Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Hoxa:
Az én csomagomban sem volt mérőkanál, de lemértem, és két púpozott evőkanálnyi felel meg 25gr-nak. Én teszek a vízhez tejszínt, édesítőt és rum-,vagy vanília aromát is, s hagyom a hűtőben fél órát állni.Bár én csokis-mogyorósat rendeltem.
Nálam is nagyon lassú, mire betölti az oldalt!
Három ev.kanál porhoz teszek kb.3 dl.vizet.
De menetközben meglátod és ha sűrű még löttyins hozzá.Ez az amit én ajánlottam?Nem génkezelt 16ooFt.?
Valami van a szerverrel, nem megy ki az irományom és baromi lassú:((
Smokey:
A proform szója proteint a body.builderről. Vaníliásat.
Mennyi víz kell hozzá? Írja, hogy mérőkanálnyi, de mérőkanalat bezzeg nem adtak hozzá :((
Kibontottam és itt ülök vanília illatban :)))))))
Nem tudom melyiket rendelted.
Nekem a kékzacskós van.Vizet teszek hozzá, botmixerrel kikeverem néha egy kávéskanálnyi Gála pudingport is aromákat és egy sűrü masszát kapok.
Vettem már isolaltat is, az nem nagyon izlett, ne hasonlit a pudingra.
Megjött a szója proteinem.
Ki tudja mit kell vele csinálni? :)))
Vígasztalódjatok!
Bebizonyították, hogy az ember sokkal nagyobbnak, kövérebbnek, csúnyábbnak látja magát, mint amilyen.
A próbafülkék tükrének ne higyjetek, sz*r az összes, olcsó gagyi és nagyon torzít.
Egy barátom azt mondta, azért szeret, mert sok van belőlem.
hihi
Szia!
Én nem tudtam meginni a szójatejet, még a kávémat is képes voltam kiönteni.
Igazán csak akkor lepödtem meg amikor oda adtam a kutyának .... látnotok kellett volna a szemét... elmenekült az udvar másik végébe.
Tejet nem ittam csak csecsemő koromban, annyira nem csúszik le.ÍKóstoltad már ezekszerint.
Elfelejtem egy életre.A szójapuding az finom, dobozos és sok Ch-t tartalmaz.
Sziasztok!
Muszáj elmesélnem mi történt tegnap, ti biztosan együtt tudtok érezni velem.
Délután a férjemmel az AUCHAN-ban vásároltunk.
Tök jó nadrágokat árultak, voltak XL-es méretűek is, gondoltam felpróbálok egy párat, úgyis itt a tavasz. Bementem a próbafülkébe, cipő le, gatya le, és akkor.... Rémes látvány tárult a szemem elé, ÉN! Háj itt, hurka ott, borzasztó volt! Állok én otthon is a tükör előtt, de itt talán a fények miatt olyan csúfnak láttam magam, hogy megfogadtam nem maradhatok ilyen! Ezentúl ha megpróbálok meginogni, csak fel kell idéznem ezt a képet magamban, és gondolni sem fogok holmi jöttment szénhidrátokra. Jó hír :-2 kg!
Köszi, hogy itt vagytok!
Vettem szójatejet és kész a madártej.
Keresek valakit aki szívesen elfogyasztaná, mert félek, hogy az undortól besárgulok:((
Ha kér valaki nyissa ki az ablakot és küldöm:)
Sziasztok!
Tegnap sajnos beköszöntött a mikulás, de ennek ellenére tovább fogyok, sőt nincsenek fájdalmaim, se görcs, se semmi, úgyhogy nekem bevált Atkins minden tekintetben.
Én a Béres activálon kívül nem juttatok semmit a szervezetembe, de nekem így is mükszik.
Oké, bűnbánat elfogadva :))))
Ilyen gyorsan még egy topik sem gyarapodott, bár a számozása kissé kaotikus :)