Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? fórum

Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)

❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
301. szeszil74 (válaszként erre: 300. - Smukky)
2010. okt. 25. 19:06

Akkor ott a helyem ebédre :-))))

Guszta lesz. Én épp most vacsizom, egy fél doboz tejfölbe némi édesítő, és azt kanalazgatom. Hamar le kell feküdjek, mert ezzel nem bírom sokáig éhen.

300. smukky
2010. okt. 25. 19:03

Szeszil! Te tornázol szerintem itt mindenki helyett :) Én ma sétáltam a babyvel kb. 1,5 órát (intenziven) :)

Holnap szerintem sült pulykaszeleteket fogok csinálni, köretnek pedig párolt zöldségekből sajtból és tejfölből csinálok egy masszát, és ezzel töltöm meg a gombafejeket.

2010. okt. 25. 15:19

Sziasztok!

Mai ebéd: zellerkrémleves pirított napraforgóval, sült virsli tepsiben sült fűszeres burgonyával (utóbbi főleg a családnak, de azért én is belekóstoltam), magamnak köles, + sült hagymakarikák.

Túl vagyok a mai tornán: Béres A.-Új kihívás cirka 55 perc. Ez is kipipálva.

Kicsibéka: ügyes vagy, hogy variálgatod a recepteket.

Lányok! Ismeritek a Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok c. könyveket? Ezek is update módszerre épültek, és állítólag nagyon jók.

Én most tervezem beszerezni + névnapra kérni.

298. smukky
2010. okt. 25. 14:50

Akkor viszont tök kreativ vagy :)

Legfőképp főételeket akarok csinálni a könyvből, napersze a raffaellót ki nem hagyom! :)

297. kicsibéka (válaszként erre: 296. - Smukky)
2010. okt. 25. 13:26

Nem, ezt nem a konyvbol neztem ki!

Nem is terveztem, hogy ilyet csinalok, csak a zabkorpas suti igencsak szarul sikerult(ez volt eddig az egyetlen dolog aminek nem jo a receptje a konyvben), de nem akartam kidobni,ugyhogy igy mentettem meg!

Igy viszont nagyon finom lett!

A konyvvel azert majd vigyazz, mert tenyleg jok a receptek, csak az aranyokon kell egy picit modositani! Foleg a sutiknel!

296. smukky
2010. okt. 25. 13:06

Kicsibéka! Ezeket a szakácskönyvből nézed ki? Nagyon jól hangzik ez a mákos guba utánzat!

Ma vagy holnap nekem is megjön a szakácskönyvem! Egyre jobban várom már! :)

Manocska! Én "Lidliben" szoktam venni Milbona Diet joghurtot. Édesitővel készül, televan magvakkal, 0,3% a zsirtartalma, és 100 grammban csak 58 kcal van!

Próbáld ki, ha van kedved! Nekem nagyon izlik.

295. kicsibéka (válaszként erre: 291. - Szeszil74)
2010. okt. 25. 11:10

Na megsutottem a kekszet! :)

Tok fincsi lett(pedig zabkorpabol csinaltam), a paromtol ugy kellett elvennem mar a talat, hogy hagyja abba az evest! :)

Meg csinaltam olyat,hogy sutottem meggyes zabkorpas piskotat, osszedaraboltam, megszortam makkal, betettem tepsibe! Csinaltam ra vaniliapudingot, raontottem, picit betettem a sutobe es kesz!

Kicsit olyan mint a makosguba, nagyon finom es abszolute U1-es!

2010. okt. 25. 09:00
A Tecsóba én Jogobella light-ot(60 kcal) szoktam venni, mert ennek kevesebb a kalória tartalma mint a -Norbi pudingnak(93 kcal). Ráadásul a joghurt finom is és nincs semmi mellék íze a felhasznált édesítőszernek. Mit főztök ma?
293. smukky
2010. okt. 24. 19:43

Sziasztok!

Végre tudtam venni Tecsóba update rudit! Tök fini! Meg vettem édesítő port ami jó sütéshez és főzéshez is. Gondolom azért írták rá, mert akkor nem veszíti el az édességét...Vagy? :)

Ti milyet használtok, ami jó?

292. manocska73 (válaszként erre: 290. - Smukky)
2010. okt. 24. 15:48

Smukky! Gondoltam rád amikor ettem a halászlevet, természetesen ismét tészta nélkül.

Ma a mozgás sajnos elmarad, mert váratlanul betoppantak anyuék, tanulnom is kell a csajokkal. Sebaj, holnap egyedül leszek és bepótolom majd, hadd égjenek a zsírpárnák. Szerdán mérlegelek ismét.

Kíváncsian várom!

