Hogyan értelmeznétek? (beszélgetés)
11. srcrss (válaszként erre: 7. - Ildi992)
tegnap 20:56
"Kiposztoltam egy életbölcsességet, ami szinte közhely. Egyik munkatársam úgy magára vette, és nekem jött, mint a huzat, mert biztos neki szántam."
Vigyázni kell. Egyesek mindent magukra vesznek...
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Amaunet)
tegnap 20:35
Köszi, hogy a kérdésre válaszoltál! ;)
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Ildi992)
tegnap 20:34
Én nem vettem magamra, mivel ahogy írtam is, nekem nem ismerősöm az illető. :D
8. Amaunet (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:34
De nagyon unatkozhatsz!
7. ildi992
tegnap 20:31
Ez egy ének ami szép, bár nem értem. De hasonló helyzetben voltam én is. Kiposztoltam egy életbölcsességet, ami szinte közhely. Egyik munkatársam úgy magára vette, és nekem jött mint a húzat, mert biztos neki szántam. Hát nekem tetszik ez a lényeg. Aki megsértődik az saját magával nincsen rendben. Akinek nem inge ne vegye magára. Az, hogy van üzenete miért tenné ki? Hát meg ne haragudjál, de nem minden rólad szól.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Srcrss)
tegnap 20:31
Épp ez a kérdésem, neked ezek szerint nem "mély". A következő válaszadó szerint pedig az. Ép ez érdekel, ki hogyan értelmezné. Ha a szöveget nézem, akkor nem gondolnám, hogy nincs benne üzenet.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Amaunet)
tegnap 20:29
Nem ismerősöm. Ismerősömnek az ismerőse.Ismerősöm nem fog nála rákérdezni, mert nincs jóban az illetővel, de a kíváncsiság ott van benne. :)
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:23
A te ismerősöd. Mi hogyan fejthetnénk meg, hogy mit akar üzenni?
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:16
"hogyan értelmeznétek? Van üzenete? (Nyilván van, hiszen minek tenné ki."
Azt üzeni, amit belegondol, aki hallgatja.
Pl.Ha nem ír hozzá semmit, a titokzatosság növeli az értelmezési lehetőségeket, és azt éreztetheti, valamit el akar mondani, de nem akarja kimondani.
Ha kiakarod ugratni a nyuszit a bokorból, írd le kommentbe: Szép választás... nagyon mélyre megy. Jól vagy?
2. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:14
Miből gondolod, hogy üzenni akar? Nem mindenki annyira "mély". Lehet, hogy csak tetszik neki.
tegnap 19:11
Ha valamelyik ismerősötök ezt a videót posztolná ki, ti mire gondolnátok, hogyan értelmeznétek? Van üzenete? (Nyilván van, hiszen minek tenné ki.) [link] "Dreams on fire" a címe
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- Hogyan kell értelmezni az alábbi mondatot?
- Hogyan értelmeznéd, ha a munkába való visszatérés előtt ezt -lásd lentebb- kapnád a főnöködtől?
- A mosógép és a szárítógép kapacitását hogyan kell értelmezni?
- Hogyan értelmeznéd az éltre: "A Mátrix örök igazsága: There is no spoon"?
- Hogyan kell értelmezni a lakáshirdetéseket?