhoz vannak feltételek
szeress a lelkemért ne csak a testemért
vigyél el különleges helyekre
kényeztess és cserébe én is elkényeztetlek
További ajánlott fórumok:
- Ugyanazt jelenti a SZERETLEK szó a nők és a férfiak számára is?
- Miért vonzóak a nők számára az ilyen férfiak mint, pl. az angyalföldi gyilkos?
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Hogyan kell elérhetetlennek lenni a férfiak számára? Mitől lesz elérhetetlen egy nő?
- Hol lehet egy férfi számára hosszúkabátot, köpenyt vásárolni?
- Hogy lehet meggyőződni róla hogy szimpatikus vagy egy férfi számára és esetleg kialakulhat e valami?