291. szeszil74 (válaszként erre: 287. - Kicsibéka)
2010. okt. 24. 13:25

Sziasztok!

Kicsibéka: én kávédarálón (vagyis a turmixhoz adott darálón) darálom a zabpelyhet, de szerintem ha van mozsarad, azzal is jó. Ha nem, akkor jó a zabkorpa (nagyobb szemű) is.

Az ezerédes édesítőt hol lehet venni?

290. smukky
2010. okt. 24. 10:35

Sziasztok!

Manocska73! Gondolj rám, ha eszitek a halászlevet! Imádom! :)

Mi ma a páromékhoz megyünk pörköltre, szigorúan kenyér, krumpli és tészta nélkül, csak sovány husit esszük ki belőle!

Holnapra pedig maradt a brokkolis-karfiolos husiból, amit feljavitok egy kis fehér mártással! A tejföllel pedig már óvatosabb leszek. Az összes kajában áll a viz tőle... :(

Reggel megintcsak ráálltam a mérlegre, és végre 7essel kezdődik! Hihetetlen! Ha ezt valaki meséli, hogy ilyen faja étkezéssel, ilyen súlyvesztést lehet elérni, el sem hiszem! Norbi tényleg tud valamit!

Már csak a szakácskönyv és a fotelkerékpár hiányzik, és teljes lesz a "program" :)

Ti is jól haladtok a fogyással?

2010. okt. 24. 09:22

Helló Lányok!

A halászlé nyert!

Valaki tudja, hogy Pécsen, esetleg Pakson hol van Norbis bolt? Karácsonyra szeretnék venni update1-es lisztet, abból szeretnék sütni magamnak. Előre is megköszönöm a segítséget.

Tegnap rábeszéltem a kislányaimat menjünk el kerékpározni. Közben megálltunk egy csipkebogyó bokornál, jól meg is kopasztottuk úgyhogy most fincsi csipkebogyó teát kortyolgatok édesítővel. Természetesen a kökény bokor sem úszta meg a látogatásunk nélkül, kicsit fanyar volt,de finom és egészséges. Na halra fel!!! Ti mit főztök?

288. smukky
2010. okt. 23. 22:06

Tornára fel cimszóval rendeltem teszveszről egy fotelkerékpárat :) Már alig várom, hogy megérkezzen. Úgy tervezem, hogy napi 2szer fogom hajtani.

Jah! És be kell vallanom, hogy ma bűnöztem...Nagymamám az isteni palacsintájával várt..Nem birtam ki, hogy ne egyek belőle kettőt...jó kis nagymama házilekvárjával...Cserébe nem vacsiztam semmit.

Mondjuk nem tudom, hogy holnap reggel merjek-e ráállni a mérlegre :)

287. kicsibéka (válaszként erre: 285. - Szeszil74)
2010. okt. 23. 19:37

Aztamindenit! 80perc?

En mar a felenel kidoltem volna! :)

Suteshez az ezeredes edesitot szoktam hasznalni!

Ra is van irva, hogy suteshez-fozeshez!

Te a zabpelyhet mivel daralod?

Nekem bedoglott a kavedaralom, nem tudom lehet e massal is!

Vagy helyettesithetem a zabpelyhet zabkorpaval, mert ezt a kekszet en is ki szeretnem probalni, mert a parom mar par napja ragja miatta a fulemet! :)

286. smukky (válaszként erre: 285. - Szeszil74)
2010. okt. 23. 19:18
Ügyes vagy! Csak igy tovább! Nekem is el kéne kezdenem...
2010. okt. 23. 17:05

Na, túl vagyok a mai tornán. Réka 20 perc comb, 20 perc csípő-popsi, + Norbi Aerobzóna 40 perc, szóval össz-vissz 80 perc. Kidőltem rendesen, de büszke is vagyok magamra.

Délelőtt megsütöttem a csokis-zabpelyhes rostkekszet, dupla adaggal. Egy pici tej kellett bele, hogy gyúrható legyen. Egész ehető, bár az én édesítőm szerintem veszített az ízéből sülés közben.

Melyik az az édesítő, ami bírja a sütést????

2010. okt. 23. 13:56
Ma kitaláltam mit főzök holnapra! Ha nem lesz ilyen szél mint ma akkor kint az udvaron grillen saslikot sütök mellé görög saláta. Természetesen csirkemellből. Ha mégis fúj a szél akkor bent főzök halászlevet.
283. manocska73 (válaszként erre: 281. - Smukky)
2010. okt. 23. 13:52

Szia Smukky!

Akkor már ketten vagyunk, az enyém is leveses lett.

2010. okt. 23. 12:10

En most kanalazom a virslis karfiollevesemet!

Ez is a konyvbol van, mar masodszor csinaltuk, most ez az uj kedvenc levesem! :)

Hetente 1x biztos beiktatom a menube!

Utana meg eszem par szem U1 kokuszgolyot!

Ha ezekkel a kajakkal tovabbra is fogyok, akkor nagyon elegedett leszek!

Es hat miert ne fogynek? :)

281. smukky (válaszként erre: 279. - Szeszil74)
2010. okt. 23. 12:02

Hát túlvagyok a kóstoláson...szerintem én vagyok a béna...

Ehetőnek ehető, de egy jó darabig nem próbálkozok vele szerintem :)

2010. okt. 23. 11:58
ludas, bocs
279. szeszil74 (válaszként erre: 277. - Smukky)
2010. okt. 23. 11:58

Hát.... a zöldségeket valóban jól le kell csöpögtetni, plusz a tejföl lehetett a ludat. Nekem tökéletes lett, bár trap. sajtból készítettem, jó sűrűre a mártást, és azt kanalaztam rá össze-vissza. Sűlés közben a sajt úgyis felolvad, és szétfolyik rajta.

Sajnálom, hogy csalódtál, de azért remélem ehető lesz. A mottóm: Csokító, ronda, de finom :-)))

278. kicsibéka (válaszként erre: 277. - Smukky)
2010. okt. 23. 11:49

Szerintem a karfiol eresztett sok levet!

En ha ilyen kajat csinalok, akkor jo elore megfozom a karfiolt es hagyom, hogy lecsopogjon meg kihuljon!

Sajna mar en is jartam igy ahogy te, de miota igy csinalom nincs vele gond!

277. smukky
2010. okt. 23. 11:33

Sziasztok! Én a szeszil74 féle brokkolis husit csináltam meg...Pulykahúst vettem, befűszereztem, átsütöttem mindkét felét, bele a jénaiba. Ráhalmoztam a megfőtt karfiolt +brokkolit. A sajtmártás Anikó sajtból szar lett, ezért tejfölt tettem rá és reszelt sajtot.

A végeredmény: a jénai feléig áll benne a lé (nem szaft... :( ), ezt leöntöttem. Kiváncsi leszek, hogy izre, állagra milyen lesz összességében...

Szeszil! Valamit elrontottam? Vagy a tejföl ereszt ennyi levet?

Jóétvágyat mindenkinek!

276. kicsibéka (válaszként erre: 274. - Szeszil74)
2010. okt. 23. 10:17

Szerintem is a tejbe,mert a kepen kavesszinu az "ontet".

Nagyon szep a konyv, meg fincsik a kajak, csak lehetne reszletesebb!

275. kicsibéka (válaszként erre: 273. - Manocska73)
2010. okt. 23. 10:15

Ilyet en is szoktam csinalni, csak en joghurt helyett sovany tejfolt teszek ra!

Imadom!

Jo, hogy irtad, mar ugyis regen csinaltam,

jovo heten en is osszedobom!

2010. okt. 23. 10:09

Sziasztok!

Nálam már fő a kuktában 3 db pulykaszárny, 2 db hatalmas nyak sok zöldséggel levesnek, utána pedig a szárnyakat lesütöm. Köret még képlékeny. Magamnak szerintem vagy köles, vagy savanyú lesz.

Akinek megvan a könyv: olvassátok már el a kávés madártej receptjét, hogy én vagyok hülye, vagy tényleg nincs az elkészítésnél felhasználva az az előre lefőzött kávé. Azt mibe kell tenni? Mert a nescafét a tojásfehérjéhez írja, az stimm. De a lefőzött kávét sehová. Szerinem a tejbe kell tenni. Ti mit gondoltok?

Ja, és a múlt héthez képest - 1 kg!!!! Végre elindult.

2010. okt. 23. 09:50

Helló Lányok?

Nálatok mi készül ma a boszorkány konyhában?

Nálam karfiol, amit egy kicsit előre főzők ezután teszek hozzá sonka darabokat és mindezt nyakon öntöm sajttal összekevert joghurttal, így nem lesz olyan folyós a joghurt a végére. Hogy milyen fűszert teszek rá még nem tudom.

2010. okt. 23. 09:24

Sziasztok!

Megint kiprobaltunk 1-2 dolgot a norbis konyvbol!

Pizzat csinaltunk teszta nelkul,az nagyon fincsi lett!

Meg megprobalkoztam a zabkorpas piskotaval, na az valami katasztrofa lett! Kuka! :(

Az mondjuk nem tetszik a konyvben, hogy nem valami reszletesen irjak le a recepteket, meg rakhattak volna bele olyan kepeket,hogy hogy kell kineznie a kajanak (foleg sutinek)egy-egy staiumban!

Ezert feketepont! :)

❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook